Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Graube aicina žurnālisti Jolkinu sniegt informāciju par NBS karavīriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
P.S. TV-5 uzradusies PCTVL "lakstīgala"J.Sokolovskis.Nu tā nozākā Latviju,ka Jolkina var apskaust!
pamela
p
Kilbloka,kura no bērniem par skolas grāmatām plēš trīs ādas lai tiktu miljonāru sarakstā,nodrukās arī par savu omu un māti pornogrāfisku grāmatu ar plikņiem.Bet Jolkina ir tā pati Čepmane 2.Vai jūs cerat,ka viņa uzrakstīs grāmatu par izvaroto Latviju-māti no krievu "Jaunā viļņa" un kabzonu uzturēšanās atļauju un pilsonības,pasu pircējiem pat ne ar fiktīvām,bet savām sievām un mīļākajām.Kamēr Latvijā varu nesagrābs SC ,rakstīs vēl ne tādus melus un "kompromatus".Re jauna filma par Baltiju cik labi dzīvoja tautas PSRSā un cik nožēlojami brīvā Latvijā!Nav kur mašīnu nolikt Rīgā lai ieskrietu kafiju padzert,VAI NE?Latvijai jāapmaksā krieviem pensijas par Krievijā nostrādāto u n kā okupanti bāž degunā nodokļus,kurus viņi UR atstāja!
cony
c
Ko NBSa pretizlūkošanas dienests dara,ja neuzmana mūsu kareivju tiesiskuma līmeni.
rumovs
r
Un kas tad notiek ar tām, kas uzliek mīksto vietējiem un skrien pakaļ bagātiem ārzemniekiem? Tieši tas arī notiek - viņas nopērk un lieto. Pie tam musļiki vispār pie šī jautājuma neapmulst un ja viņš ir samaksājis, tad arī līdz pēdejam izlietos. Tā ka nekādas aizkulises tur nav.
Valdis
V
Vai tik tā Jolkina nav Kremļa aģente, kurai maksā par interfrontes pasaciņām...
Bolero_10
B
Zelta vārdi! 100% pievienojos! Tikai maza piebilde. Aidis Tomsons. Viņam bija vairāki (varbūt daudzi, tik labi nepārzinu) izcili pētījumi. Tagad vairs to nedara. Kāpēc? Droši, ka Jūsu minēto iemeslu dēļ.
ronija
r
Latvijā pētnieciskās žurnālistikas nav un tā nevar pastāvēt, jo žurnālistu neviens neaisargās un nevienam nav tādu resursu. BBC, piemēram, spēj algot miessasargus tik ilgi cik nepieciešams un pat galējas nepieciešamības gadījumā sagādāt jaunu !!! identitāti! Kurš to spēj Latvijā, kur visi viens otru pazīst? Pie mums par pe'tniecisko diemžēl sauc to žurnālistiku, kur kāds publicē viņam ,,nolietu,, informāciju par politisko vai ekonomisko konkurentu.
Vells
V
Ideja būtu apsveicama, bet jautājums, kas par zvēru ir jolkina un vai viņa nemēģinās izmantot Graubes piedāvājumu, lai šantažētu atsevišķus NBS virsniekus. jolkina nāk no ēlertes kantora, bet ēlerte ir pazīstama ar saviem boļševistiskajiem un antilatviskajiem uzskatiem. ēlertes laiku "diena" bija Latvijas viscenzētākais laikraksts, kura galvenā iezīme bija totāla neiecietība pret atšķirīgiem viedokļiem, homofobija (to gan ēlertisti visu laiku ir piedēvējuši citiem). Asanža pieredze ir labs piemērs, ko var izdarīt šīs mūslaiku čekistes brunčos, lai diskreditētu varai nevēlamas personas
jautājums
j
Nevienā biznesa kategorijā neietilpst. Bērnišķīgs jautājums. Ieroču tirdzniecība var būt arī legāla, tāpat kā medikamentu. Tu esi no tiem, kam nav ko teikt bet vienmēr ir ko bļaut?
Alfons
A
Latvijā jau nav pieraduši pie pētnieciskās žurnālistikas. Lasa tik fiksās, kā nebūt uzkrecelētās ziņas. Lai tādu grāmatu ar faktiem/ foto/ dabūtu gatavu bija jāveic liels darbs. Respect! Aleksandrai par šo uzdrīkstēšanos rakt par šo tēmu. Tas ir vesels tīkls, kas ir kā 8-kājis, kura tīmekļi stiepjas ļoti tālu.
Pauls
P
Bet kas ir Jolkina un ka laba Jolkina strada?
@
@
Ļoti viegli kritizēt sievieti, kurai jārūpējas par izdzīvošanu sev, saviem bērniem. Līdzās, bieži vien nav stipra vīrieša atbalsta. Stipram, atbildīgam vīrietim blakus būs laimīga sieviete. Vai Latvijā ir normāli vīrieši - tāds ir jautājums. Vai uz viņiem var paļauties? Vai nu narcisi, vai bomžiki, vai augstprātīgi, iedomīgi pūšļi. Vaina ir Latvijas valsts sistēmā. No šejienes gribas bēgt uz ātrāko un vienalga ar ko. Tā tas ir.
aha
a
tas jau jolkinai būs paticis, salīdzināt darbībā, ar ko katrs no pakistāņiem ir apgādāts:) par NBA gan pēc prastas pašreklāmas ož, zinu zinu bet neteikšu -jo sacerēju nupat
jautājums
j
Un tomēr šāda veida informācija apdraud pašu turētāju. Šantāžas ābece. Jolkinas pašas drošībai ir šo informāciju nodot NBS. Tad jau vērst kaut kādus pasākumus pret viņu ir bezjēdzīgi. Bet darba zaudēšana nav pietiekami spēcīga motivācija atriebībai, īpaši zinot, ka sods būs neizbēgams. ja, protams, ir ko nodot...Jo reklāmas kampaņas ir tik dažādas...
no malas
n
Piekrītu tavam viedoklim. Interesanti, kurā biznesa rangā ietilpst cilvēku tirdzniecība? Virs vai zem ieročiem, narko, farmācija?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas