Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Guļāns: "Tiesāšanās kā ķēķis" skandālu tiesa izturēja godam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
Jau tagad parodijas par tiesu vietā ir nākuši parādu izsitēju kantori ar savām metodēm, sarakstiem un lietu virzību, tā ka viss lēni rit savu gaitu. Apaļie kukuļojas, steidzīgie izsit, negaidot.
ku ku
k
Protams, ja bagāto vajadzībām pakārtotā regresīvajā nodokļu sistēmā atlicinās par pāris latiem vairāk pensionāriem, tas sagrūs! Runa jau neiet par naudas daudzumu, bet par sadali! Slakteris visu grib oranžajiem un viņu satelītiem, bet pensionāriem bada maizi! Es gribu progresīvo nodokļu sistēmu miljonāriem un cilvēka cienīgu iztikšanu pensionāriem! SAGRAUSIM netaisnīgo nodokļu sistēmu, tāpēc visi parakstīties par pensiju palielināšanu!
dzeguze
d
Izlasīju un, aš, satrūkos. Tā bilde man kā dzīva atausa no jauna. Tieši tādu situāciju ar minēto tiesnesi pirms 2 nedēļām piedzīvoju arī es .
Imants -
I
Godam..? Cik ietilpīgs šis vārds, cik nozīmju tam. Pat pretējas ar paša vārda sākumdefinīciju - gods.
Chingacguks
C
Pārdzīvoja... Raudādami ņēma, ņem un ņems. Guļāns laikam raudājis pietiekami, lai varētu atļauties būt tik cinisks. Tiesas pērkamība tiešām drīz var novest pie linča tiesas vai jautājuma risināšanas institūcijās, kam var uzticēties. Reketam piemīt vairāk goda jūtu kā dažam labam tiesnesim. Varbūt nedaudz varētu līdzēt nosacījums tiesībsargājošo institūciju darbiniekus ieslodzījuma vietās ievietot kopējās kamerās, tas varētu viņus atturēt no viena otra pārsteidzīga soļa...
Andrejs
A
Protams, no tiesnešu viedokļa "skandālu vajadzēja "izturēt". Bet man gan būtu vairāk uzticības tiesām, ja tiesneši savas organizācijas ietvaros būtu apsprieduši un pacentušies apzināties- kā rodas tādi tiesu spriedumi, kuri acīmredzami neatbilst nekādām normālu cilvēku pieņemtām taisnības izpratnes normām. Un kas būtu jādara, lai šādi normāla taisnīguma izpratnei pilnīgi pretēji spriedumi netiktu pieņemti.
Mafija
M
Es domāju, ka izkropļotā tiesu vara ārkārtīgi veicina noziedzības līmeņa celšanos, jo cilvēki arvien biežāk neredzēs jēgu tiesāties un nerisinās savas problēmas tiesas ceļā par lielu naudu , - milzīgās valsts nodevas un citi tiesas un ar tiesvedību saistīti izdevumi, kuru rezultātā pēc 4 - 5 gadiem vari sagaidīt vienīgi tikpat kroplu spriedumu, - bet izrēķināsies viens ar otru fiziski.
buzis
b
Tiesa savā ziņā ir pēdējā robeža,bet ja tai nevar ticēt? Tiesas pienākumus ir jāuzņemas pašiem vai jāatrod kāds ,kas spēj tos uzņemties. Vai nu pats vai nu kāds Vito Karleone. Ticēt Latvijas tiesnešiem un čurāt biksēs ir viens un tas pats.
Zinātājs
Z
Guļānam jāatzīst, ka tiesneši par viņa cenšanos pilnīgi atklāti smejas. Tā teikt, iepūt man. Ne bez vainas arī pats: kas viņam liedz izlases kārtībā taisīt ikgadēju lietu pārbaudi? Ja krievu laikos par katru lietu, kurai augstākā instancē tika būtiski mainīts spriedums, tiesnešiem ņēma nost no algas, tad tagad algas tikai pieliek, lai tiesneši varētu korumpēties uz nebēdu un pieņemt spriedumu pasūtījumus pa telefonu vai kopīgajās ballītēs.
mmm
m
Izklausās pēc "krokodoļa asarām".Tā ,lūk.
Ku-kū
K
A viņiem absolūti pie vienas vietas. Vēl tagad (martā un aprīlī ) Augstākās tiesas Civillietu tiesu palātā notiek brīnumu lietas. Ja tiesnese var atļauties rupji ignorēt Civilprocesa likuma normas, kas attiecas uz lietas izskatīšanas kārtību un sēžu zālē parāda savas kultūras zemo līmeni visā krāšņumā, kā arī liedz citām tiesnesēm prasītājam uzdot jautājumus, tīšuprāt neļauj prasītājam izteikt repliku, "aizmirst" nolasīt tikko pieteiktu lūgumu būtību (, kas varētu nepatikt atbildētājam), pieļauj veselu virkni citu procesuālo pārkāpumu, tad Guļāns grib teikt, ka kaut kas ir mainījies? Smiekls nāk! Vai tiešām tiesneši Augstākā tiesā domā, ka puses ir tik lieli analfabēti, ka neko nejēdz no procesa? Nu, gribas, ļoti, ļoti gribas tiesnešiem nepatikšanas un skandālus. Būs.
Džonis
D
Izturēt jau izturēja,bet vai izdarīja secinājumus?
dzeris
d
Jā, to, kā viņi pārdzīvoja, varēja redzēt konferencē, kur viena daļa ņirdza, vina daļa vispār neklausijās. Advokāri arī pārdzīvoja, kad slaveno Tihonovu mierīgi atjaunoja amatā. Droši, ka tie menti, kas Gulbi spīdzināja, vēl tagad aiz pārdzīvojumiem raud.
šuriks
š
Visi stāvēja kā pamests mūris un katrs atsevišķi izlikās par tukšu šlauku... Beigas iznāca kā krievu aņukā: Čto ti Janka luriš čerez šlauku,nado vodu pumpovatj!
vecais-2
v
Protams, ka izturēja godam! Visi vienu faķi beiguši, kopā meitas mīlējuši, un kā Kaupēns viens otru nenodod!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas