Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Grūtups: Iespējams, Zatleram ir lieli robi izglītībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
biruta
b
Paldies, Grūtupam, par uzdrīkstēšanos! super! :))) p.s. mediķis ir tehniska profesija (medicīnā akadēmiskam grādam nav PhD simbols). protams, mediķa izglītība ir ļoti daudz zināšanu prasoša, bet - tehniska (!). zināšanām ir trejāds pielietojums, - tehnisks, varas iegūšanai un ceļam uz gudrību. Būtu jau debešķīgi, ja medicīnas studenti studētu pamatīgi arī filosofiju, kultūru ... bet tad viņi laikam nojūgtos vai novecotu ļoti ātri (pārslodze jau tagad ir liela.) _____________________________________ Tieši tā! 100% var piekrist. Mediķi ir bieži vien ļoti aprobežoti tikai savās šaurajās profesionālajās zināšanās. Tas protams nenozīmē, ka viņiem pietrūktu inteliģeneces apgūt kaut ko vairāk, bet tas tieši ir Grūtupa izteiktais punkts- ka Zatlera izglītība ir ar ļoti lieliem robiem. Zatlers savu izglītību nav ieguvis kādā augstas klases Ivy League augstskolā, kas dod vispusīgu izglītību, ne tikai treniņu profesijā. Yale University, Harvard , un arī tās jau sākušas zaudēt savu augsto reputāciju. Zatlera izglītība būtībā ir treniņš anatomijas un citās medicīnas pamatdisciplīnās, bet ar ļoti lieliem robiem philosofijā, ekonomikā, vēsturē un kultūrā. Tā protams nav viņa vaina, bet tai pat laikā- tas arī nenozīmē ka viņš būtu attiecīgi kvalificēts prezidenta postenim. Grūtups ir izdarījis pareizu slēdzienu, žēl teikt, bet viņam ir taisnība.
Indulis
I
Ja atmiņa neviļ, tad KNAB organizēja visu aplokšņu devēju pieteikšanos, lai varētu VP saukt pie atbildības. NEVIENS NEPIETEICĀS! Gan jau Zatlers "pateicības" pieņēma, kā jebkurš ķirurgs, tādēļ ari pats to godīgi atzina.Tā viņš izrāva oranžo ''sprunguli no saviem riteņiem", tādēļ Grūtpis te smilkst.
locekli par prezi ........
l
Kam vajag, tas meklē-perdeļu arī sāk trūkt......?
cony
c
Protams grūtups ir grūtgalvis no dabas un nekāda ne robaina ne augšupejoša izglītība viņam vairāk nevar palīdzēt,nezinu,vai viņš centies palīdzēt Latvijai,bet tur arī tāds lāča pakalpojums,vai kājas nomīšana vien būtu.Tas katram Latvijā ir skaidrs,ka labākie cilvēki,kas darbojušies un turpina darboties Latvijas labā ir Dombrovskis,Zatlers,Repše,Vilks,Bārzdiņš,Pabriks un protams daudzi citi gan politiķi,gan dažādu jomu eksperti,bet to domāšana un izdarības ir gandrīz diametrāli pretējas ,salīdzinot ar Grūtupu,Šķēli,Šļeseru,Kalvīti un ļoti ļoti daudziem bijušajiem politiķiem,kam vajadzēja mācēt tik krimināli izbojāt normālas,pārmantotas Latvijas republikas attīstību.
Jēgpilni domājošais
J
Prezidenta izglītībai trūkumus grūti atrast. Prāta spējām tāpat. Bet mēģināts nav zaudēts. Lai veicas. (Bet ko tad raksta autors darīja 6. klases stundā?)
phe
p
Grūtupam melna dvēselīte
Loģiski
L
Formālās loģikas kārtulas, visas šīs prmisas, indukcijas un dedukcijas vjadzīgas, lai varētu viens otru aptīt ap pirkstu, paziņojot, ka melns tomēr ir balts, bet balts ir melns. ārstam ir cita loģika - meklētcēloņsakarības, kas reiz;ēm nepadodas loģikas kārtulām. Ja ir caureja, tad tāas var nebūt no sliktas pārtikas, bet, piemēram, no stresa. Grūtupam to nu būs grūtāk saprast! Lai Prezidentam izdodas!!!
Un vēl
U
Kuram gan ir vēl šaubas, ka nākamais prezidents būs Daudze, Sesks vai kāda tamlīdzīga absolūtā nulle
Puma
P
Kauns,grūtup.tev, kā juristam,būtu jāzin kaut kas par profesionālo ētiku,paužot nepārbaudītas ziņas vai pieņēmumus par citu personu.Tirgus bābas pat tā nedara.nožēlojami smacīgs radījums...
Secinājums
S
Pat ja var saskatīt daļēju taisnību par Zatlera ne pārāk veiksmīgajām runām, tomēr izglītības robus piesaukt būtu diezgan muļķīgi. Ņemot vērā, ka Grūtups savu jurista izglītību ir ieguvis padfomju laikā, kad juridiskā izglītība vispār bija diezgan nosacīta un bez jebkādas akadēmiskās un saturiskās bāzes (es nerunāju par viņa zināšanām un praktisko pieredzi, bet tieši par formālo izglītību), savukārt Zatlers mediķa izglītību, kas neatkarīgi no varas ir klasiska un nopietna, tad izglītības kvalitātes ziņā Zatlers Grūtupam ieliek vienos vārtos :) Tas tā, piesienoties vārdiem - ja par izglītību, tad par izglītību.
KLM
K
Prezidents un valdība ir kļuvuši par marionetēm starptautisko aizdevēju rokās un paklausīgi pilda visas viņu prasības. ................................................. ............................................................ ......... Jā, tas ir noziegums - aizņemties naudu un vēl pildīt visas prasības - kāds prieks, ka starp neskaitāmiem muļķiem atradās viens izcili gudrs biedrs Lembergs, kurš aicināja vispār neatdot parādu....
muļķu zemes pavalstnieks
m
Ar labiem nodomiem bruģēts ceļš uz elli - šādas asociācijas rodas pēc prezidenta runas noklausīšanās. Pat neesam gudra valsts,ja būtu gudri vai tad uzvestos tā it kā mēs jau būtu eiro zonā un monetārie instrumenti mums vairs nebūtu pieejami,bet tā vietā,lai izmantotu visas iespējas,tajā skaitā arī ārējo devalvāciju, straujai izejai no krīzes,mūsu valdība ar sadistisko "konsolidāciju" politiku krīzi mākslīgi padziļina un dekonsolidē sabiedrības grupas uzrīdot tās citu citai. Un šo sabiedrības degradāciju,kā ņirgādamies nosauc konsolidācijas vārdā. Treknajos gados sadīgušie jaunbagātnieki,kas ar spekulācijām, blēdībām un izmantojot varas dotās iespējas,tikuši pie lielas naudas, negrib ne dzirdēt par to,ka uz krīzes altāra solidāri, atbilstoši katra maksātspējai, būtu jāpiedalās valsts sakārtošanā.Tāpēc viss krīzes smagums jāuzņemas tautas trūcīgākajai daļai. Prezidents un valdība ir kļuvuši par marionetēm starptautisko aizdevēju rokās un paklausīgi pilda visas viņu prasības. Tāda nu ir tā mūsu neatkarība,jo vara kļuvusi neatkarīga no tautas "suverēnās" varas. Jūs jau redziet,ka tautai nav pat jāpaprasa atļauja Abrenes atdošanai Krievijai,nemaz nerunājot par iešanai uz eiro zonu,kaut gan,saistībā ar Satversmes 2.panta prasībām, tas ir referenduma jautājums.
ja
j
Bet Grūtups ir viens no valsts izzadzēju bandas vadoņiem!Kurš uzrakstīja likumus,lai varētu nesodīti fenderēt?Tur labi Grūtups pastrādāja!
Labāk
L
advokāts būtu izvilcis atklātībā no sabiedrības noslēpto kandidātu X, un līdzvērtīgi uzaicinājis uz diskusijām ar sabiedrību. Dzīves jēga Latvijā būtu atveseļoties no dažādos slepenos nogrupējumos izloloto plānu realizēšanas.
as
a
izcilais advokāts kritizē kaut ko, ko pa acu galam pamanījis uzrakstītu uz tāfeles. nožēlojami. savas fantāzijas varētu pietaupīt literārajam darbam, nevis sociāliem komentārism.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Svētdiena būs saulaina un sausa

Svētdiena būs saulaina un sausa, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas