Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Godmanis neatkāpsies, ja vēlētāji referendumā nobalsos “par”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
advokaats LEMBERGAM
a
..........sheit LEMBERGS ir kaa ilgstoshais un slepenais zhurnaalists no NRA un vinjsh padaliija naudu,lai tauta uzzina "kas ir KAS" diemzheel GODMANIS arii ir tajaa t.s.korupcijas un zaglju inkubatora sarakstaa,un diemzheel jaatkapjaas vai jaaataisnojaas visas tautas priekshaa........
Ieva
I
Vau! Es pat nezināju, ka ir sēdes uz kurām pietiek vienkārši atnākt, lai viss atrisinātos....Acīm redzot Pakalniņai ir taisnība: esošā Saeima ir dekoratīvs veidojums, jo citādi prasības būtu augstākas.
lala
l
stabilitāte = nevirzīt 2006. gadā izmaiņas, lai dzesētu NĪ sektoru, jo tas var kaitēt Šlesera Salienas projektiem.
das
d
Atvainojet Min. Prezidenta biedr- bet pec manam domam Jus runajat ka stulbs un viltigs cilveks, kurs ienem tik neatbilstosu amatu, ka bail ir domat kur tas var novest. Nihilistu patrons un bandas virtualais vadonis. Nu ko- lai jau nauda pa reniti tek tur, kur tai jatek. Slesers labais biedrs to loti labi zin, un nevajag, ka lidzzinasana nonem atbildibu.
OxO
O
Saiema būtu jāatlaiž tikai konkrēti nodefinētos gadījumos - ja Saeima ilgstoši nespēj apstiprināt valdību, kā arī, ja deputāti nenāk uz Saeimas sēdēm. --- Bet ja Kalvītis un Co hroniski guļ Saeimas plenārsēdēs, vai tādā gadījumā skaitās, ka deputāts strādā? Jeb varbūt tomēr nepiedalās Saeimas darbā (tas pats, kas gadījumā, ja nenāk uz darbu?
Viesulis
V
Ja Atslēdznieks liks - atkāpsies!
KR->mur
K
Pilnīgi piekrītu, kā arī pie reizes būtu jāatskaitās par šo tikšanos NATO headquarteros....nez kadu seju tad vinjs raditu?
chukdaks
c
bet tas teikums par stabilitaates noziimi un paarmainjaam jaukaam jo straujaam - potenciaali vareetu kljuut veesturisks. To vareetu attiecinaat arii uz lauliibu! Lembergam liidziigiem tipiem shaada Saeimas nestabilitaate vareetu nepatikt, jo katru reizi jaapaarmaksaa jauniem politikjiem lai biida vinja izmainjas likumos.
mur
m
Godmanim ir jāatkāpjās jau par to vien, ka šis satikās ar Baltkrievijas prezidentu pa kluso.
izja?
i
???
Pulkstens tik-tak
P
Gaidām 7.00. Tad jau redzēs... :)
Ciniķis
C
Domāju, rīt, parīt, diena un sorosa "eksperti" kārtējo reizi vainos savās neveiksmēs tautu, sauks tos par tumsoņām, Āboltiņu Solvita kopā ar Ušakovu ieslīgs ilgstošā depresijā, Dinēvičs kopā ar krīgeru aizies zapojā, jo nebūs pie referenduma urnām 750 tūkstoši vēlētāju. Histērija ir sacelta, bet, manuprāt nepietiekami, ļautiņi neskatās TV un nelasa avīzes, ļautiņi atpūšas, bauda atvaļinājumus vai strādā un brauc nedēļas nogalē uz laukiem, un viņiem ir dziļi pofig, kas tur kuru grib pastumt nost no siles, krievu elektorāts pat būs vairāk pārstāvēts kā latviešu. Tā, ka varat neiespringt, nekas nemainīsies, tikai neveiksminieki, kas izmeta naudu šajās reklāmkampaņās vai nu bankrotēs vai nu turpinās cīņu par vietu pie siles vēl divus gadus.
monitors
m
Bet ja deputāti vienkārši atnāk uz Saeimas sēdēm izgulēties? Tad Saeima nav jāatlaiž?
pakausis
p
nu nez... ja reiz vinjsh tik kveeli ir pateicis ka uz referendumu nav jeegas iet.. nedz balsot par nedz pret... nu ja reiz vinja nostaaja ir taada.. tad nu tomeer vareeja par saviem vaardiem arii atbildeet.. un ja reiz tauta aizies tomeer.. tas noziimees ka tauta vinjam netic.. un buutu tikai cilveeciigi ja vinjsh atkaaptos... bet nu muusu dziivnieku fermaa jau taa nenotiek.. valdoshaa koaliicija jau par saviem tekstiem nekad nav atbildeejusi.. kaapeec lai vinji to peekshnji saaktu dariit riit...
x
x
ja kaads domaa, ka vinjam buutu jaaatkaapjas, es ceru, ka pieprasiis visiem repsheem, kalnieteem un paareejaam endzinjaam vienkaarshi noshauties, ja nesavaaks tos 750tk. ko? :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas