Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Hakeri nozaguši portāla "Gay.lv" datu bāzi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ES
E
Par ko gan uztraukties?ka manu epasta adresi uzinaas?paroli? to tapat tikai vienaa izmantoju. IP adresi?tapat tur paradas tikai ta,no kuras pedejo reizi piesledzas.un lai kada realo adresi -tur vel papildu zinasanam jabut.-atradis,un?tiks ielikts cietuma.un ja vel ir ta,ka IP adrese mainas visu laiku,nav pastavigas-ka tas ir mobila interneta gadijuma-tad vispar lieliski. Cilvekiem gan butu japadoma plasak-ko gan tas nozime-so pasu info jau var dabut ari no draugiem.lv,un citiem portaliem. un ko tad teiksiet,ja portals kura esat tiks uzlaust un tiks publiceta vel privataka informacija par jums? Starpcitu,ceru,ka driz atradis vainigos-varesu iet un no viniem pieprasit kompensaciju par moralo kaitejumu,paris tukstosu apmera:D bus laikam ari no portala administracijas japieprasa,par to ka nespej nodrosinat,ka datiem nepieklutu 3.personas
Muldis
M
Laba ziņa! Pederastiem tagad miegs nenāks!
:)))
:
Kāda jauka ziņa! Sveiciens portāla administrācijai.
U
U
caur Āfrikas proksi, kāpēc ne? ;)
merton
m
Protams, ka vareja. Bet Tu persongi taisitu copy-paste, ja zinatu, ka par to piemt sev klat kaadu pusgadinu cietuma (tagad cietumniekus liksot stradat - varetu liimeet kastiites vai suut drebes) un kadu gadinu pie laika, kad netiek dzesta sodamiba? Protams, ka komentaru lasitaji varetu tikai priecaties, pa interesantam zinam, bet pats zaglis ar to sev tikai kratu ogles uz galvas.
U
U
Varēja te dienas komentāros copy-paste uztaisīt... :)
merton
m
Nu protams, labejiem politikiem un vinu saimniekiem (paris simtiem bagato Latvijas balelinu gimenu), patiktu, ka tagad visi runatu tikai par gejiem, bet nevis par budzeta griesanu, kas var izradties sociali netaisniga. Lai ari kopuma ta vareja but sliktaka, tomer progresivo nodoklu un nodoklu par daargiem auto, kolekciju prieksmetiem un paaugstinata PVN likme luksus precem taja nav - tas ir tieshi tas ko vajadzeja bagato balelinu gimenem. Shis vasara Zviedru ekonomikas augstskolas un BICEPS kopigais petijums paradija, ka Latvijas nodoklu sistema vislielako regresivitati ienes tieshi PVN pirmas nepiecieshamibas precem. Un shi labeja valdiba to vel pacel.
merton
m
Incanti, vai toreiz Mozaikas datubazes zagli torezi sanema kriminalsodu? Nepatik, ak vardu hakeri attiecina uz parastiem zagliem. Hakeri ir tadi, ka Neo vai tie, kas uzlauz ASV drosibas dienestu datus, lai aktlatu sabiedribai noslepumus, bet sahaja gadijuma laikam iet runa par vienu portalu, kura visticamak ka atradis daudz ko "interesantu" par vienkarshajiem laudiem, bet pilnigi neko par koruptantiem. Shie uzlauzeji nav hakeri, bet gan ir parasti zagli, kas ari tiks nokerti un kriminali soditi. Kriminalsods drosi vien var but mazaks, ja vini nedaris mulkibas, bet viticamak, ka bus pietiekosi nopietns, ja mulkibas tiks izdarits. Galu gala - jau cik dienas viniem ir bijis laika pardomat izdarito un izsvert, vai mazais priecins par mulkiba atsver vairakus gadus cietuma un tam sekojosho kriminalo socamibu, kas ir krusts pari karjerai valsts dara, IT, utt.
!
!
Pederastu pakulās uguns? Neinteresē nevienu tas īpaši ....
Человек
Ч
lol, ko nu?
Klabata
K
sveiciens Islas Media S.L. :P
Konrāds
K
He-he...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas