Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Godmanis, visticamāk, atteiksies no zemkopības ministra amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
morics
m
Bez ēšanas patiešām nevar! Kā mēs tās vistas ķeksējam., atceraties? A tagad picas cepam. Esam labojušies. Makss un Morics.
Kokle
K
Godmanim piestāvētu tikai Finansu ministra portfelis,jo viņš vislabāk pārzin iesāktās lietas ar EVF,TAS IR PATIESI UN OBJEKTĪVI.
Himik
H
Valstī laikam mūžīgais bankrots. Cik ilgi var vecus salmus malt ?
ER
E
Iedomaajies sitam jefinam(godmanim)veel ir iespeeja atteikties!?!?kas vinam vispaar ko prasa????lai pazuud no horizonta!!!!!!!nafig!
Asja
A
Stadit kartupelus un ganit zirgus nav nemaz necienigi,biedri Segliņ
žēl
ž
Godmanis Zemkopības ministriju gan varētu koordinēt darbam. Patrenkātu pilsētas "zemniekus" domāt par lauku vajadzībām.žēl,ka nepiekrīt.Vismaz redzētu kā Roze viņu ir čakarējis.
aa
a
tas mareks tak i dums.
Zilite
Z
zvirbulens 21:55 Jaukus sapnus visiem latvju berniem Milais zvirbulen ! Paldies par vestuli . Krauklis ari atrakstija. Kaut nakts jau par Latviju pelekus palagus klaj - un visadi jodi un murgi jaj , runasu skarbi par Tavu edienkarti. Vai tiesam Latvijas valdiba Tev atstajusi tikai " lucus " esanai un nevienu zelta varpu ? Tas varetu but skaidrojums Tavam " nemierigajam " vederam ! Atta ! Un vel - protams , ka Latvijas lauksaimniecibai nav nakotnes. Patiesiba - tada pasaule kada ta ir sodien - Latvija ir daudz par daudz cilveku , kuri grib nodarboties ar lauksaimniecisko razosanu. Pie tam velas darit to pavirsi , nekartigi , bet preti prasot , labu samaksu. Godmanim - ka vienmer - ir liela un skarba taisniba.
Valdis
V
Biju cerejis ka vins atteiktos no politikas un iet majas. Abas reizes ka premiers vins izpostija so valsti. PIETIEK!!! Ej majas!!!
Jānis
J
Varbūt tieši Godmaņa kungs spējīgs laukus izvest no atpalicības? Varbūt Godmaņa kungs pārdomās un, savu spēku veltījot konkrētai nozarei, sasniegs ko vairāk kā savā premjerēšanas laikā ,visu darot savu netalantīgo ministru vietā.
Econ
E
Lai gan agrāk tā nedomāju, tomēr pašreiz uzskatu, ka Godmanis ir visai liels diletants un ar savu postsovjetu domāšanu Latvijas ekonomiku dzen arvien dziļāk postā, arī ar to, ka "aprej" Dombrovski, cerams, ka viņam tad ir kāds plāns C, no kurienes ņemt naudu pensijām (iet lūgties pie ķīniešiem vai arābiem, kuriem vēl ir kaut kādi finanšu resursi, lai gan viņiem tāda Latvija bijusi, nebijusi), ja nav, tad lai labāk vispār nolien no skatuves, jo ar savu darbību veicinās to, ka Latvijai tiks atteikta starptautiskā finanšu palīdzība.
Econ
E
“Es negribu teikt, ka nav nākotnes vispār. Tā nedrīkst teikt. Saprotiet, ekonomiski var pateikt – nav nākotnes lauksaimniecībai. Bet sociāli un politiski to ne tikai nevar pateikt, bet to vispār nedrīkst teikt.” (I. Godmanis). Kaut kā UNO runā mazliet kaut ko citu, jo pārtika jebkurā gadījumā būs nepieciešama, bet tas jau Latvijā pierasts - likvidēs visu iespējamo, pēc tam skatīsies, kas būs palicis, varēs dzīvot kā Āfrikas trūkumcietēji.
jaunajam laikam
j
Mums jau ir bijuši fantastiski satiksmes ministri - nozares speciālisti: * basketbolists Krištopāns * AP priekšsēdētājs Gorbunovs * farcovščiks (kupi- prodai visupirms ar džinsiem pie Brīvības pieminekļa, pēc tam ar Rimi) Šlesers, kura galvenās uzticības personas ir zivju bendes bez izglītības un šoferu dēli . Tagad meklēsim profesionāli - jūrnieku, lidotāju, mašīnistu, ceļa ruļļa vadītāju, jo Kristovskis ar 2 augstākām izglītībām (inženiera un jurista), politisko pieredzi Latvijā un ES nederot. Par Berķa un Stepānova ēnu- Šlesers visu mēra vadoties pēc savas samaitātības pakāpes. Viņš vispār savādāk nevar iedomāties, ja, esot satiksmes ministra amatā, kāds nebīdītu savas, savas partijas un savu biznesa partneru lietas. Ja JL pieļaus "pēctecību", tā nebūs jauna valdība, bet nedaudz uzprišināta tā pati vecā, par kuru vienojušies "3A"
WC
W
Valsts nolaista podā, bet šim kuģim Zemkopības ministrija par seklu.Nu īsts valsts patriots. Zinu bet neteikšu. Aplis ir noslēdzies Godmaņa kungs. Sāka't jau ar G-24
Students
S
Dombrovski, beidz ņirgāties, labāk lai I.Godmanis ir Satiksmes ministrs! Gribu redzēt, kā E Repše tiks galā ar Finanšu ministriju! lai profesionāļi vaa valdību, nevis diletanti un populisti! Un nodevēji TP un ZZS ir aplauzušies, nesanāca kā bija domāts! lai veicas LPP/LC!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Dūklavs atsakās, jo bez valdības nevarēs īstenot zemnieku intereses

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas