Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Godmanis sola neapturēt bibliotēkas būvniecību

Ceturtdien, Ministru prezidentam Ivaram Godmanim (LPP/LC) tiekoties ar kultūras ministri Helēnu Demakovu (TP), valdības vadītājs paudis viedokli, ka Latvijas Nacionālās bibliotēkas celtniecības projekta realizāciju nedrīkst apturēt un tā ir jāturpina, ziņo Valsts kanceleja.

Izvērtējot kultūras jomas neatliekamos uzdevumus un veicamos darbus valdības deklarācijas īstenošanai, abi pārrunājuši gatavošanos vasarā gaidāmajiem Dziesmu svētkiem un gatavošanos Latvijas Neatkarības 90.gadadienas svinībām.

Sarunā tika akcentēta nepieciešamība veicināt radošu ekonomiku, kuras mērķis ir radīt pamatu augstas pievienotās vērtības produktu attīstībā un ražošanā. H.Demakova uzsvērusi, ka nepieciešams veicināt dizaina apmācības programmu apguvi dažādās mācību iestādēs.

Ministru prezidents un kultūras ministre pieskāršusies arī jautājumiem, kuri skar Kultūras ministrijas pārraudzībā esošos informātikas projektus, kā Nacionālās enciklopēdijas elektroniskā veidā izstrāde, arhīvu informācijas digitalizācija, u.c.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas