Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Godmanis: nav jāzīmē vīzijas, bet jātiek virs ūdens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
an...............
a
cik bezdarbniekus varetu uzturet par 200 000 +200 000 ko maksa Parekx bankas dibinatajiem?????????????????
ASE
A
Godmanim vienreiz mūžā vajadzētu saņemties un beidzot izlasīt "KAPITĀLU". Lai beidzot saprot, kādus sūdus ir ievārijis. Ka saka " nezināšana neatbrīvo no atbildības". Marks un Engelss visu ir smuki salikuši pa plauktiņiem jau pirms 200 gadiem. Nu neripos mums tā Latvijas ekonomika ar kantainiem riteņiem, apaļie jau sen ir izgudroti un izņemot dažus īpaši stulbos reģionus, pārējie izmanto pamatlikumus dzīvē.
kālis
k
naivais, kur tu dzīvo? Ja šitādi tiek pie vēlēšanām, tad arī labāku valsti nevaram gaidīt....
Zilite
Z
ABC 27.05. 2009 09:37 Labrit , Latvija ! Ivars Godmanis lieto pareizi terminu " defolts " . ABC , Jus , laikam domajat, kaut ko saistiba ar sabiedrisku darbibu , piem . padomju laika , runajot par kadu organizaciju darbu - mineja - "saistibu izpildi ". Un vel - Jusu komentars , ka piekrisanas zimi - ieguvis 55 zvaigznes ??? Tiesam, apbrinas verts fakts , Latvija !
stulbums
s
Vienā naktī savas comu bankas dēļ sačakarēt visus nodokļus un padarīt valsti par apsmieklu..Tagad visa gada laikā atpakaļ netiekam. Un vēl ar gudru ģīmi un visādu antonu un kukurūzu karsējzēnu palīdzību tagad mācīs.
Lāpītāja.
L
Padomju laikā tika izdota tāda propogandas grāmata "Noziedznieks Nr.1" par Hitleru, bet es kopš 90 gadu sākuma saku par Godmani to pašu. Viņš ir Nr. 1 Latvijā un tie pārējie 15 gadus politikā grozījušies secīgi var saņemt sekojošos kārtas numurus. Ceru,ka arī Dieva rīkstes viņus visus secīgi ķers.
Lāpītāja.
L
Kādi fiksie konstatējumi : "nez kur tādu izkāsa..." "nebūtu Godmaņa, nebūtu problēmu...",jā ar Godmani valsts 1990. g.tika uzlikta uz nepareizām sliedēm bet tālāk jau to stūmēju un jautro braucēju ir bijis pa pilnam Birkavs,Gailis,ŠķēleKrištopāns,Emsis,Kalvītis, un noslēgumā atkal Godmanis, tā teikt pēdējam uzrāvienam pirms vilciens noskrien no sliedēm pavisam. Nu un visa tā kompānija ar rokaspuišiem sen sevi nodrošinājusi ārzonu firmās,kontos un īpašumos tagad no pēdējā gulšņa sliežu ceļā dod pamācības vilcienam kurš lido bezdibenī. Un tie pārējie kas te kaut ko it kā rosās ir politiskajā purvā augušie neprašas, kuriem ir vīzijas,kusli mēģinājumi piesegt plikumu, bet nav nevienam mugurkaula saukt lietas īstos vārdos un pieņemt lēmumus,kas būtu nepopulari par SVF un citu paēdušo aprindās, bet dotu iespēju tautai izdzīvot. Nekas krīze piespiedīs to darīt, zēl tikai ka tad būs pa vidam jācieš arī nevainīgiem, to jādara tagad,kamēr vasara un vieglāk, jo rudens ziemas aukstumā sekas izpaudīsies smagāk un sāpīgāk visiem-arī biezajiem gudrīšiem.
puķe
p
ja nebūtu tāda Godmaņa nebūtu problēmu un ar valsti viss būtu kārtībā kur velns tādu izkasa-visu nelaimju nesēju kurš neviena neklausījās tikai veda valsti iznīcībai
Berta
B
Īstākais padomdevējs :))
Jēga
J
peldēt kopā ar slīcinātājiem nav prāta darbs.
Jēga
J
Zudusi uzticība tautai uz laiku laikiem šai valdībai.
Lops
L
Es tik ceru ka pēc šī Godmaņa komentāra neviens netaisās balsot par LPP/LC! Vienīgais ko mēs varētu iesākt ir beigt viņu lamāt un tiešām mēģināt atrast risinājumus bezdarbam. Jo man ir aizdomas ka 13.janvārī Saeima tiks nojaukta. Un ne jau kaut kā ar spridzināšanu, bet tā zolīdi - pa ķieģelīšiem. Ir jocīgi ka kliķei ir pilnīgs po, jo krīzē ir arī viņu gals. Bet ar ko mēs varētu sākt? Varbūt ar pārtikas importa ierobežojumiem un maksimāli attīstīt vietējo pārtikas ražošanu? Vai tas nebūtu solis pareizajā virzienā, ko?
Skats
S
Par bezdarbniekiem Latvija. Ivar Godmani , obligati ! Jo , nevar vairs , vienmer , gaidit , kad super - bagatie izradis atbalst -interesi par "sociali nabagam joslam " .
oho hooo
o
Godmani,cik Tu saneemi par afeeru ar Parex?..meerglis
Ivars
I
Godmanis jau tikai paspēja pielabot Kalvīša nedarbus. Domāju ka histēriskā stresa situācijā neviens nerīkotos gudri (paaugstinātie nodokļi pēc Pareksa svizdeca). Par izmešanu uz ielas - valdošā un tātad rīkojošā ( pārspīlētās mazo HES elektroenerģijas iepirkuma cenas, telekomunikāciju speciālists Kalvītis ) ir tāpat TP ( visi vadošie darbinieki ministrijās, kas uzspļauj uz taupības režīmu). Izdupsētais Jaunais laiks tagad ir tikai izkārtne partiju retingu maiņai. Tāpat "Rullē" vecie rukši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas