Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Gribi būt miljonārs?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmmm...
h
Štoks ir gudrs tas - atšķirībā no lielā vairuma politspices. - un simpātisks ..... no vienas puses..... un varētu daudz derīga izdarīt, ja darbinātu TO PUSI un būtu tiesīgs VIENPERSONĪGI visu sakārtot . Tai pat laikā Jenotu Oskars arī nava bez savas taisnības - - dabiski, ka pierādīt viņš neko nevar - ............................ ...... ja jau pat hūtei vesela prokuratūra ..... veselas divas piecgades - ka tik ne - nevar neko pierādīt .... tieši otrādi :))))))))))))))))) - kāds tur Jenotu Oskars štokam ......... pierādīt, tātad, nevar, bet būšana partijā vien jau ir netīra padarīšāna, ja tur ar spici kopā dzīvojas, tad ............ un, ja vēl publika izčikojusi kādus liekulības un smadzeņu pūderēšanas momentus - īpaši pretīgi ir, ja ko tādu pamana pie gudra cilvēka - un nav ko te prasīt pierādīt - bijis jau, bijis. Tā kā ne uz baznīcu, bet tradicionāli kādas nebūt partijkomitejas pakaļā, tā teikt, ar visu būdu un reto gudrību vien ceļš . Bet tā lietu atlikšana patiesi ir viena faina padarīšana - sevišķi lielās lietas - tiesnesim praktiski atvaļinājums :) - tāpēc jau ir tik fiksi uz atlikšanām - varēja jau drusku citus kritērijus izstrādāt - tikai - KAM TO VAJAG ?
juris
j
Domāju, ka viens miljons vēl ir ļoti maz. To vienu jau pāris gados var dabūt nepērkot zemas kvalitātes biroja tehniku bet atbilstošas kvalitātēs izejmateriālus ik gadu. Cik tur tādu murgu ir vēl - nezinu. To pašu var apgalvot par visām ministrijām.
juris
j
Ja palielinās valsts nodevu civillietās, tad automātiski tiesas strādās tikai un vienīgi pārtikušo labā, tiem kas saņems ap minimālo algu nebūs vairs iespējams meklēt taisnību tiesā - vai to Tu gribi, vai tā jāsaprot tiesiska valsts?
Tā tā
T
Tieslietu ministrijas ierēdņi ir varen lieli un pārgudri. Darbi gan iet gausi. Algām jābūt lielām, vai atbilst izdarītajiem darbiem?
Jānis
J
Tādus misistrus vajadzētu dzīt ar s-u koku!Tiesu ienākumus varētu labi palielināt ievērojami palielinot valsts nodevas civillietu izskatīšanā,tad varbūt arī darba apjomi tiesās samazinātos.
Domīgs
D
Kāds gan no tā štokija ministrs, smieklīgi!
tiesnesus palaist bezalgas atv
t
"par visai zemu atalgojumu godprātīgi dara savu darbu" TU NIRGAJIES VAI!!! 4 reizi atlikta lieta del formaliem iemesliem - zimogs nepietiekami skaidrs, kopija ne ta apstiprinata, izzinai van pievienota izzina par izzinu - cik sitads joks izmaksa ne tikai tiesais, bet ari iesaistitajam pusem! Par algu vispar nesaksim - 3x lielaka neka piemeram viduskolas direktoram un vieniga atbildiba "piezime", "aizradijums" utt.!
lasitaja
l
Kaa buutu ar likumu, kas aizliedz valsts darbiniekiem sanjemt vairaak kaa vienu algu, pat ja seezh vairaak kaa vienaa kreeslaa? Buutu ietaupiijumi uz algu reekjina, vareetu pienjemt jaunus darbiniekus ar zemaaku algu, kameer iestraadaajaas, un ,galvenais, izaudzinaatu jaunus izgliitotus kadrus.
Solvita
S
Tieslietu ministrija ir izdevusi dokumentu, kas būtiski paplašina zvērināt tiesu izpildītāja Jāņa Stepanova pilnvaras, kas būtiski atšķiras no tā, ko šim tiesu izpildītājam atļauj Civilprocesa likums. Ja vēl ņemam vērā, ka šis tiesu izpildītājs apkalpo pārsvarā tikai Swedbanku, tad var secināt, ka tieslietu ministrija īpaši atbalsta Swedbanku.
Vai
V
nu runā konkrēti, vai, ja nav ko teikt, stāvi klusu.
jautrais
j
.. manas domas, ka puisis valsts labā rok noplacinātā augsnē...bet bagātākajā rokas pats.. interesanti, kas kopīgs tiesu izpildītājam ar tieslietu ministrijas ministru un Swedbanku.. vai tik nav kopīgs gešeft...
pensionārs
p
Lai paņem no tiesu izpildītājiem, citādi tiem tie ienākumi drusku par šerpu;(
x
x
Nemot vera to izskerdibu un valsts lidzeklu bezjedzigo teresanu par ko raksta visas avizes katru dienu tad Stokenberga prasiba ir pamatota un pareiza ista bridi un ista vieta.
Vai
V
tev ar galvu viss kārtībā??? Es par to ļoti šaubos.
darbinieks
d
Štokenbergs laikam atbalsta Stepanovu, lai tas caur Swedbanku ātrāk tiek pie miljona?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas