Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Heinrihsonei bail no Krievijas; arī Skulme vēlas koalīcijā redzēt VL-TB/LNNK, nevis SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Lasot Skulmes kundzes teikto:" Usakovs izradijas Rigas Domei piemerots, citus specialistus es SC neredzu", rodas jautajums vai Skulmes kundzes var pieskaitit pie "intelegences". Novertet Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidnieku par piemerotu specialistu,nepierada kaut kadas intelegences pazimes.Profesija,vai talants,but gleznotajai nav pamats skaitities pie intelegences.Patiesa intelegence ir iedzimta,to pierada Zatlers,kurs ir studets cilveks,arsts, sabiedriba,varbut,vinu skaita pie intelegences.Bet,faktiski,vins ir tikai arsts,bez absoluti jebkadam intelegences pazimem.Iedzimta intelegeces veidojas gadu desmitiem, vai pat gadu simtiem, gimene un patiesam intelegentu cilveku sabiedriba. Pie intelegenta cilveka ipasibam,noteikti,pieder ari GODIGUMS. Vai tada ipasiba ir ari Zatleram ???
daunitis
d
Te lielākā daļa, kuri pat pareizi rakstīt nemāk, ir īstie vērtētāji izglītotu cilvēku teiktajam. Tipiskais Maskavas priekšpilsētas lumpeņu elektorāts.
Vārds
V
Da tā priekšpilsēta radošāka par visiem pieblatētajiem!
  • 0
  • 0
vairis
v
būtu nu gleznojusi, neviss lielijusies ar to ka nevienu nepazīst
heda
h
"Lai savienotu prātā to, kas vienkārši varēja izskatīties pēc karaspēka manevriem, ar okupācijas faktu, vajadzēja piepūli, kā tas parasti mēdz būt, kad brīnišķīgais laiks, avīzes un puķes kioskos, pie liepas čurājošais sunītis neļauj noticēt, ka tuvāk nezināmi politiķu lēmumi, kuri pieņemti kaut kur tālu no mums, var šo normalitāti izjaukt. Gandrīz fiziski varēja sajust baiļu atmsfēru, kas sabiezēja ar katru stundu vairāk." Tā Česlavs Milošs apraksta Lietuvas okupāciju, un znu, ka Heinrihsones un arī manas bailes ir tās pašas - ne vairs no aziātiem zem durkļiem, kurus apraksta Milošs, bet no tādiem vecu partijnieku dumji liekulīgiem purniem, kādus mums piedāvā SC - un katrā no šiem purniem ir rakstīts " back to USSR" - to tikai aklais var nepamanīt
alberts
a
A,KAM nav bail? Tikai "padomju purva ļaudīm"!
bildes
b
pieskulmes liecinapar SC laba ne vl labaja sie tad vel ilgi edisies-letini-antini aizmirsa-kur-barojas-sie-deputati....
Saule
S
Instinktīvās, patiesās bailes un pretīgumu pret SC nevajag pārvarēt
cits dainis
c
Mākslinieki sāk izteikties ....PALDIES 20 GADUS KALNIETE,PAULS UN KALNIŅŠ `TAISĪJA` LATVIJAS POLITIKU , PIETIEK ! ---------------------------------------------------------------------- Nu ja, bet vajag jau, lai Šķēle, Urbanovičs un Krasovickis taisa politiku, tie ir īstie politiķi, vai ne?
dainis
d
Nu sākas ... Mākslinieki sāk izteikties ....PALDIES 20 GADUS KALNIETE,PAULS UN KALNIŅŠ `TAISĪJA` LATVIJAS POLITIKU , PIETIEK !
U!
U
Tieši inteliģencei ir jāizsakās, lai politiķi kādreiz sāk domāt plašāk un dziļāk, ne tikai grāmatvedības līmenī... Man šķiet, ka valsts sastāv pirmkārt no garīgām un kultūrvērtībām, un tikai tad nāk finanses. Ja tā nav, tad robežām un valodai nav jēgas.
  • 5
  • 0
Vārds vietā!
V
Labi, ka tāda līmeņa cilvēks kā Skulme arī pasaka savu vārdu. Atbalstu šo viedokli.
Vārds
V
Kā tu teicis, kas par līmeni? -------------------------------------------- Es teicis, ka nepazīstamus cilvēkus uz tu neuzrunā, nav līmenis - arī savā pilī dzīvojot.
  • 1
  • 2
Vārds
V
Kas? Ko ? Kā tu teicis, kas par līmeni? Vai no sērijas dzīvoju pilī , kura man nepieder un mālēju pakārtus cilvēciņus?
  • 2
  • 3
jautrais
j
... mums to personību ir bijis tik daudz... ka esam pilnīgā d...man liekas ,ka personību ērai jāliek gals... citādi jaunbātnieku saraksts tikai zeļ... bet tauta iznīks..
Gunārs
G
NA pat ar piepūli neredzu nevienu personību
daunitis
d
Un tu redzi personības tajā krievu ,,gebīlu'' organizācijā SC?
  • 2
  • 0
Hugo
H
tante skulme atnes uz 'Hugo Boss" veikalu savalkātu vīriešu krekļiņu un grib naudiņu atpakaļ, ja nedos rakstīšot avīzei, domāja ,ka" Cīņa" vēl iznāk, vai????
LR-1
L
Hugo boss bija Hitlera šuvējs!
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas