Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Godmanis nākamo nedēļu pavadīs Japānā un Korejā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ejeh
e
galvenais ir tas, ka atpakaļ negaidām! euuu, bet šleseru gan vajadzēja paķert līdz! mož jūs abūs ar vienu taifūnu noskalotu korejiešu podā!
Aita
A
Un kaapeec neraksta ka shlosers paliek vinja vietaa biidiit gjelas,vai tas ir valsts nosleepums?
Vientulais vilks
V
MUITNIEKI Parbaudiet IVARA cemodanus Pec tirgu noklausitam zinam tur atrodas dala sanemta aizdevuma
xxx3
x
Godmanis vareja ari Sleseru panemt lidzi.. pa abiem butu vieglak apjat Korejiesus.. Latviju jau noveda lidz krizei.. tagad piekerusies Korejai..
aitina
a
Ivarins neaizmir aiet uz Krejas pirtu, loti feini tas vinam dazadi masazezi varbut uemases pratu tev
R
R
Kāda Japāna??? Solīji taču ar Demakovu runāt! Aizmirsi? Kā jāķeras pie savējiem - tā viss aizmirstas? Līgums par miljoniem taču nav lauzts - vispirms izpildi pirms nedēļas solīto un tad brauc . Atpakaļ negaidām!!!
Starp citu,
S
piemēram, "Latvijas Finierim" ir daudzmiljonu ilgtermiņa līgums ar "Samsung" par augstas pievienotās vērtības saplākšņa piegādēm gāzes tankeru būvei. Arī uz Japānu Latvijas eksports nav nemaz tik niecīgs. Bet ērtāk jau ir vienmēr paziņot: ko nu tur, tie jau no mums neko nepirks, nav nemaz vērts braukt? Līgumus, protams, slēdz uzņēmēji, un tieši viņiem var pajautāt, cik nozīmīgas ir šādas oficiālas valsts vizītes, lai nostiprinātu un paplašinātu biznesa sadarbību.
saki maki
s
Vai nebutu jauki ja vins saindetos un palikt vel ilgaki prom no Latvijas?
Donāts
D
Nu kokmateriālus, ne baļķus, Japāna pērk!!! Ne jau Godmanis slēdz līgumus ar japāņiem par kokmateriālu iepirkšanu, bet gan uzņēmēji! pie tam bez Godmaņa palīdzības viņi to dara labi sen jau!
labvēlis
l
Es ieteiktu Gudmenam vienu labu lietu, ja jau šis brauc uz Japānu. Šai uzlecošās saules zemei ir milzīgi uzkrājumi ar zaļiem bezvērtīgiem papīrīšiem, un šie nezina, kur tos grūst, nu, tad, lai gudmens parasa, sak aizdotiet mums uz 2% un uz garāku termiņu. Pēc tam, mēs ņemam šos bezvērtīgos zaļos papīrīšus un sūtam uz poda SVF uzmetējus. Tālāk, šos papīrīšus ieguldam savas ekonomikas attīstībā, vispirms sagrūžam daļu šo papīrīšu SEB un SWED nepiepildāmajās rīklēs, un atbrīvojam palikušos uzņēmējus no parādiem. Pēc tam, izdodam likumu, ka importētajām lauksaimniecības precēm mēs uzliekam 3 kārtīgu nodokli tirdzniecībā, bet savējām, pazeminam PVN un akcīzi. Tādējādi, mūsējie sāk ražot un atdzīvināt iekšzemes patēriņu, finanšu asinsritē izveidojas mazais loks un tajā ieplūst asinis, zemniekiem un uzņēmējiem, kas vēlas ražot - dodam bezprocentu aizdevumu ar nosacījumu, ka, ja uzņēmums vai saimniecība veiksmīgi strādā un maksā nodokļus - aizdevums nebūs jāatgriež, tas stimulēs strādāt čaklāk un labāk, no slinķiem gan piedzīs visu līdz pēdējai kapeikai. Protama lieta, ka no zaļo papīrīšu kaudzes attīstam eksporta ražošanas nozares - ar bezprocentu aizdevumu. Pēc tam, strādājam jo cītīgi un visi kopā, un skat, uz to brīdi, kad Japāņiem parāds jāatdot zaļie papīrīši ir zaudējuši vai pusi vērtības kopā ar izcelsmes valsts ekonomiku. Līdz ar to, mēs ilgtermiņā vinnējam uz zaļo papīrīšu vērtības krituma un ar tiem ceļam savu ekonomiku. Ja eiropa mums kaut ko neļauj - tā arī sakam - neļausiet? Mēs stājamies ārā no jūsu bardaka, ejiet kakāt, mēs paši zināsim kā organizēt savu saimniecību.
Godmann
G
jaa, labi. ceru ka krize Latvija nekaves vinu svarigos darbus austrumos
tūrists
t
Braukāšanai zemē nomesta nauda. Ko Japāna vai Dienvidkoreja no mums varētu pirkt? Tehnoloģijas? - Atvainojiet... Vienīgais - kokmateriālus, bet mēs esam pa tālu, Krievijas taiga daudz tuvāk. Nu, ko tad vēl?
Lelle
L
Kaut neatgrieztos...lai paliek pie samurajiem...
Joki gan
J
Tikko tak dzīvoja pa Dubaju, un nu atkal braukās par valsts naudu kamēr vēl var! Plakermanis!
Citāts
C
„Saliku kopā visu masu info līdzekļos pieejamo un sāk iezīmēties interesanta aina. Izejas dati: 1.Šobrīd paciņu naudas ir iedevis SVF(ja tiešām ir iedevis). Zviedri, tobiš baņķieru protežētāji, naudu dos 2010.gadā. 2.Valsts iestādēs ikmēneša budžets 10% apjomā tiek atlikts rezerves fondā. 3.Ir samērā izplatīts viedoklis, ka eur/usd līdz pavasarim krīt un pēc tam iet augšā uz 1.5-2.0 4.Lopkāvis ir paziņojis, ka vismaz 1 miljards no saņemtās naudas aizies banku stutēšanai. Vēl daļa aizies kredītos uzņēmumiem. No šitā izriet, ka valsts nespēj noprognozēt, kas būs ar nodokļu ieņēmumiem pēc veiktās nodokļu pacelšanas, tāpēc sāk rezervēt līdzekļus. Ir pat radusies kaut kāda sajēga par notiekošo un eksportētājiem tiks garantēti kredīti, lai nosegtu atlikto maksājumu radītās finansiālās problēmas. Bet tik un tā Parex vēl tiks stutēts, ja jau vēl 1 mljrd. taisās bankās iegrūst. Tātad valdība ir atjēgusies un sagatavojusies, ka nodokļu ieņēmumi strauji samazināsies, sāksies problēmas dažām pagaidām stabilām bankām un eksportētājiem, ekonomika palēnināsies vēl vairāk. Savukārt zviedri spēlē savu spēli. Viņiem galvenais ir novilkt lata devalvācijas(apjomīgas kredītņēmēju maksātnespējas) veikšanu pēc iespējas vēlāk, lai kredītņēmēji paspētu nosegt 20-30% no paņemtajiem kredītiem. Pēc tam zviedriem pietiktu arī ar Zviedrijas scenāriju, kad bankas pārņem īpašumus, jo kredītportfeļa iztrūkums vairs nebūtu tik izteikts, kā gadījumā ar devalvāciju uzreiz pēc krituma sākšanās. Aber, ja nu valdība izdomā devalvēt 2009.gada beigās, kad eksportētājiem būs iestājusies problēmu jūra, zviedri tos 3 miljardus iedos nevis Latvijas valstij, bet savām banku filiālēm Latvijā. Perfekti. Pēc šitā visa sanāk, ka Latvijā depresīvais periods tiek plānots vismaz līdz 2010.g. pavasarim un valdības ģenerētās basņas par 2009.g. rudenī gaidāmo tirgus atdzīvošanos ir, maigi sakot, demagoģiskas.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas