Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Godmanis šodien izlems, vai pieņemt Demakovas demisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skaidra galva!
S
Un Godmanis vēl domās????Dzīvas anekdotes!!::))
lmbd
l
Es ar domāju,ka viņi tur pa vienam krāmus sataisa un pa vienam vien demisionē!Bet kas samaksās valstij tos tēriņus ,ko pierāda ,ka viņi tērē savām vajadzībām?Un ja kas tad Demakova ar tautu īpaši nekad nav runājusi!Baigi svarīgā jūtas!
pensionāre Veltiņa
p
Nevajadzētu parakstit demisijas rakstu, bet likt helenai uzņemties 100% politisko atbildību par kultūras darbinieku decembra algām. Decembra algas bez paskaidrojumiem un brīdinājumiem Latvijas mūzikas skolu skolotājiem ir samazinātas par 25 %. Kultūras Ministrijā ir absolūts haoss un nevien neko par to nezin un nevat pateikt. Helēna ir izvēlējusies vieglāko ceļu - bēgt. Bet vajadzētu likt viņai visu šo izstrēbt.
AINIS
A
CIETUMS STEIDZAMI GAIDA PADAUZU HELENU !!!!
Alise
A
Paldies Dievam,ka shis MONSTRS ir atkaapies! Vinju vajadzeeja uz paaris gadinjiem ieseedinaat,lai domaajot atveseljojas. Vaajpraats. Tagad grib iecelt savu pakalpinju Zhagaru,kursh Ceesu pilseetas maakslas sveetku organizeeshanai no Demakovas sanjeema pusmiljonu latu.Shii sterva atbalstija tikai un vieniigi Tautas Partijas darbiniekus,pilseetas un pagastus.Lai Tukumam kaads iedod pusmiljonu latu,tad redzeesiet kaadi sveetki notiks sheit. Tur ir princips -roka,roku mazgaa. VAAJPRAATS SHAI VALSTII!
VK
V
žurka sagrābās un aizmuka, varbūt vēl kompensācijas iedot?
ULDIS
U
PADAUZA , PADAUZA .................... KAUT GALUS ATDOTU PARIIZEE...
Agate
A
Lasu teikumu jau kuro reizi un nudien neko nesaprotu: "šajos apstākļos, kad publiski izskan liberālajā ideoloģijā sakņotas, bezatbildīgi plašas kultūras institūciju, piemēram, desmitiem muzeju apvienošanas un pārprastas optimizācijas idejas, viņa nevar uzņemties atbildību.." Jūs saprotiet?
sos
s
H.Demakova pirmdien arī paziņoja, ka neplāno startēt ne pašvaldību, ne Eiropas Parlamenta vēlēšanās, kā arī neatjaunos Saeimas deputātes mandātu........ PEEC LIIGUMA PARAKSTIISANAS var nekur nestarteet............................
ANITA
A
PADAUZA , KÅ SLIMU SAEIMAA IELAIDA ?
Aina
A
Visam cirkum Godmanis režisors.
fiziķis.
f
Kāds mokoši smags lēmums- kā lai to pamato-- nav viegli. Atkal rūpes. Varbūt pasaules krīze vainojama. Ko šlesers teiks. Ak mana nabaga tauta.
sanita
s
kā visi , kas pie varas... kā tikko problēmas - saslimst, demisionē...un protams Godmanis to pieļauj... atbildību par sastrādāto nevienam nav jāuzņemās ... malači ! ! !
paregis
p
Un cik Demakova saņems kompensācijā par darba zaudēšanu?Vai nevajadzētu atlaist bez kompensācijām un ar izsaimniekoto līdzekļu piedziņu?
dostojevsky
d
ASEI- lielākajai daļai tautas savukārt pie vienas vietas tā kultūra- padod tik hokeju, seriālu vai privāto dzīvi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas