Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Gudelei pienākas kompensācija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
serdenis
s
Kādām 9 zemeņu tortēm sanāks
nifjodas
n
pēc darba likuma, ja aizietno amata pēc paša vēlēšanās, nekādas kompensācijas, atskaitot samaksu par neizmantoto atvaļinājumu, nepienākas. Nav izprotams, kāpēc likums ministru kabineta locekļus ieceļ īpašā "neaizskaramo kastā". Protams var no kompensācijas atteikties ētisku apsvērumu dēļ. Tomēr pēdējās ziņas par SAB aktivitātēm rada zināmas bažas par amatpersonas varbūtēju ietekmēšanu, kā īstenībā ir bijis, to droši neuzzināsim, jo šīs darbības sargā valsts noslēpums.
Dille
D
Gudele rīkojās pareizi, aizejot no amata, acīmredzot, viņai vēl sirdsapziņas kripata saglabājusies. Patiesībā jau jocīgi, ka demisionējis ministrs, tātad tāds, kas izrīkojies nepareizi un uzņēmies politisko atbildību, arī var saņemt kompensāciju. Vai tad to nedod par veiksmīgu, nevis nepareizu darbošanos? Tāpēc jau laikam nabaga izkāmējusī un pusgadu mājās remontu netaisījusī Staķe neatkāpās pēc Reģu ugunsgrēka, bet nogaidīja, lai piemirstas, un tad kompensācija bija rokā! Varbūt Gudelei vienkārši Bils piedāvājis kādu labu vakanci?
dzeris
d
Nu tāds nieks vien ir, tikai 4 - 5 gadu pensija vienam pensionāram, tak uz katra soļa darba rezultāti e - lietās manāmi, tā teikt, - ne tikai likumīgi, bet ar pelnīti , kas ir, tas ir. Bez tam ieteiktu katrau pēc skandāla aizejošu ierēdni apbalvot ar 3'-ās pakāpes trijzvaigžņu ordeni kā kompensāciju par morālām ciešanām.
Vo banak!
V
A ko ta šī dura ēda kūku tikai par 800Ls? Varēja uzēst par visu banku, par 6 stabiem!..
Krimināllieta
K
Vai nevajag ierosināt kriminālietu par to, ka kāds izšķērdēja valsts līdzekļus 790 Ls apmērā, veica dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu, un pakļāva Gudeli spiedienam, ka tai bija jāsamaksā 790 Ls, kaut gan viņa it kā neesot vainīga.
Cita
C
Nu ko - nākamais galantais solis? Atteiksies?
dfd
d
likums ir likums, bet var jau taisīt cirku un ateikties, kas būtu stulbi, bet izpatiktu baram
Ronis_Polis
R
Vismaz kundzīte varēja atteikties no šitās naudiņas un uzēst zemeņu kūku.
who cares
w
No marasma bibliteekas: iipashaa ministre maajaas paarskaitiija naudinjas, atklaaja, ka ar algu nepietiks, lai atmaksaatu naudinjas par dzimeni un izdomaaja atkaapties, jo tad naudinjas iisterminajaa buus vairaak un varees segt visus izdevumus...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas