Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Hermanis no ordeņa neatteiksies, bet gaidīs nākamo prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
visdrizak ka vinjam bus jagaida jauns ordenis no nakotnes politikjiem kas nebus parsniegushi 30 gadu vecumu.
krauze
k
Kad Hermanis no Ušakova pieņēma balvu kā gada rīdzinieks, es biju šokā par viņa divkosību. Acīmredzot viņa politikā labi izglītotais papucītis viņam neko nav spējis ieskaidrot par to, kam kalpo saskaņas centrs. Skumji, ka labs mākslinieks ir tik sekli domājošs.
nu
n
liekat taču viņu reiz mierā. Viņš ir mākslinieks, kas dzīvo ar saviem sapņiem, saviem priekšstatiem par pasauli un ar savu sentimentu par aizgājušo (gadi jau nav vairs 20 un dažiem tas atstāj zināmas sekas). Nu savdabis viņš ira. Un lai jau. viņš tikai pateica savas domas. viņš neteica, ka tās ir vienīgās pareizās. Un gali galā viņš var tās mainīt.
Tāuntā
T
Tomēr Prezidents no ievēlēšanas brīža ,kad ar ideāliem tiešām bija vāji,tad tagad Prezidents ir mainījies,meklējis ideālus un pats arī tuvinājies īstam Latvijas valsts patriota un līdera ideālam. ================================= Tad varbūt viņš varētu sākt ar aplokšņu nodokļu nomaksu un tādējādi rādīt piemēru citiem?
pionieru istaba
p
Es neatbalstu Hermani. Jā, man arī Zatlers nepatīk, bet man nepatīk vēl vairāk nepatīk krievu "Saskaņas Centrs". No Zatlera viņš balvas neņems, bet no Ušakova gan. Ar šo Hermaņa attieksmi man pietiek, lai saprastu, ka Hermanis nav mans elks.
sivla
s
Atbalstu Hermaņa pozīciju tāpēc, ka ciena sevi. Kādreiz ir tā: uzslava no kāda rokām un mutes ir vislielākais apkaunojums. Nekādā gadījumā nedomāju valsts prezidentu, kas ir šis gadījums, bet vispār. Man ir bijis, kad iekšēji kaunu izjūtu par to, ka kādi nejēgas mani slavina un, gluži pretēji, gandarījumu par to, ka 'nejēgas" kritizē, nomelno un noniecina.
loks
l
sievu skaits nenosaka cilvēka v-bu, nu nemaz. kalniņam im. arī četras, bet viņa arogantais "devums" tautai pēdējos 15 gados ir at mīnuss zīmi. lembim laikam 1 gab sieva, - ekonomisks noziedznieks augstākās raudzes. šķēlim - 2 gab - ditto. šlesim - ditto. Manuprāt, Hermanim ir 2 stipras puses: 1. viņa radošais darbs, tā rezultāts IR pasaules klase, tas neatstāj vienaldzīgu, Hermanim ir izdevies ne tikai radīt dažas spožas izrādes un pašam plūkt laurus dažos startptautiskos konkursos, bet izveidot trupu un izvest to pasaulē. Ar to es viņa darbu tomēr vērtēju nedaudz augstāk, kā individuālo, arī starptautiski atzīto, solistu devumu Latvijas valstij. 2. viņa publiskās izpausmes - par situāciju valstī, ejamiem ceļiem, attieksmi pret politikas (un ne tikai) figūrām - Hermaņa paustais viedoklis ir ļoti labā līmenī - ar lielu patiesības devu, ne sekls, ne uzbāzīgs, ne stulbs. Viņam IR TAS PAREIZAIS SKATS UZ LIETĀM, patīk tas kādam vai nepatīk, ja tāds būtu kaut 1/2 saeimas ielīdeņu, Latvijā nebūtu oligarhu un viņu noziegumu.
daniil
d
izlietu ūdeni nesasmelsi
anny
a
lēts pīārs, ņemu neņemu ņemu, kaprīzes kā grūtajās dienās mamzelei. bet ka tik ziņās tikt - šorīt hermanis jau gandrīz paņēma ordeni. Tikai normāli būtu, ja pēc ''neņemu'' gājiena tiktu secināts, ka ir kļūda, izvērtējot šo personību, un piešķiršanas lēmums anulēts. punkts.
štruntīga kārtība
š
Domāju,ka tā nedrīkst ,un jau sen nedrīkst,- uzvesties it kā kultūras cilvēki. Nav mēra sajūtas, nav situācijas sajūtas, ir tikai sajūta- es gudrais ,es visu drīkstu. Pasaulē ir kāda kārtība,ja to neievēro, esam tur,kur esam. Man patīk teiciens- kārtībai jābūt, kaut vai štruntīgai. Nu nav. Pēc būtības režisoram būtu jāatvainojas prezidentam- tas varbut būtu labs impulss, varbūt sāktos ķēdes reakcija????
Dollija
D
Man patīk, ja vīrietim īpaši, bet cilvēkam vispār ir savs viedoklis, kuru viņš pauž - ar vārdiem un rīcību. Man nepatīk, ja šo viedokli pauž lamājoties un pazemojot otru cilvēku. Te es vairāk domāju komentāru saturu un formu, nevis Hermaņa izteikumus. Ja viņš tā uzskata, tad viņam ir tiesības rīkoties pēc saviem ieskatiem.
kruzeb
k
Ordenis ir Jums par labu darbu,par tautas atzinibu Jusu rezijai,par panakumiem pasaule un butu japriecajas vinu sanemt. Prezidenta pienakums ir to pasniegt,tapat ka Jusu pienakums ir darit savu darbu.Neviens nav piedzimis par prezidentu.Pasapzina ir laba lieta,bet ,ja ta ir parparem-gruti dzivot........
Juhans
J
Kāda valsts, tāds prezidents un, kāds teātris, tāds režisors. Ja salīdzina Valda un Alvja saimniecības, tad vairāk kārtības tomēr ir Alvja lauciņā.
m[cenzēts]kers
m
nu piedo, icik, piedo jau... ...es no nezināšanas jau;(
aspera
a
3 Zvaigžņu ordenis - kādreiz tā bija vērtība. Skatoties uz šodien publicēto sarakstu ar jaunajiem "laureātiem" - domāju, ka Hermanis vispārīgi varētu atteikties no ordeņa. Mirdza Zīvere, Ilze Vazdika, agrāk Rēžija Kalniņa un Renārs Kaupers. Komunists Jānis Vāgris arī tur iemāldijies. Tās, acīmredzot, skaitās mūsdienu "personības". Tukši cilvēki, toties katru nedeļu gozas "Privātā Dzīvē". Tukši cilvēki, tukša valsts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas