Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Godmanis: vājais punkts aizdevuma saņemšanai ir Einars

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Beidziet tukšu Muldēt---taisiet ISTO partiju !
TanteSidra 
T
Cuka tas Ivars, vienmer zagljus ir piesedzis, kamer zimeja mums teoremas un numureja pirkstus tie izzaga valsti. Sodam neizbegs, nonaks cietuma kopa ar lidzzinatajiem shis vel pretigaks tips par Kalviti.
Milda
M
Neviens fakst tur neatbilda patiesībai! Informačijas tehnoloģijas laikmetā iespējams visus izteikumus pārbaudīt kaut vai internetā - viss ir tikai kaut kas apgrābstīts, bet tālu no patiesības. Expremjaram godu tas nedara. Varam tikai pārliecināties, ka zināšanu līmenis nav plašs un kompetents.
Mikka
M
Viņš taisnību runā - ne vārda, kur piesieties.
sg
s
Ka Godmanim, nevar, nedr/ikst un ir bīstami uzticēties sapratu puča dienās, kad Tv jau bija pučistu rokās un Alfrēds Rubiks lepni grozījās kameras priekšā un klāstija nākotnes plānus . vel tagad atceros, ka viņš solija kara tiesai nodot Anatoliju Gorbunovu< Daini īvanu uncitus tautfrontiešus, bet par Godmani sacija ļoti zīmīgus vārdus"Godmanis ir goda vīrs ar viņu mēs sastrādāsimies". Gan jau vēl kāds dzirdēja šo pārraidi . Pēc puča izgāšanās daudzi runāja ,ka žēl ,ka Rubiks nevaldīja kādu dienu ilgāk , tad mēs būtu uzzinājuši daudz interesanta par saviem bālēliņiem . Godmanis visā savā darbībā ir bijis labi slēpts provokātors un tagad gan derētu viņam paklusēt.
Ilžux
I
Labi nodeva vecais. Kā ar mietu pa pieri. Viņš zināja, ka filmē?
phe
p
tik muļķīga intervija, pat smiekli nenāk .. tik stulbi cilvēki vadījuši valsti
Unde.
U
Ko jūs cepaties,kāda starpība ko ievēlēs,jo viņi visi ir no vecajām partijām ,kuras sen pierādījušas sevi kā nespējīgas normāli vadīt un attīstīt valsti. Ja būtu godīgs kaut viens no viņiem ,tad vēl varētu pastrīdēties,bet visi viņi ir bijuši pie varas ,un pierādījuši savu neveiksmīgo darbošanos,kas valsti ir noveduši pie kraha. Par ko te lauzt šķēpus.Tie visi ir vecie vēži,kas kā vēži rāpo vienu soli uz priekšu,bet divus atpakaļ. Vajag jaunas partijas, un citus cilvēkus ar mūslaicīgu domāšanu un redzējumu.Tie visi ir PSRS vecā kalve,kuru domāšanu grūti vairs izmainīt.,tāpēc jānāk jaunai pilitiķu paaudzei,kuriem ir jauna Eiropejiska domāšana.
ezis
e
laikam jau nevajadzētu šādam klaunam veltīt tik daudz uzmanības. vajadzēja strādāt, tad, kad bija amatā. Pēc kaujas, tā teikt, katra vecene gudra! Šķiet, ka galvenais mērķis ir saduļķot ūdeņus un, kā jau tas iepriekš redzēts, novērst uzmanību no būtiskām lietām. Manuprāt, ir vairāk jāatbalsta labas lietas un jāignorē šādi te ākstīgi video. Ja nebūs aitu, arī cirpējiem nebūs ko darīt.
Meijers
M
Spēcīgi. BViens no tiem, kas petiešām pelnījis cieņu.
Vai, vai...
V
Prasts vecis!
Latvijas tūrisms
L
Starp citu, tieši Mooz un tieši Sabīne pirms diviem gadiem taisīja Latvijas TŪRISMA pašreklāmas. Kā saka, Neredzēsi - neticēsi! :] 2007-09-27 Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) reklāmas kampaņas „You Won’t Believe It Until You See It“ (Neredzēsi – neticēsi!) ietvaros, veidotie TV klipi, kuros īpaši izceltas Latvijai unikālas lietas – Dziesmu svētki, Pedvāles dabas parks, grupa „Cosmos“, Aerodium un zilā govs tika apbalvoti ar sudraba āmuru Starptautiskajā reklāmas festivālā „Golden Hammer“. Reklāmas aģentūras ZOOM! veidotie TV klipi tika pārraidīti starptautiskajos televīzijas kanālos CNN un TV5 Europe šī gada sākumā, ar mērķi ieinteresēt potenciālo ceļotāju Eiropā par Latviju. Papildus informācija: Sabīne Rapa, ZOOM! projektu vadītāja Tālr.; 29102951; E-pasts: [email protected] Daiga Falkane, TAVA direktora vietniece mārketinga jautājumos Tālr.: 7358130; E-pasts: [email protected]
Dase
D
slimnieka murgi!!! Vajais punkts ar swavu kretinismu- promejot jaunas cenas par energijas kvotam draugiem, un kas sazin vel peldes ara no Parex?? un citiem avotiem??? So sudu darbu del un zagsanas gadijumu del es nekad neaizdotu Latvijai naudu. Luk ka del mes to varam nesanemt. Kretins, atlaujas vel runat...................................
azers
a
Milbergs KGB aģents? Vai Tu nepateiktu, kad un kura tiesa tad to pierādīja? Vienīgais, ko Lursofta avīzēs redzu ir: Kā "RB" jau ziņoja, Jūrmalas tiesa 22. novembrī nosprieda, ka apvienības"Tēvzemei un Brīvībai" deputāts Roberts Milbergs nav bijis VDK aģents vai informators.
Dīvaini
D
Kaut kā neredzu tajā Collective Memory šādus Godmaņa tekstus. Vai nu izņemts, vai kā, bet viņš runā pavisam ko citu - par kurpju darbagaldiem un to, ka visu naudu esam notērējuši uzpūstajās algās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO


Video var noskatīties "Collective Memory" mājas lapā!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas