Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Grantiņš atzinies vēl divu sieviešu slepkavībās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Velta
V
Ceraukstes pagasta brivi staiga velviens cietumnieks Ruslans Jurevics,kurš ir policijas meklešana par cilveka nolaupīšanu spīdzināšanu,bet policija nemekle laikam gaida kad ar kādu sadalis gabalos
anonīmais šakālis
a
Kā zināms, noziedzīgas tieksmes tiek mantotas ģenētiski (protams ne 100% gadijumos). Un ņemot vērā, ka padomju vara tīšuprāt kriminālnoziedzniekus no Krievijas iesūtija Latvijā, tad nav nekāds brīnums, ka noziedznieku īpatsvars starp Latvijas krieviem ir lielāks, nekā starp krieviem Krievijā! Visiem zināms, ka ASV ir vislielākais maniaku īpatsvars, cik zinam, tad kādreiz no Anglijas uz Ziemeļamerikas kontinentu tika izsūtīti kriminālnoziedznieki!
WWW
W
Человек 17.09.2008 21:12 - Очевидно, теперь для многих латышских комментаторов задача: найти русские корни Грантиньша и таким образом доказать, что это русские, как всегда, во всём виноваты. ============================= Jūs jau kādus 200 gadus visās nelaimēs vainojāt ebrejus, un visiem meklējāt ebreju saknes. PSRS "biogrāfijas pārbaude" nozīmēja tikai vienu, attiecīgajai personai meklēj vai starp senčiem nav kāda ebreja. Tā teikt, dods devējam atdodas. Tagat visās nacionālajās valstīs jūs paši esat pie visa vainīgie žīdi.
es
e
Interesanti, kādas tautības cilvēki vaitumā tad īsti "sēž" tajos mūsu Latvijas cietumos? protams, ka tās pašas krievu tautības - piem. bērnudārza slepkava, veremeičiks, ivanovs - tie ir tikai spilgtākie piemēri. Tāpēc nevajag lūdzu īpaši norādīt, ka Grantiņš ir latvietis.
pax
p
Dienai u.c. masu mēdijiem būtu nepieciešams sākt regulāri publicēt informatīvus rakstus, kas palīdzētu cilvēkiem atpazīt psihiski slimos, tāpat ',kā padomi tiek doti, lai mēs izvairītos no tuberkulozes, AIDS vai sifilisa. Ir pēdējais laiks to sākt darīt, vismaz tādēļ, lai lai pasargātu mūsu bērnus. Bet arī tāpēc, lai pirms vēlēšanām mēs atpazītu bezjūtīgos, ciniskos, varaskāros, egoistiskos psihopātus, kuri raujas pie varas, bet pa kluso ārstē pie psihiatriem savas , varētu teikt, neizārstējamās slimības, kuras ar likumu aizliegts izpaust, arī pat tuviniekiem.
pmlks
p
nāves soda vietā var uztaisīt lobotomiju vai ko tur tamlīdzīgu - bija maniaks, kļuva par dārzeni!
pax
p
Dzērāji un psihiskie maniaki turpina radīt bērnus. Pareizi- visu Latviju nospiež slimo un pamesto bērnu nasta. Reiz jau komentāros minēju- lai Baštika ministrija atklāti publicē reālos skaitļus- cik Latvijā kopskaitā bērnu ir zīdaiņu namos, bērnu namos, patversmēs, internātskolās, cik- uz ielas, cik speciālās labošanas iestādēs, cik psihiatriskajās slimnīcās, cik- adoptēto utt. Lai šis skaitlis satricina sūnu ciema mieru līdz pamatiem!!! Ko darīt tiem, kas vēl spējuši saglabāt saprātu? Varbūt laiks apvienoties un reāli sākt apsvērt , kā pasargāt savus veselos bērnus?
Aha
A
tm 09:25 Interesanti gan, ka nevienam neinteresēja kur tad tā jaunā meitene no jūlija pazudusi, ne Bauskas rajona presē, nekur citur nekādas meklēšanas nebija, pazūd jauna meitene, un nevienam nekādas daļas, pazūd lai arī ne visai tikla sieviete, trīs bērnu māte un arī nevienam, ne bāriņtiesai, ne policijai un interesantākais arī radiniekiem tas neinteresē ====================== tieši tā - NE radiniekiem, NE draugiem...
lūriķis
l
Gluži manas domas,bet tā vecmāmiņa noteikti nojauta,ja ne pat zināja,kas īsti ir noticis,bet acīm redzot saprata,ja daudz runās,būs nākošā.
lno
l
Pie visām nelaimēm vainīgi židi, vienīgais risinājums nāves sods, vai ne, pajoliņi? Varbūt beidzot pienācis laiks pat visaprobežotākajiem beigt jūsmot par Darītājiem un sākt prasīt atbildību par neko nedarīšanu?
Nakts
N
Jā,īRIJA ir ļoti izdevīga ne tikai tiem, kuri dzīvi Latvijā uzskata par grūtu, tādēļ vajag braukt lasīt sēnes, bet arī valsts vīriem, kas neko negrib darīt.easy.
Grads
G
Ja tu zinātu cik šādu māju ir katrā Latvijas pagastā - tad jau bērnunamus vajadzētu ~5-10 reiz vairāk, ja pēc šādiem kritērijiem sāktu skatīties.
Pits
P
Nesaku, ka visiem, bet daudziem krieviem galvenais "pakasīties", pakurināt naidu, patēlot cietējus, bez jebkāda iemesla. Varbūt tā viņi izlādējas.... Vienreiz pieredzēju situāciju - autobusā cilvēki pēc darba klusi, mierīgi sēž, pēkšņi krievs pievēršas blakussēdētājam, vaicājot kāpēc tas viņu necienot... Un tad sākās - visi latvieši, kas braucām autobusā, tikām nodēvēti par fašistiem, viņa tiesības mēs neievērojot utt. u.tjp.
@
@
Nāvessodu. Arī tiem sodu, laikam, kas joprojām meklē māti Īrijā.
@
@
Johaidī ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas