Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Hazans: trijos krīzes gados varam zaudēt 100 000 cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
eksperta prognoze
e
Visdivainaka karta tas pat ir labi ka cilveki brauc prom, mazak bus kas valdibai maksas nodoklus un valdiba bus spiesta beidzot samazinat terinus celtniecibai biblioteka un daudzas citas, vairs nevares reklamet Live Riga nevares ieviest Digitalo TV nevares pirkt sarusejusus karakugus, nevares celt izstazu zales, nevares sponsoret bijusos politikus kuri sez dazadas sporta federacijas, TAS IR LABI KA NEBUS KAS MAKSA NODOKLUS!!! VALDIBA BUS SPIESTA SABALANSET IZDEVUMUS!!
nn
n
tas nekas, galvenais, ka lats stabils...
mans viedoklis
m
Mazliet atkapes: zinama mera piekritu Prezidenta kunga nesenajai runai, ka katram no mums sevi ir jaatrod lideris/vaditajs un faktiski kaut kas ir jadara PASIEM lietas laba, lai situacija valsti uzlabotos.Pec maniem noverojumiem, latviesu mentalitate ir spilgit redzams, ka viss ir jaiedot un japarada. Ja neiedot un neparada, tad javaino kads cits. Cilveki neizrada un neuznemas iniciativu! Tani pat laika saprotu, ka LV dzivojosajiem ir loti gruti un cilveki nonak panika, ka dzivot talak. Un tiklidz ka iestajas panika- ta nav iespejams konstruktivi domat un spriest par nakotni. Es personigi redzu savu atgreisanos LV un velos atgriezties. Es neloloju liekas iluzijas, ka bus rozaini. Nebut ne. Esmu gatava sniegt savu darba pieredzi un zinasanas sava potencialaja nakotnes darba Latvija; tikai man rodas pretjautajums-vai kads to grib/gribes nemt preti? Tas mani baida visvairak!
monitors
m
Nu nav nekādas ES taktikas. Ir kopējais darbaspēka tirgus, sak, ja grūti dzimtenē, vari doties labākas maizes meklējumos uz citu ES valsti, tā lai līdzsvarotu darba pieprasījumu ar piedāvājumu. Un tas ir nopietns ieguvums Latvijai, jo mazinās bezdarba slogs. Vai tad ES mācīja vietējai elitei valsts nozagšanu? To jau mūsējie paši labi pieprata, sākot ar G24 kredītiem. Bet tagad saprotams, ka cilvēki nevien bez darba palikuši, bet arī tie kam algas nogrieztas aizbrauks, jo Lielbritānijas minimālā viņiem būs tas pats, kas Latvijas maksimālā. Pat biznesu cilvēkiem nākas pārcelt no Latvijas. Ne jau aiz naida pret valsti, bet tādēļ, ka citādi nesanāk.
Siliņš
S
No kādiem finansu avotiem Hazanam tiek apmaksāti šie "pētījumi"? Ja to raksta autors Jānis Saliņš noskaidros un publicēs, tad viņam žetons!
Rejs
R
Pilnīgi pareizi. ES taktika, acīmredzot, ir, lai no Baltijas aizbrauc pēc iespējas lielāks skaits pamatiedzīvotāju. Šeit ar laiku varēs izmitināt imigrantus no Āfrikas un Āzijas, kas R-eiropu pārpludinājuši. Ne par velti mediji tā pūlas, viens otru pārspļaudami, katru dienu skalot Latvijas cilvēku smadzenes: jāaizbrauc, aizbrauks, jau aizbrauc utt. Neviens nevienu precīzu skaitli tā arī nav nosaucis. Kauns plašsaziņas līdzekļiem, kas var kaut ko tādu atļauties!
Atsittiens
A
Vēl lielāka šausma ir tas, ka turpmāk katru gadu zaudēsim ap 20 tūkstošu uz nedzimušo bērnu rēķina. Tas dos atsitienu, kad mūsu paaudzei nebūs kas nodrošina pebsiju segumu.
O !
O
iedomājieties cilvēkam bez radiem 50 gadu vecumā braukt laimi meklēt un sākt visu no gala
šitā ir tautas izsutišana n
š
šito var devēt par tautas izsutišanu no latvijas. šoreiz nevis uz sibriju bet uz eiropu. kāpec: tāpec ka TP, LPP/LC, ZZ, Tb/LNNK izstenoja polatiku kas nozaga gandriz visu nodoķlu naudu un tāpēc ari ir krize. mostaties tauta, nebalsojat par oligarhu partijām.
haha
h
Nu ko vai tad mees vai 100 kakla kungi vainiigi ,a...
turbo
t
PAVASARI braukšu projām un tie palicēji sevišķi juristiem piepalīdz slēpt netīrie treknie gadi ar papīru kaudzēm.Nebrīnos par to. žēl ka nenovērtēja par padarīto darbu godīgi.
Lasītājs
L
paldies
Teodora
T
Prom-prom-prom-prom-prom-prom... ;-)
Nu-lasītājam
N
par viesstrādnieku atalgošanu Latvijā viena kundzīte pa tv klāstīja. Darba vietu piedāvājumu spektrs esot ļoti plašs un tā kā viesstrādniekiem šeit neesot nekādu sociālo garantiju, tad viņi jāatalgo dubultīgi. Izklausījās jau dikti jocīgi pie šitā bezdarba līmeņa.
Indulis
I
Hazans gan ir kaut kāds dīvains tips, ka staigā riņķī un no zila gaisa kā tāda Zilā kalna marta bārsta visādus ciparus par aizbraucējiem, neatgriešanos un diesvien zina ko vēl... Tak reali ir tā, ka ne Hazans, ne Zilā kalna martai par to nav ne mazākās nojausmas. tas viss ir drīzāk balsīts uz to, kā Hazanam lieka... Tik pat labi tos skaitļus un par emigrantu struktūru varētu prasīt tantei Bauskā - viņa arī ko nosauktu, ka nebūtu nedz pareizāki, nedz nepareizāki kā Hazana... starpība tikai tā, ka tante Bauskā neuzdodas par ekspertu un nestaigā riņķī ar šlipsi..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas