Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Grīnblats aicina padomāt par visas tautas vēlētu prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvieti turies!!!:)
L
..vai tad tiešām ''nacionālajai'' partijai klājas tik bēdīgi..ka jāķeras pie ''populisma''????vai tad 'jusu partiju kliķīte vispār ņem vērā????...nu mjā ja nav ko teikt par tautai svarīgām problēmām...ekonomiku..korupciju.....tad jāsāk tiešām ''vāvuļot''par ZOO dārza..apkalpojošo personālu...un vēl visādus niekus!!!
AD
A
Tur, ka diemžēl ne Grīnblats, ne arī kāds cits no TB/LNNK vairs nepēj pateikt gandrīz neko vērā ņemamu, Jums taisnība. Tomēr nedomāju, ka Grīnblats būtu Maskavas ieliktenis. Vai Jūs neesiet ievērojis, ka šad tad Jūsu komentāri gan staro tādā kā "rubīna zvaigžņu" atblāzmā? Vai Jūs esiet dzirdējis par tādu "ķeriet zagli" principu?
Grīnblatam
G
Vai Grīnblats tiešām cer, ka Tauta lielā pateicībā ievēlēs Baķku?
Roberts
R
Vaina jau nav sabiedriba,bet gan tiesi politikos,kuri neko citu neprot ka vien taisit sev personigi izdevigas "rebes",lai "nokamptu" iespejami lielako tautas labuma gabalu,tatad mums atrak jatiek vala no oranzas koalicijas noziedzniekiem,kuri nrlikumigu mahinaciju cela ieguva so nelielo vairakumu Saeima,preteja gadijuma latviesu tautai draud pilniga izniksana.
pensis
p
Kad Latvijā būs neapliekamais minimums strādājošiem pensionāriem,13.alga,bezmaksas sabiedriskais transports visiem pensionāriem,minimālā pensija vismaz iztikas minimuma līmenī? Kad Latvijā samazinātas tiks likmes pārtikas produktiem,pārskatīts pēc 1991.gada normatīviem noreiktais iztikas minimums?
Haralds
H
Grinblatam derētu labāk padomāt par partiju trekno barotņu un piemaksu pēc vadibas līgumiem likvidēšanu,kuras jāuztur ir nodokļu maksātājiem!
pensionārs
p
Vai tad arvien jaunus ielāpus neliekam arī uz mūsu pensijas likuma,tā vietā,lai ieviestu par progresīvāko pasaulē uzskatīto Īrijas pensiju likumu?
Aicinājums Grīnblatam
A
Aicinu Grīnblatu padomāt par Eiropas Savienības progresīvās nodokļu sistēmas ieviešanu Latvijā un pāriešanu uz bezmaksas veselības aprūpi un bezmaksas augstāko izglitību,kā citās,t.sk.jaunajās ES valstīs! Ar pašreizējo-regresīvo jeb plakano ienākuma nodokli Latvija pat sepiņpadsmit gadu laikā nav bijusi spējiga sasniegt pirmskara Latvijas 1928.gada 167 latu neapliekamo minimumu,par visu lauksaimniecībā un zvejniecībā nodarbināto atbrīvošanu no ienākuma nodokļa pat nemaz nerunājot! TB/LNNK ekonomikas ministra Gerharda ierosinājums vēl vairāk palielināt pievienotās vērtibas nodokļa(PVN) likmi pārtikas produktiem,laikā kad Latvija stabili ieņem 1.vietu inflācijā Eiropas Savienībā, ari nedara godu partijai,jo praktiski visās pasaules valstīs,kurās iekasēti tiek PVN maksājumi,pārtikas produktiem ir noteiktas samazinātas nodokļa likmes,bet jaunajās ES valstīs-Polijā un Bulgārijā piens un piena produkti ir pat vispār atbrīvoti no PVN!
dzeris
d
Grīnblats - kurš vēl nopietni var uzņemt šā te maskavas ielikteņa muldē'dsanu?
Dainis
D
Sabiedrība tam ir nobriedusi - paši politiķi tam nav gatavi. Nevajag savus trūkumus piedēvēt tautai!
DD1
D
Nē, nevajag tautas vēlētu prezidentu. Jā, šis zooparkā sarunātais mums nedar godu, bet kur garantija, ka tautai "neiesmērēs" līdzīgu, ja jau mēs nespējām pietiekami loģiski domāt un nobalsojām, balstoties uz nelikumīgu TV kampaņu, par šo Saeimu, kas sastāv pārsvarā no arrogantiem, maziglītotiem pašlabuma meklētājiem.
demokrats
d
Ko var mulaties? Tas tacu ir skaidris un neparprotams, ka Latvija ir jabut tautas veletam prezidentam, lai tas nebutu ka marionete, vergs, aprobezotu, komplekus nomaktu, zagligu, korumpetu, meligu deputatu kalps, ka tas lidz sim ir bijis, Saeimas 100 kretiniem. Vajag tikai atcereties, ka gadijuma prezidents G.Ulmanis, augstpratiga, iedomiga, ciniska Freiberga izdabaja Saeimai,lai tikai vinus otru reizi ieveletu. Lai rastu Latvijas politiskaja cuku kutu lidzsvaru, balansu ir nepeisiesams, ka prezidents ir neatkarigs no Seimas, jo tas kas notiek lidz siim ta ir vienkarsi nirgasanas par Latvijas tautu, valsti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Satversmes grozījumus neplāno attiecināt uz šo Saeimu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas