Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Grigule aicinās ZZS deputātus parakstīties par referenduma rosināšanu saistībā ar Eiro ieviešanas likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kā tad
K
ZZS vajag rosināt referendumu,ja grib lai kāds vēl balsotu par šo politisko veidojumu .
cony to Lelle
c
Milzums gudru sieviešu mums ir,bet arī starp sievietēm gadās svoloči ar savu un citu parakstiem arī to apstiprinās
Ir vēl lielāks milzums gudru vīrieš
I
Pašas par sevi saprotamas lietas. Zināms tikai,ka cilvēci grēkā Ieva ieveda,ne Ādams.Ādams viņai tikai PAKLAUSĪJA,tāpēc esiet modri,redzot kādu bābu ar demagoģiju nodarbojamies!
  • 1
  • 0
#
#
Zzs vēl ur iespēja nepieļaut lielāko kļūdu caur bezdarbību.
Cibulis
C
Griguli par prezidenti,labi,ka atradies vismaz kāds cilvēks,kas runā un dara lietas savas tautas labā.
to Anete Cibule
t
Nav jau Gribule viena - tautas labā ļoti cītīgi gan ZZS,gan SC,gan savulaik TP un LPP arī kalpoja,jo viņiem ''dzīvot, strādāt tautas labā'' neko citu nenozīmē,kā to (t.i.-tautu) piedrāzt.
  • 2
  • 0
UN tad kad būs prezidente,tad arī v
U
Abi gan tikai vāji amatieri un pašdarbnieki,bet viltība un izmanība no Grigules vēl ilgi JĀMĀCĀS.
  • 0
  • 0
Anete
A
Grigales kundze,paldies jums vismaz par to,ka darat ko varat,ka esat tautas aizstāve,ka rīkojaties.
cony to Anete
c
Daudzām Grigales kundzēm un jaunkundzēm var teikt paldies,bet tikai ne biedrei Grigulei,kas strādā Saeimā par DEputāti.
  • 3
  • 0
Vārds
V
Paldies arī tev,Anete,ka rīkojies kompartijas uzdevumā,kas tautu ALLAŽ ir aizstāvējusi,tai pat atpūtas iespējas Sibīrijā gādādama. Tomēr,taisnības labad jāpiebilst - Grigule LIETAS dara vienmēr savā labā,tās kā TAUTU definēdama. Un VIENA viņa nebūt nav - ir jau vēl citi no ZZS un SC.
  • 2
  • 0
??????????????
?
Kur mums tādas Grigules rodas? No EOIROPAS mēs saņemam vairāk nekā iemaksājam fondos . Vai Grigule grib lai Latvija izstājas no Eiropas savienības un NATO? KAM ĪSTI VIŅA KALPO? Ko ZZS grib panākt?
Gribule - Maskavas roka.
G
Komentārs
  • 3
  • 0
Grigule
G
JA atlaidīsiet Hūtaiņa grēkus un nesēdināsiet aiz restēm , tūlīt pat aģitēsim par EURO. Jums jāsaprot , ka valdību un jūs mēs terorizējam tikai lai paglābtu no ķurķa mūsu vadoni un sponsoru. Ar veselo saprātu šeit nav nekā kopīga. Mēs jau arī esam uz mieru turpmāk no ES saņemt gan kohēzija fondu naudu , gan atbalstu zemniekiem. Tomēr galvenās mums rūpes par hūti.
Ielaista slimība Hūtei
I
Vajadzēja par Hūtes profilaksi domāt agrāk,tagad vienalga viņu gaida taisnīgs bargs lēmums, un turpmākais laiks būs jāpavada citādos apstākļos.Katrs ko pelna,to saņem.
  • 1
  • 0
skaidrs
s
Viss skaidrs, ZZS, kas tieši piedalījā valsts novešanā bedrē, vienmēr ir kopā ar SC. Sarkanā kvadrāta pārpalikumi.
no kā ta šī varēja uzkrāt?
n
tos eiro
būtu nu cīnījusies pret ēnu ekonomi
b
lai nu papēta ienākumu avotus
ES
E
Izskatās, ka šeit pārsvarā plosās mūsu nopirktās valdības podlaižas. Neesmu sajūsmā par Griguli, bet visu cieņu par uzdrīkstēšanos peldēt pret straumi par spīti aprējēju gaudām. Tauta negrib eiro! Bet tiek darīts viss iespējamais, lai tādu glupu reņģēdāju tautu pie vārda nelaistu. Nožēlojama valdība, kas baidās no savas tautas.
PSRS
P
Nožēlojamais,mēs neviens neesam par to dullo bābu sajūsmā un pat nedomājam tādai lemberga grīdas lupatai cieņu izrādīt. Nav neviens jāaprej,bet veselais saprāts pats saka priekšā,ka tik necienīgu intriganti vien NELGA var cienīt. Un pats tu nožēlojams esi,ja domā,ka valdība no tautas baidās. Neba tauta kāds suņu un neliešu bars,ka no tās jābaidās. Lai baidās šie ierāvēji no TP,ZZS un LPP,kas gadu gadiem tautu aplaupījuši!
  • 6
  • 0
aizveries grigale
a
tauta grib euro!
:)
:
Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess kronas nomaiņu pret eiro pirms diviem gadiem, uzskata par labāko, kas pēdējā laikā ir noticis ar viņa valsti. Igaunija beidzot ir izkļuvusi no padomju savienības ēnas, iemantojusi lielāku pašpārliecību un lielāku cieņu no starptautisko partneru puses, kaimiņvalsts vadītājs atzina intervijā Latvijas Televīzijai.
  • 2
  • 0
Latvijas tauta
L
SKATOS, KĀ VIENOTĪBAS EKSKREMENTI CENŠĀS NOMELNOT VIENU NORMĀLU SIEVIETI, KAS KAUT KO DARA. VIENOTĪBAS EKSKREMENTI AR ČEKAS METODĒ DARBOJAS!!!
Aivars un Augusts
A
Es, reiz būdams LKP CK loceklis, bet biedrs Brigmanis rajona komunistu 1 sekretārs, vienmēr darbojamies pret čeku, jo mūs šajos amatos iefiltrēja nacionālie mežabrāļi!
  • 5
  • 0
foobar
f
Grigulei uzkrājumi un parādi euro (amatpersonas deklarācija).
Amalija
A
Izkatas, ka sis pretiga, vajpratiga Grigule kalpo kadai citai valstij un dara visu, lai Latvijas valstij un latvieus tautai ieriebtu. Tikai idiots, degradats, nelietis Latvija ir pret eiro ieviesanu Latvija. Si degradeta baba pat nesaprot, ka valdibai ir japienem tadi lemumi kurus nevar apspriest plebeji. Ja, Latvija prezidents ir jaievel Latvijas peilsonime, bet ne 100 degradatiem, kuri sava starpa tirgojas un izlaup aLatvijas valsti, lidzigi ka to dara ZZS zaglu, degradatu banda visus pedejos 22 gadus kopa ar LC, TP, Lesinska zagu bandam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas