Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Grūtups cer, ka Latvija būs prezidentāla; slavē Putinu un Medvedevu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hasso
H
Šorīt klausījos Grūtupa interviju LTV-1.Nepieskaroties Grūtupa lomai prihvatizācijā,viņa teiktais šorīt bija objektīvs,izņemot atbildi uz jautājumu,vai jātiesā šodienas situācijas vaininieki.Viņš vainīgo tiesāšanu un sodīšanu neatbalsta,ar to ignorējot principu par pelnītā soda NEIZBĒGAMĪBU.Iespēja izvairīties no soda Latviju novedusi politiskās bezatbildības,administratīvo pārkāpumu un noziedzības eskalācijā.Tautai ir jābūt pārliecinātai,ka jebkurš noziegums pret valsti un indivīdu tiks atklāts un novērtēts.Kā jebkurā-īsti demokrātiskā- valstī.
Sirdsapziņa
S
Visvairāk pārsteidz tādi mēsli kā advokāts Gudrups. Aktīvi piedalījies valsts nozagšanā visaugstākajā līmenī, izcili ciniski spļāvis virsū tiesiskumam un likumiem. Tagad uzrāda ciniskuma Augstāko Pakāpi - aicina cilvēkus palikt šajā izvarotajā valstī. Šokējošs cinisms. Šokējošs. Laikam jau gatavo savu drauģeli Riecienu par prezidentu. Cik gan baisi melna tādiem kungiem dvēselīte. Cik gan baisi melna.
LA
L
Nu draugi mīļie, tik tendenciozs rakstiņš sen nebija lasīts. Mjāā.........
ilva
i
vai Dienai vairs savu zurnalistu? arvien vairak ir raksti, kuros atstastits citaas aviizes teiktais un interveetais. Pie tam absoluuti izraujot lietas no konteksta un sagrozot jegu.
Tā nu tas ir...
T
Nezinu kas pie tā ir vainīgs, jaunie saimnieki vai siltais laiks bet pēdējā laikā Dienas komentāri paliek neobjektīvi un bērnišķīgi. Šoreiz tiek apspriesta Grūtupa personība nevis tas ko viņš saka.
niknais patriots 19
n
KO GRUTUPINS SEZH ,TANII LAIKAA IZSAIMNIEKOJA LATVIJU.SAUDZEE VAINIIGOS LAIKAM.TAGAD IZSKATAAS PIE SASISTAAS SILES.REDZEESIM RUDENII NEMIERU LAIKI GRUDZ.
sviests!
s
Tu neesi temīda, bet sarkanais lumpens Diemžēl neviens, arī Grūtups, nezināja, ka īpašums vien nerada saimnieku un savas valsts pilsoni. Bet bija cerība. Sovjetu 50 gados izjātās smadzenes ņēmušas virsroku. Tolabi parāda zobu klabināšana un vaimanāšana neta portālos, vainīgo meklēšana un asiņu pieprasīšana uz tirgus laukuma.
krā
k
Lai nu Grūtupa grēku saraksts būtu cik smags būdams, bet Te nu viņam ir taisnība. Ikvienas zināšanas ir noderīgas, bet Putins ir mācījies viasaugstākajās čekas skolās un tur, vērojot viņa valdīšanas stilu, izskatās, ka ņemts vērā viss par visu. Un zināšanas palīdz, tas nav noliedzams.
temida
t
Patiesiba Grutups ir pelnijis augstako sodu un tas butu publisksi naves sods. Protams ir janotiek tiesa, lai so necilveku publiski pakartu vai nosautu, jo tiesi Grutups bija as kurs veica netaisnigu, negodgu resdtituciju, ka rezultata tika no majokliem, dzivokliem izmesti simtiem tukstosu Latvijas iedzivotaju un ta rezultata fiziski tika iznicinati desmitiem tukstosu cilveku, dzimusu, nedzimusu, vecu, jaunu... Grutups, Godmanis, Skele ir pelnijui baru tiesu, kura ir jasariko Latvija un pec tiesas sprieduma sie neliesi ir jasoda ar naves sodu.
sviests!
s
pilnīgi pareizi. brīnos, kāpēc visnotaļ gudra (parasti) Dienas auditorija, šoreiz komentāros to nesaprot. vai arī varbūt, šoreiz pie komentēšanas tika vidusmēra pāķi, kuri tālāk par ledusskapi neredz... who knows? ----------------------------------------------------- --- Dienas auditorija un komentētāji nekad nav izcēlušies ar saprātu. Pat zem vidusmēra. Lumpena ideoloģija, ideālu trūkums. Zēl, protams. :(
Nekorekta publikācija
N
Ne tuvu neesmu Grūtupa fans, bet vēstījums Dienā no Grūtupa intervijas Latvijas Avīzei ir bērnišķīgi tendenciozs, tālu no labas žurnālistikas standartiem. Grūtups intervijā LA raizējas par miesta Rīgas Jūrmala organizēto "jauno Vilni" kā rusifikācijas pasākumu.
Tā nu tas ir...
T
Izskatās dienas žurnālisti ir lasījuši tikai raksta beigas un nav sapratuši parko ir runa.
lauķe
l
Grūtupa k - gam šķiet vispiemērotākā iesauka būtu - hameleons! Te zaļš te sarkans!Kuram Grūtupam ticēt? Vai tam, kas sarakstījis "Observatoru" jeb tam, kas mēģina iesmēret šmucīgos Kremļa pundurus par piemēru Latvijai????????????
raugs
r
Iesālaties, jūs DIENA! 90% teksta Grūtupa LA intervijā bija bišķi par ko citu (par krievu balagānu Jaunais vilnis). To jūs neuzskatat par vajadzību te apskatīt. Laikam jau patīk JV.
B
Vecuma marazms.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas