Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Grīnbergs: protestēt pret 16.martu varētu Uzvaras parkā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...edgars no daugavpils
.
...uzskatu ka leģionāriem ir jādara tas ko viņi uzskata par pareizu,jo viņī dzīvo savā brīvā Latvijā par ko viņi kādreiz cīnījās un viss pārējais,gan tas ko par viņiem domā un saka ir mazsvarīgs! ...tas tak ir apsurdi ja latvietim savā valstī aizliedz nolikt ziedus pie Brīvības pieminekļa un godināt tos kas atdeva dzīvību par brīvu tēvzemi! ...un valstij ir pienākums nodrošināt lai tas pasākums notiek ar svinīgu goda sardzes maiņu! ...p.s. ..esmu dienējis ŠTĀBA BATALJONA GODA SARDZES ROTĀ un man būtu gods tur soļot!
Ieva
I
Interesanti, ko domā tie, kas liek vienu zvaigznīti? Dzerim lai ielika, kad viņš pateica, ka plašā pasaule neko nepēta un viņiem leģionāri ir vienkārši SS. BET VAI TAD PĒTA? Zviedriem, tiem, jā, skolā māca kaisīt pelnus uz galvas par izdotajiem leģionāriem, lai gan, vismaz tai skolā, kur biju es, vienīgā epizode, kas atstāja uz zviedriem reālu iespaidu, bija stāsts par ar zīmuli izdurto aci. Taču visās citās valstīs....Un tā viena zvaigznīte man: domā, ka Daugavas Vanagi večiem malciņu un kefīru pienes? Nē, viņi ir vajadzīgi tikai, lai paši zīmētos!
skumiigaa
s
Druumi,ka ir taadas ievas un valdis,kas tieshaam neko par veesturi nezina.
sviests!
s
Krievi lai rīko savus pasākumus Krievijā. ------------------------------------------------- ------ Tiešām, krīzes laiks, lai atver ziedojumu tālruni, sametīsim čumidāniem un vienvirziena biļetei!
čiepa
č
Pats sev piekrīti, nožēlojamais provokator!
likums un kaar'tiiba
l
"...Rodina pārstāvis Eduards Gončarovs teica, ka nepārsūdzēs tiesā aizliegumu, ja domes aizliegs pulcēties visiem 16.marta publisko pasākumu iesniedzējiem..." Izklausās pāc ultimāta, kuram RD pakļāvās. Grīnbergam vajag viņu iesūdzēt tiesā par draudiem amatpersonai.
Kumeliņis
K
Krievu bandīti
Beerzs
B
Gribu redzēt, kā policija rīkosies maijā, kad tie pļēguri-krieveļi, atkal piedirsīs visu Pārdaugavu un dzers uz nebēdu. Un no rīta sētnieces pa 60 LVL mēnesī vāks tos sūdus. KAM TAS IR VAJADZĪGS. Rodina pārstāvjus visus uz Rodinu, ko viņi svešā zemē dara, un kur tādiem vispār ir rodina- to diemžēl nezina viņi paši, ne viņi TE, ne viņi rodinā Krievijā vajadzīgi.
Juris
J
Krievi lai rīko savus pasākumus Krievijā.
mērglis
m
vienu kompaaniju uz Lesteni otru uz Pitālovu...nav ko Riigaa meerkaķoties..
Tā tas ir...>dzeri
T
Piekrītu.
Tā tas ir...
T
Domāju ir pienācis laiks latviešiem kas karojuši vācu un padomju pusē apvienoties un kopā pieminēt karā kritušos,mūsu ir pārāk maz lai strīdētos par pagātnes notikumiem. Abās pusēs tika iesaukti nelikumīgi. Tas atņemtu arī tā sauktajiem "antifašistiem" iemeslu zīmēties.
Ieva
I
Domāju, ka ar tiem, kas ir kā karoja par Padsavienību ir bišķi savādāk, jo viņi 9. maijā drīzāk piemin nevis cilvēkus, bet ideju, savu jaunību.....Tāpēc (man ir gadījies braukt garām) tā drope ar koncertu piedevām. Turklāt arī piemineklis ir simbols tai it kā atbrīvošanai. Lai tad šiem tiek, lai gan, pēc visa tā, kas nācis gaismā sākot ar soda bataljoniem un beidzot ar ekonomēšanu uz ievainoto aprūpi.....Toties tie, kas TV bļaustās par nabaga vecīšiem, ne ar ko neatšķiras no tiem jauniešiem, kas cenšas būvēt politisko kapitālu uz leģionāru rēķina. Vai viņi, piemēram, ir kaut reizi painteresējošies vai attiecīgajiem večukiem, kurus viņi it kā aizstāv, ko nevajag? Aizvest pie ārsta, ko salabot, atnest produktus?
valdis
v
Ieva 'jūs pateicāt lielu paties'bu ja jau šim politiskām kustībām un to vadoņiem dalai no tiem pat nevadzeja autiņu 'butu mērkis atcerēties savus kritušos ciņas biedrus vecākus un bŗālus tad tam istā vieta ir ko var uzskatit ari'par simbolu kā daudzās valstis nezināmā karavira kaps tad te attiecigu karavīru brāļu kapi kas aŗi daļeji ir simbols visiem kritušiem jo viņi taču tiek arvien papildināti ar jaunatrastiem apbēdijumiem . BRIVIBAS PIEMINEKLIS jau pats par sevi ir simbols Latvijas valstij tās gadsimtu cīņas gaitai /tēli uz pieminekļa malām/ un nevienam grupējumam vai brūnam vai sarkanam vai pseidopatriotiskam nav tiesibas to izmantot savu politisko ideju propogandai un seviški ja to dara uz mirušo ,kritušo kauliem tam ir kapi ,es nezinu vai pie tā uzvaras pieminekļa ir apbēdijumi?
dzeris - Tā tas ir
d
Partija TB nav labāka par rodinu, tai arī tur nebūtu ko meklēt, tai vispār vajadzētu aizliegt izmantot šo simboliku, un saukties, piem., partija "Batjka un Lakučs", vai " Viss savai kabatai".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas