Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Godmanis vēl nesola LPP/LC atbalstu balsojumā par jauno valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Econ
E
Labāk iesācēji un diletanti (lai gan diletantismā Slakteri pārspēt ir visai sarežģīti), nekā rūdīti publisko līdzekļu piesavinātāji, uz ko viņi arī ir profesionāļi, jo principā ir pilnīgi nekompetenti, tādēļ jau Latvija arīa trodas šajā pirmsbankrota stāvoklī.
Ticīgais
T
Es to nenovēlu, bet esmu PILNĪGI PĀRLIECINĀTS, ka V.Dombrovska valdībai (ja to vēl Saeima apstiprinās) nebūs ilgs mūžs (ne vairāk kā 4 mēneši)! Ja Premjers ir iesācējs un ministri diletanti, tad kas labs var sanākt! Latviešu tauta tiks iedzīta vēl dziļākā bedrē! Vajadzēja turpināt strādāt I.Godmaņa valdībai, tad arī rezultāti drīz vien būtu acīm redzami! Man ir žēl, ka TP un ZZS ir stulba un tuvredzīga partija!
Produkts
P
Dombrovskis piedāvā sākt diskusiju par sociālās apdrošināšas likmes paaugstināšanu. Neviens pat nerunā par ekonomikas stimulēšanu, tik par tās nokaušanu ar nodokļu palīdzību...
Godmani,
G
lūdzu, EJ PROJĀM no valdības!!!
Šuvējs
Š
Tas būtu stipri dīvaini, ja viņi atbalstītu koalīciju, no kuras tik rupjā veidā ir izstumti.
Zilite
Z
Interesanti 14:51 Jums ir slikti ne tikai ar acu gaismu ,bet ari ar citiem dotumiem - piem. domasanu. Ja Jus velaties pateikt , ko jaunu , attieciba uz Ivara Godmana darbibu , tad vismaz nepiedevejiet vinam politiska zurnalista V. Uljanova / Lenina / veidolu , kuru jau vairakas nedelas perfekti parstav jaunais censonis V. Dombrovskis. Jus cerat , ka kartejo reizi - izraujot no konteksta atseviskas teikuma dalas - spesiet ietekmet Latvijas iedzivotajus ? Ja , ko var parmest Ivara Godmana paaudzei , tad noteikti - ir izaudzinata - slinka , uz materialiem labumiem ipasi kara , ar tuksu demagogiju apveltita " jaunulu paaudze " ! Un vel - sekojot sim " Dienas " tekstam - izskaidrojiet " jaunulu paaudzei " , " kada rami " tad ir ielidis V.Dombravskis un ka no ramja izlist ara !
Jaa -tauta!
J
Valsij NAV JĀUZTUR 1000-iem stulbi liekēži ar neadekvātu atalgojumu - valstij nepieciešami ārsti un skolotāji, kas saņem cienīgu algu, jo no ārstiem un skolotājiem ir daudz lielāks labums, kā no visiem godmaņa ministriem kopā ņemtiem!
DASE
D
Varetu ludzu juristi izstradat netiesu nodarijumu sodisanu likumu politikiem, jo kurs te prasa Godmanim atbalstit vbai nee?? Neatbalsti, pavelc, uztaisi paralizi vairak. Bus ko redzet nemierus ielas. Toc ka plika baba, bet tirgojas......................
de Superfakto
d
Te nav ko uztraukties ne vieniem, ne otriem. Šāda valdība, pat, ja to saeima apstiprinās, pastāvēs pavisam neilgi. Tikai līdz brīdim, kad beidzot Zatlers dos skaidru signālu, ka ārkārtas vēlēšanas nebūs. Jeb arī, - ja taps skaidrs, ka tādas neizbēgami notiks. Abos gadījumos šī valdība tiks uzmesta, pie tam to uzmest gribēs gan vieni - 'bijusī opozīcija, gan bijusī pozīcija. Ilgstoša savienība starp suni un kaķi nav iedomājama. Ievērojiet, ko rāda pēdējā aptauja - tauta uzskata, ka korumpētākās tieši ir ABAS varas visvairāk alkstošās partijas - gan TP, gan JL. Un tas, neraugoties uz visiem JL, tās angažēto mēdiju, ekspertu un politologu nerimstošajām cauras diennakts pūlēm TP padarīt par melno nešķīsteni, bet JL - par balto, pūkaino nevainības eņģeli. Līdz ko skaidrs būs jautājums par ārkārtas vēlēšanām, šī nedabiskā savienība izjuks.
godmans
g
ejiet jūs visi
Terorists
T
Tad kad Dambrovskis sāks ķerties klāt birokrātijas svētumam -Labai samaksai un nekā nedarīšanai,tad viņa dienas būs ātrāk pasteidzinātas demisijas iesniegšanai.To saprot gan Godmanis un visi ministri kas šo birokrātiju veidoja un nu vairs šo dzirnakmeni nevar savaldīt ,jo tas ir sācis malt viņus pašus.
Joki gan
J
Ar veciem diegiem nav ne šūšanas, ne aršanas!!! Prom Godmani uz vēstures mēslaini . Lai viņš tur paķer līdzi arī šļeperi!
!
!
Man liekas, ka nevis kaujā, bet kautiņā ar tautu tas Godmanis atrodas. Jau pirms 13. janvāra. Un sliktākais, ka ar šādu ampelēšanos viss vēl tikai priekšā.
ko proķene
k
ja tiesai ākis lūpā
:o)
:
Godmani prom uz vēstures mēslaini!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas