Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Guļāns: mums trūkst izmeklētāju balto apkaklīšu noziegumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ilgvars
i
Linda arī pacentās likvidēt akadēmiju, lai tai vietā reorganizētu un veidot speciālu labu mācību iestādi, kur tiešām gatavotu speciālistus. Melojot dažadus ieganstus. Strādā darbinieki pēc parašu metodēm. Bet tas ir saprotams vai biezie ļaus veidot struktūru, kas viņus var ielikt cietumā. Zināms ka nē. Noķer kaut kādus mazos zaglēnus, kontrbandistus, lai ir vismaz statistika laba Par politiskiem lēmumiem viņi naatbild, skumīgi. Un skumīgi mēs esam tur kur mās esam.
drakons
d
Kāpēc šis cilvēks tiek atainots kā tiesnesis bildē? Sen jau viņš tāds nav.
labais
l
juristiem reti kuram ir sirdsapziņa un godaprāts. par ideāliem un vēlmi uzlabot pasauli nemaz nerunājot. visi spējīgākie juristi strādā par noziedznieku advokātiem. kāds brīnums?
KOBRA
K
augstakas TIESAS TIESNESI IEVELET STRIKI JUTU GUĻĀN ! TAUTA BUS JUMS PATEICIGA
xxx
x
Tie kas to spēja, tos Šķēles politika novāca no skatuves un tie pārgāja otrā pusē, jo taču dzīvot vajadzēja....
Lelle
L
Visi baidās no lapsenēm...
Jānis
J
Guļān, Augstākās tiesas tiesnese Anita Nusberga vien ir ko vērts. Es centos Jūs informēt ,bet Jūs bijāt bezdarbīgs. Tāpēc ,Andri Guļān, sāciet ar sevi!
zobgale
z
Finansiālo, t.s. balto apkaklīšu noziegumu izmeklēšanā, manuprāt, šo iemaņu pietrūkst. Tur lietas reizēm iesprūst. Arī tamdēļ, ka pietrūkst likumdošanas bāzes, bet galvenokārt tāpēc, ka pārāk maz ir profesionāļu, kas sevī apvienotu jurista, finansista un ekonomista zināšanas. Te ļoti daudz darāmā. - Guļān, gadiem, faktiski vismaz kopš Bībeles laikiem šī problēma pastāv mūsu valsts prokuratūrā, policijā un..., jā, vecīt - arī tiesā! Jo nav jau arī tiesnešu ar tik daudzpusīgām zināšanām! Mani, ekonomistu - grāmatvedības un finanšu specu, sen, sen, jau ap deviņdesmito gadu vidu, tieši šīs pašas problēmas dēļ mēģināja paņemt pie sevis policija, tomēr - nekas nesanāca! Kāpēc? Varu pateikt: ne jau naudas trūkums ir bēda - bēda ir neizglītotie policijas un prokuratūras vadītāji, arī tiesneši. Nevar zem viduvēja, bieži pat spēcīgi aprobežota vadītāja, piemēram, policijas vai prokuratūras priekšnieka spēt strādāt tik daudzpusīgs speciālists. Un nevis tāpēc, ka pats to nevar - bet tāpēc, ka viduvējais priekšnieķelis nespēj izturēt, ja dienu no dienas nākas izgāzties padotā priekšā kā nejēgam! Lūk - šeit un no šī gala šī problēma ir jārisina! Ne jau naudas trūkumā vaina - bet tajā, ko par šo naudu algo pati prokuratūra, policija vai tiesa!
Haralds
H
Nevis zināšanu pietrūkst, bet gribas, jo visi viņi ir saistīti savā starpā un viens otru piesedz. Ja viens kritīs, paraus citus līdz un to taču nevar pieļaut, vaine?
jaa
j
Pateicoties Grutupa padomiem mums ir likumi,kuros ir caurumi,lai nevaretu notiesat valsts mantas izsaimniekotajus.Steidzigi likumi ir jagroza.
Jukums
J
Te nu piekrītu Guļānam. Tikai, kāpēc tik vēlu šāds secinājums un kāpēc citi atbildīgie klusē joprojām? Vai tiešām viss jau ir tik satrunējis, ka neviena, kas spētu konstatēt problēmu un rīkoties, augšā vairs nav palicis?
Tuksis
T
Nē, nu protams, ka lēmējvaras pacentīsies, lai visi likumi ir sabīdīti tā, ka nekāda konroliere vai ģenerālprokuratūra nepēj ko iesākt.. Viņi, tie augstākie vīri jau gudri - zin kādi likumi vajadzīgi. Lai rī kādi bīus skandāli, šiem nekas nav, tik jānoškurinās kā pīlei un peld tālāk...
kukulītis
k
Guļān, Tu labāk pasaki, kur tu viņu, šo nespējnieku, pirms desmit gadiem izraki?
hehe
h
prokuratūrā jau tikai pamuļķi strāda, ar turības diplomiem, ko tad var gribēt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas