Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Grieķu mediķis pēc viesošanās Latvijā: vairs neteikšu, ka man daudz darba

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Bet, lai arī Grieķijā ir mega krīze, tas medbrālītis saņēma parī 1000 Euro menesī par vienu slodzi. Cik saņēma mūsējie - mums tā krīze i tad bija, i tagad ir trakāka.
borcinsh
b
laikam shis "mazajs" doma, kaa neviens no Latvijas nav nekad dzivojis Grekijaa ...., un mieriigi klausas to "runu"... tur ir tada pasha birokratija zagshana un kukulnemshana ! jo pie viniem ari saimniekoja -Gr.komunistiska partija !!! ( del to nu ir taa kriize !) un 50% iedzivotajus - g. ulmani, a.rubiki un zhadonoki ! PS ...smiekliigi !...bet "diena" atrada kam panemt interviju ...(!?) ...vieglak bija "uzpasit" kadu jurnieku pie riigas ostaas....
ha
h
tāpēc jau Grieķijā ir tāda krīze, ka nevien nestrādā
8
8
Latvijā vairums cilvēku strādā ilgāk par 8h. Uz darbadarītājiem jau likums neattiecas - tikai uz vadītājiem un īpašniekiem.
NAV VIENALGA
N
kriize ir taapeec, ka lielaakaa dalja dziivoja paari saviem liidzekljiem un tie iisti nebija medicinaas, izgliitiibas darbinieki!
Gold
G
TAS NAV SIRMAIS?
bralitis
b
Latvija ir verdzibas iekarta, jo Latvijas prezidenti Ulmanis, Freiberga, Saeimas deputati, ministri, ieredni ir sev nodrosinajusi visa veida privlegijas, bet vienkarsa darba stradnieki nevar par savu algu pilnvertigi uzturet pasi sevi. Kad no valsts dzivokliem tiks izmests Rumpis un Freiberga, kuri apzog Latvijas valsti? Sie dzivokli ir jaizpardod izsole, bet ieguta nauda ir jaiskaita Latviajs pensionaru fonda. Latvijas valsti un Latvijas iedzivotajus apzog rumpisi, freibergas, godmani, skelisti, sleseristi, birkavisti, riekstini, berzini, lembergi....
drakons
d
Pie tam cilvēki pārstrādājas neproporcionāli savai algai. Tas nozīmē, ka, lai nopelnītu mazu un vidēju algu cilvēkam ar 8 stundām nepietiek. Tā ir krasa nevienlīdzības pazīme.
sociālo reformu biedrība
s
Interesanti, ka valdības idejas un ārzemju finansistu prasības neatbilst izslavētajām Rietumu vērtībām un starptautiskajiem dokumentiem sociālajā jomā:
viesis
v
Tas jau sen ir pierādīts, ka Latvijā cilvēki pārstrādājas. Šito interviju vajadzētu izlasīt visiem tiem prātvēderiem, kuri filozofē par to, ka Latvijā krīze ir tāpēc, ka cilvēki negrib strādāt.....
TV
T
"[..] sievietes paliek stāvoklī, pusotru mēnesi tad nestrādā." lol Grieķietes nu gan dod!
caps
c
slikta darba organizacija taatad....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas