Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Godmanis: Latvijā sociālā sprādziena rudenī nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dita
D
Nu, šitais maita ,varētu vienreiz aizvērties.Kas būtu,ja Godmanis galvu būtu apdauzījis Bauskā???
Jukums
J
Nebija vēl Godmanis aizvēris muti, kad un Bausku tika nosūtīta specvienība pirmo sociālo nemieru apspiešanai. Acīmredzot, vara uzskatīja, ka tikai tā viņai jārunā ar cilvēkiem.
ja kas
j
Viņš ir aināra partijā un būtu klusējis....
vadonis
v
Kā tad, sprādziena nebūs!!! Kā vienmēr politiķi "dziļi izprot" ekonomiskos, sociālos, politiksos procesus valstī, - tik šodien Bauskā tāda maza prelūdija notika..... Ui....
Elizabete
E
"Nebūs tas, ko mēs te zīmējam, ka rudenī sāksies briesmīgas problēmas ar bezdarbniekiem," teica Godmanis un prognozēja, ka sociālā sprādziena oktobrī nebūs. Var jau būt, ka no budžeta viedokļa problēmu arī nebūs. Bet problēmas būs pašiem bezdarbniekiem, sevišķi jau tiem, kas vairāk par 9 mēnešiem jau ir bezdarbnieki, pabalstus vairs nesaņem. Jo ilgāk šie bezdarbnieki dzīvos bez darba un bez pabalstiem, jo dažiem valsts statistikas apkopotājiem un analizētājiem izdevīgāk - bezdarbnieku skaitam pieaugot, vismaz pabalsta vidējais lielums nepieaugs tik strauji.
Vol...
V
Ja,SVF nedotu naudu,tad ,gudrajiem,jau rudeni nebutu algu! Ludzu,onkulit,te socialais spradziens! Bet,naudinu,iedeva un blikska nebus,!
V
V
Velti cer tas mūdzis, tieši viņš ir viens no galvenajiem vainīgajiem, Brisele viņu neglābs!
KNL to SVF
K
Es ar par to pashu :) varbuut taa pat ir provokaacija. Jo parasti tieshi peec tendencioziem apgalvojumiem sanaak otraadaak. Shoreiz tika paraadiits: mazaakaa varai nepatiikamaa akcija - specvieniiba ar jums galaa tiks!
SVF
S
+ lai Viedais Parex Gaišreģis Dodmanis kādreiz ieskatās laikrakstos, - tajos ir FAKTI "papildināta - Ziņo no Bauskas: specvienība izklīdina protestētājus" KAS IR KLAJĀ PRETRUNĀ AR VIŅA GVELŠANU
SVF
S
nebūs; bet ir daži priekšnoteikumi; vienš no tiem būtu atbrīvojums no nepieciešamības klausīties Godmaņa prognozēs un vispār vērot viņu publiskajā telpā. tas arī, cita starpā, būtu liels atvieglojums un sociālās spriedzes atslogojums.
Kauns!
K
Ejiet galigi ar velesanam, Janem jau tagad akmeni un jaiet ielas, lai vini baiditos vispar kandidet! Jo visi, kas kandide ir lidzigi! Tur nav ko velet! Beidzot jataisa nemieri un japarada, ka tauta ir speks!
Sirdspuksts
S
Godmanis ir akls.
coper's
c
Pareizi sprādzienus nerīkosim!!! Tikai miermīligu revolūciju!
Lidija A./
L
Godmaņa prognozes parasti nepiepildās....
Dr.xy
D
Cien.Dzera kungs,ludzu definejiet ko Jus domajiet sakara ar Franciju.Vai ar to jus domajiet grautinus,kurus rikoja Francijas islamisti pret Francijas Valsti.Ja,latviesiem ari noteikti ir jademonstre,pret Latvijas Valsts apzadzejiem un Latvijas Valsts ienaidniekiem( Saskanas Centrs,Latvijas 1.Partija,PCTVL),kuri atklati darbojas kopa ar kremli,lai parnemtu varu Latvija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas