Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Gulbis: LNT un TV3 rupji ietekmē “Lattelecom”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
qwerty
q
nekas, ziema paies, atnāks pavasaris, atlidos citi gulbji un nomainīs veco ;))
nezinītis
n
Lai nu Gulbis nelaiž muļķi! Ja ar vienu raidītāju var pārraidīt 7 programmas, bet tiek pārraidītas 5, tad Lattelekomam pašam ir jāsedz šie tukšo kanālu pārraides izdevumi, tas nedrīkst palielināt maksu par raidītāja īri. Kas tas par izdomājumu - bezmaksas pakete? Ir tikai programmas, kuru pārraidi apmaksā programmu īpašnieki un programmas, kuru pārraidi apmaksā skatītāji. Lai Gulbis labāk pastāsta, par kādiem līdzekļiem Lattelekom iegādājās vairāk nekā 50 TV raidītājus.
digi
d
Nu ļoti interesanti - īpaši attiecībā uz LNT. Iznāk, ka Ēķis draud Gulbim, kamēr abi ir Saraiņa kontrolē.
jeh
j
paskaitiet cik starpniekfirmu ir starp Lattelecom un gala lietotāju , tad būs skaidrs , izskatās , ka LNT un TV3 izmanto izdevību uzspiest un vai nu nemaxāt šķēles kantoriem vai arī piespiest valsts uzņēmumu maxāt šķēlem viņu vietā
ddd
d
a kā citādi izsist savu taisnību? aiziet pie ltc un teikt, lūdzu, lētāk? ltc pateiks - got nafig plz un sejā iemetīs līgumu. lai cīnās lnt + tv3, prieks ka ir apvienojušies, tas priecē. jo ir tak 1 vannā abi. ceru, ka no bezmaksa neaizies, jo kas tad paliks, tas toč būs krahs lv iedzīvotājiem- līdz ar pāreju uz digitālo, viss būs zudis tad. ja dekoderus ir sapirkuši un apraduši, tad nu šis solsi būs pliķsi latvijas iedzīvotājiem.
ehh
e
cik ilgi mūs baros ar urlastānas propogandu? lai cilvēki saprastu, kā dzīvo pasaulē, un kā dzīvot neapzagot savu valsti, jāskatās Eiropas kanāli vairāk, ne tas, ko pašlaik piedāvā VALSTS īpašumā esošais Lattelecom
Nemiers
N
Tas arī labi, ka konkurence pieaug un pastiprinās. Būs vizmaz Latkomam iemesls pārskatīt piedāvāto produkciju, ar ko tie tik ļoti lepojās. Pagaidām gan lielākais vairums no Latkoma pakām (interaktīvā) ir pilnīgi s*di! Kaut kādi krievijas auditorijai paredzēti pārgremoti veci šiti. Saņemās!
Ministry of Truth
M
TV3 jau formulēja - apgrozījuma kritums. Tāds ir visiem un visās jomās. Tikai Lattelekom dzīvo nereālā pasaulē. Vai Lattelekom spēj pamatot, kāpēc maksa ir tieši 650 000? Nākošais jautājums gan ir par tām sēnalām, ko TV3, noskatījusies no Latvijas Nesakarīgās Televīzijas, ceļ galdā latviešu skatītājam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas