Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Gruzijas pirmās lēdijas pārmeklēšana lidostā Rīga izraisījusi diplomātisku skandālu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gabriela
G
Very true! Makes a canhge to see someone spell it out like that. :)
Pushparaj
P
Hi MichelleNo problem at all with the visit. Thinking about it I ralley should set up some sort of 'Contact Me' thingy. Probably a widget out there somewhere to let it be done without posting my address publicly I'm sure (don't want to get trawled by the spam bots).The conversion chart is very useful, thank you again!
Mubeen
M
info saka:Palasiet, analizējiet, domājiet!Te būs dažas atbdlies no Citadiena intervijas ar Lindu Mūrnieci:Kāda, jūsuprāt, ir robeža starp vārda brīvību, kas demokrātijā absolūti nepieciešama, un individuālās brīvības izpausmi, kas apdraud sabiedrības, valsts drošību? Piemēram, Ventspils augstskolas lektora Dmitrija Smirnova gadījums daudziem lika aizdomāties. (Ventspils augstskolas lektoru Dmitriju Smirnovu drošības policija 2008.gadā aizturēja uz neilgu laiku vietējā avīzē publicētu izteikumu dēļ par lata devalvāciju.)Toreiz es vēl nebiju iekšlietu ministre.Kāda būtu jūsu nostāja?Man kā ministrei pēc likuma nostāja nedrīkstētu būt. Ja būtu opozīcijā, tad es varētu izteikties. Taču domāju, ka ir ļoti strikta robeža starp demokrātiju un anarhiju. Tas, kas grasījās notikt Bauskā, bija uz robežas ar anarhiju. Tas pats ar vārda brīvību. Ir kaut kāda robeža. Ja tu to pārkāp, atpakaļceļa vairs nav. Par meteorītu runājot – visi atzina, ka robeža ir pārkāpta.[...]Kāda, jūsuprāt, ir ideālā kārtība valstī?Vajag iedomāties, kas notiktu, ja neko valstī nekontrolētu. Es daru vienkārši to, par ko man maksā algu – visu kontrolēju.
Žanis Plēve
Ž
Neticu nevienam Daudzā un Tekmaņa teiktajam!
Sika
S
Sasmējos. Tik daudz priekšnieku, ka nav ko d---t sūtīt!
Khs
K
Teikmani, ar ko tu tur nodarbojies, par ko sanem algu?????
Mārīte
M
Ja kundze vēlas iepirkties un izklaidēties kā ierindas cilvēks, tad arī lidostā jāiziet drošības pārbaude kā ierindas cilvēkam. tūkstošiem cilvēku to dara ik dienas, vai tad tas būtu kāds noziegums pret personu?
atmina
a
Kad Latvija tiks atcelts M.Riekstin aun S. Kalnietes izlobetais likums "Par diplomatu izdienas pensijam" ar kuru nosaka ka Latviajs diplomati var doties pensija 55. gadu vecuma, pec 20. gadu darba staza. Vai vel kad apasaules valsti ir sads idiotiskis likums pienemts? Latvija cilvekiem piespriez pensionesanas vecumu no 65. gadi, bet sie slinki, aprobezoti murmuli, kuri neko nedara sanem lielas algas, privlegiajs sev ir noteiksi pat ipasu likumu/ S.Kalniete un M. Riekstins ir jatbrivo no visiem Latvijas valsts amatiem, jo vini ir amorali, deklaseti elementi, kuri izmantojot valsts amatus sevi nodrosina ar privlegijam, un citam socialajam garantijam. Nerunajot jau par to ka S.kamniete par AM naudu pirka sev otro dzivokli Rigas centra.
Gomes
G
Ir pazemojosi un kauns, ka Latvijas Arlietu ministrija joprojam, pie sapratiga Rinkevica, strada tadi kretini, kuri uzskata ka cileki ir jaskiro pec ienema amata un ka viens likums nav pret vieiem vienadi pildams. Rigas Lidostas drosibas darbiniekiir rikojusie loti pareizi un korekti. No Latvijas Arlietu ministrija ir jatbrivo Teikanis un vinam lidzigie kretini.
Lota
L
Biedrošanās ar šo ekstrēmistu var sagādāt ne tikai sīkas, bet arī notietas nepatikšanas!
laipiņa
l
Kalnieti jau Dievs sodīja:atņemot dzīvību viņas bērnam,bet pati jau vien pie tā vainīga!
Aivars Rubenis
A
Jūsu komentārs apliecina tikai Jūsu necilvēcību un ciniskumu. Varat sevi mierināt ar domu, ka, Jūsu "Dievs" arī Jums kādreiz atlīdzinās "pēc tiesas un taisnības" atbilstoši mīlestībai un līdzcietībai, ko Jūs esat savā dzīvē izrādījusi.
  • 2
  • 0
sansan
s
Tad jau var tā saucamā kundze ievest ko vien sirsniņa vēlas-ķer nu vēju pēc tam.....
Fakts
F
Lidostā darbojas krievijas aģenti
Un?
U
Priekš kam viņu vispār ielaida?
ax!
a
Nubus jabaidas kad tikai shis Saakashvilli neatsut uz Latviju teroristys,kas atriebs vina godu.Ari vina pasha valsti ir daudz skeletu,ne tikai prieksj=h savas tautas ,tachu ari iebraucejiem,Latvija tomer ir Eiropa,bet vini aziati,kaut gan kristieshi
  • 1
  • 0
oRVELS
o
Dzīvnieku ferma

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas