Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Gorbunovs: sacensties ar Ēlertes kundzi būs grūti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauksaimnieks
l
Mums tur saeimā ar to lauksaimniecību ir galīgā neskaidrībā, ja S.Kalniete sāk runāt man vecam agronomam par lauksaimniecību, ziniet galīgi jocīgi paliek', to ka vairāk šo profesiju nemāca ir mūsu bāleliņu nopelns un ja arī žurnaliste sāks mācīt kā izvest valsti no elles kurā esam ,tad jau viņai savu laikrakstu arī vajadzēja noturēt,te jau piemērs. lai visu noliktu par plauktiņiem pie stūres ir jābūt profesionāļiem katram savā nozarē, un nevis kā tas ir noticis šos gadus .
Piekrītu Gorbunovam.
P
Cik redzu viņš ir izpratis ļoti precīzi nākotnes ainu kāda valdīs pasaulē.Drīz naudai pasaules ekanomikā vairs nebūs būtiskas nozīmes,jo sāksies bartera attiecības ar valstīm kurām ir enerģijas resursi,bet kurām trūks pārtika un ūdens.Latvijai ir ļoti jāattīsta sava lauksaimniecība,jo pārtikas produkti būs augstā cenā citās pasaules valstīs,kur dabas katastrofas iznīcinās pārtikas krājumus ļoti strauji. Lielais sausums un ūdens trūkums ,plūdi,vētras,ugunsgrēki iznīcinās barības ieguvi ,un lopi ,dzīvnieki iznīks,sāksies panika ,un cilvēki būs spiesti pamest veselas valstis,un emigrēt uz tām valstīm ,kur apstākļi būs labāki. Latvija atrodas labā ģeogrāfiskā stāvoklī,kur ir mēreni laika apstākļi,daudz neizmantotas zemes,meži,ūdens, un vēl pilnībā neizpostīta daba.Mums ir ļoti jāsargā sava zeme,jo daudzi tīkos un gribēs šeit rast sev mājvietu.Lauksaimniecība kļūs par vienu no prioritārajām nozarēm,ja vien mēs būsim tālredzīgi .Mums būs visticamāk jāatmaksā nevis naudā tas Eiropas parāds,bet visticamāk gan graudā.Lauksaimniecība būs tā ,kas vienīgā ļaus mums izdzīvot spiedīgajos apstākļos ,kad pasauli sāks pārņemmt pārtikas trūkums. Latvijas politiķiem būtu jābūt gudriem,jo kā saka Gorbunovs,ka gan sociālisms,gan kapitālisms ir sevi izsmēlis,ir pilnīgi taisnība.Pasaulē nāks ļoti bargs diktators,kurš uzurpēs varu pār visām valstīm,un tautas piedzīvos šausmas kādas vēl nekad pasaules vēsturē nav bijušas.Viņš gan izliksies,ka nāk kā miera nesējs Vidējos Austrumos un kā glābējs,apvienojot visu un globalizējot , bet viņa viltus vara nesīs šausmīgu postu un iznīcību pasaulē.Viņš izveidos vadības centru ,no kura pārvaldīs visu pasauli,bet viņa vara izraisīs 3.pasaules karu ,jo valstis sacelsies pret viņa diktatorisko varu.
Iks
I
CIENU A.Gorbunovu, kurš kā Augstākās padomes deputāts BALSOJA par Latvijas NEATKARĪBAS deklarāciju ... Ja tauta balsoja par Ždanoku PCTVL, kura jau 2 x ir Eiroparlamentā, tad kāpēc lai tauta nebalsotu par A.Gorbunovu, kurš NAV sazadzies, kā tie kas šodien ir seimā, a??? pie tam tos STULBAIS latvietis TURPINA vēlēt saeimā!
Elizabete
E
Super: Kad kādam amerikānim stāstīju šo skaitļu samērus, viņš klausījās un brīnījās – un jums ir vēstniecība Amerikā? Jūs uzturat armiju? Policiju? Jūs realizējat valsts funkcijas uzturēt medicīnu, izglītību, drošību, sociālo aprūpi? Kā jūs ar tādu darbspējīgo un pensionāru proporciju to visu spējat izdarīt?» Nez kāpēc to tikai amerikāņi saprot, bet mūsu valdības gadiem nepamana ? Un vēl fizmati pie vadības gadiem, bet tik švaki matemātikā.
Kaspars Gasūns
K
Man jau ilgāku laiku rosās tāda nekaunīga ideja - ir taču vecuma cenzs, ka pārāk jauns cilvēks nevar vēlēt. Bet kādēļ nav apgrieztas normas "pārāk" veciem. Galu galā cilvēkam uz vecuma galu arī tas prātiņš reducējas, arī atbildība par sadarīto mazinās... nu gluži kā pusaudzim. Bet tam vēlēt neļauj, toties katrs pensionārs - marasmātisks vai nē - var brīvi izpausties. :D Protams, tā ir ciniska utopija, bet vienkārši tādas pārdomas. :)
lasItāja
l
Nedomāju, ka tauta būs tik duma, ka vēlēs par vakardienu!
dille
d
Dumās tantiņas var sarosīties- pie apvāršņa atkal Smukā Frizūra.
Šampēteris
Š
Savā inteli'gentajā manierē Gorbunovs mums pasaka, ka kļūt par kāda naudasmaisa lobiju viņš nevēlas(zem goda) un ar spēkā esošajiem Saeimas vēlēšanu un partiju finansēšanas likumiem demokrātisku parlamentu ievēlēt nav iespējams. Bet vai tāpēc vēlēšanu reformas biedrība kļūs par masu kustību ? Vai priekšvēlēšanu kampaņas laikā vēlētāji pratinās kandidātus par viņu partijas atieksmi pret vēlēšanu reformu ? Nē. Visi dosies pie urnām kā mušas pret stiklu un atkal četrus gadus būs ko komentēt.
matrix
m
Nost vai nenost, bet elektorāta vairākums ir sievietes, kuras balso par vīrieti - homofobu. Ēlertei nav nekādu izredžu iepatikties pensionārēm. Patīk jums vai nepatīk, bet arī vēlēšanās tas dzīvnieciskais instinkts darbojas, cilvēki labprātāk balso par izskatīgu pretējā dzimuma pārstāvi. Esmu sevi pieķēris pie domas, ka daudz labprātāk es balsotu par seksīgu sievieti, nekā gudru vīrieti. LPP/LC, acīmredzot, pēdējās vēlēšanās šo faktoru gribēja izmantot, kad uz vēlēšanām virzija kailmodeli Lily, bet nu pārāk jau dumja izrādijās. Tā kā neatkarīgi no jūsu vēlmēm Ēlerte var iebraukt saeimā tikai aiz Toļika .
smiekls nāk
s
Latvijas politikā lielākās izredzes ir vīriešiem, kas piedevām ir arī homofobi. Tā kā Jūs. Nost ar sievietēm!
žoržs
ž
varēja jau nu palikt pie kūšu un škūņu projektēšanas - tas daudz cienījamāk būtu. Būdams KP un LS biedris , Gorbunovs jau galu galā līdzatbildīgs par to politisko sistēmu, kas Latvijā izveidota. Tai lietā viņa laiks ir pagājis.
Bet
B
Pilnīgi piekrītu tam nelaimīgajam Lietuvas variantam ar Paksu! vai tad tas vēl ne uz ko nenorāda, ka tauta ir ne visai gudra savā lielākajā vairumā! Tāpēc jau vecie partijnieki un čekisti, kuri vēl centīsies pa visu varu saglabāt to savu valdīšanu Latvijā, izspēlējot pat tik sen piemeklēto kārti- Toļiku. Vecā brandža jau nu meklēs variantus, jo pensionāru lielākajai- tantiņu daļai, atmiņa tiešām nav vairs tā labākā, jo vai tad ne Gorbunovs parakstīja to" Digitālās TV "lietas afēru, būdams satiksmes ministrs! Kur tad vēl tās vecās afēras ar 3 milj lietu utt, kur neiztrūkstieši klāt bijis arī šis bijušās kompartijas līderis un sēdētājs uz diviem krēsliem, tā sakot " ne riba, ne mjasa"! Tagad taču tautai tiek gatavota svaigāka ēsma- Bondars!
matrix
m
Ja gribam īstu demokrātiju, tad tautai ir jāievēl visas augstākās amatpersonas, gan prezidents, gan ģenerālprokurors, gan augstākā tiesa. Drīzāk nedemokrātiski ir tas, ka Latvijas Republikā absolūta vara ir saeimai, kur absolūtu vairākumu ir iespējams iegūt pat ar divām vēlētāju balsīm (uz vēlēšanām atnāk 10 cilvēki, 8 partijas saņem pa vienai balsij, bet viena divas balsis). Teiksiet utopija? Bet likums pieļauj šādu scenāriju. Daudz reālāks ir scenārijs, kad visas partijas iegūst mazāk par 5% balsu, bet viena iegūst 5,1 %. Ko tad? Kautkādu 10 000 vēlētāju izvēlēta partija iegūst absolūtu varu Latvijā?
Helasie
H
"Lietuvā vēlē tauta un nekas slikts no tā neceļas" ------------ Lietuva kā reiz ir pret-arguments. Jezgu ap Paksu jau esam aizmirsuši? Tautas vēlēts prezidents ir lieliska investīcija no dažādiem ne visai draudzīgiem režīmiem...
matrix
m
Nepiekrītu! Domājošajiem ir pilnīgi skaidrs, ka neoliberālisms ir miris. Ēlertes sludinātās "vērtības" ir pagātne. Jaunieši arvien vairāk novēršas no tām, kā no pretīga pagātnes rēga!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas