Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Hermanis: Tautai netīšām paveicās, ka Zatleram pēkšņi bija izdevīgi kļūt par taisnības cīnītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
soldier of fortune
s
Būtu nu mazāk d.irsis, vai aizmirsis šo:Sabiedrībai liekulību un divkosību iepriekš vairākkārt pārmetušais Rīgas Jaunā teātra režisors Alvis Hermanis, par kura iespējamo līdzdalību nodokļu apiešanas shēmā ar viņa pērn veikto dzīvokļa iegādes darījumu Pietiek rakstījis jau vairākkārt, izrādās, ir arī „piemirsis” valstij deklarēt otra sava galvaspilsētas klusā centra dzīvokļa privatizācijas darījumu.
tendence
t
Hermanis pateicis vairākas neapstrīdamas patiesības, kāpēc pārējie bohēmisti un inteliģenti klusē ???
...vairākas neapstrīdamas patiesība
.
Kuras, lūdzu, tās būtu? Nevarēju saskatīt!
  • 0
  • 0
ješka
j
Izlasīju visus komentārus no sākuma līdz galam! Secinājums viens,VISI blēži-godīgu cilvēku Latvijā nav! Nav godīgu politiķu,ārstu, prezidentu,režisoru utt.,nu varbūt tikai es. Bet pēc sievas komentāra,arī atsaucu savu kanditatūru.Lai dzīvo anarhija,par prezidentu vēlēsim bezdarbnieku bez izglītības.bez personīgā īpašuma,bez profesijas vēlams bez pastāvīgas dzīves vietas,bet lai sakarīgi runātu valsts valodā!! Saimu atlaist uz mūžīgiem laikiem!
zoe
z
tieši tā! 4 gadus bija klusāks par ūdeni, zemāks par zāli un pēkšņi 5 dienas pirms termiņa beigām sāk cīnīties par taisnību. protams, ka tur ir sakritība, veiksme un pašsaglabāšanās instinkts
aktrise
a
'"Paveiksies" tad,ja Bērziņš būs prezidents!
Lāčplēsis
L
piekrītu @Andris_Strazds, kas vakar teica, ka visi tie, kas negrib neko mainīt Latvijas politikā, šis Zatlera lēmums atlaist Saeimu it nemaz nepatīk. Lai tur vai kāds konteksts, es domāju, ka Prezidentam #ir jāstrādā līdz pēdējai dienai, nevis jāstāv malā mēnesi pirms pārvēlēšanas. Go Zatler!
Arī
A
Arī Hermanis rīkojas tā, kā pašam izdevīgi, piesaistot vēl klāt dažas mīļas personas. Tādu cilvēku, kas domā arī par citiem, it īpaši par valsti, cilvēci nav daudz. Stiprs tomēr tas, kurš ievēro vienu no taisnībām: paša krekls tomēr tuvāks. Pilnīgi nepiekrītu, ka Zatlers ir rīkojies pašlabuma vai pašreklāmas dēļ. Malacis. Seskiem jau nekad nepatīk, ja revidē viņu būrus.
ks
k
nu drusku jau pa mākoņiem dzīvojamies. melnumiņus arī talantīgam režisoram var atrast. ka biezs! varētu uzskaitīt. bet lai nu paliek. Ja jau sevi uzskati par perfektu- tad tik uz priekšu, man ir savs viedoklis un laba atmiņa.
Elizabete
E
Jā, internetā balsot jau nu gan vajadzētu , vismaz tiem, kam ir derīgas banku kartes un nav iespēju šmaukties. Galu galā programma nu jau CVK ir, ja vajag specializēt vēlēšanām, lai palūdz igauņus palīgā.
Makiavelli
M
Tad jau, paklausoties viena otra biedra tekstos par "Biškeku", kādai labi zināmai politiskai apvienībai vajadzēja uzrādīt labākajā gadījumā naida kurināšanu, sliktākajā atzīt šos par teroristisku organizāciju. Starp citu, es gribētu redzēt vienu valsti, kur atklāti naidīgus auklē uz rociņām.
Makiavelli
M
Taisās balsot? Forumos jau var sarakstīt visu ko, bet balso par likumprojektiem nevis forumu ierakstiem. Kaut ko nesajauci?
Makiavelli
M
Vai tautai paveicies, vēl nav zināms. Tas, ka kampaņveidīga cīņa par taisnību dod rezultātus, kas pretēji gaidītajam, gan ir skaidrs.
Aija
A
Paldies Hermanim! Piekrītu!
Aicis
A
Malacis ,Hermani!Tevi te noliek Šlesera izsūtāmie.Ja nemaldos,tad par E parakstu igauņi iztērēja 1mlj. eiro,tad mūsu tautas partijas bāleliņi 3 mlj.,bet visu sapurgāja.Ja es kļūdos, tad labojiet.
marta
m
J. Iesalnieka citāts: "Manuprāt uz potenciālajiem dekolonizējamiem (kas manā skatījumā ietver visus sveštautiešus, ne tikai okupācijas laikā iebraukušos) ir jāskatās 3 kategorijās: * 1) tie, kas izrādījuši aktīvu draudzīgumu pret latviešiem (lielākā daļa nekrievu un arī daži krievi) - jau procesa sākumā izslēdzam no potenciālo dekolonizējamo saraksta; * 2) aktīvi pret Latviju un latviešiem nedraudzīgie - izraidām pēc iespējas drīzākā laikā; * 3) tie, kas līdz šim nav izrādījuši ne aktīvu draudzīgumu, ne aktīvu nedraudzīgumu: a) pavērtējam rūpīgāk viņa sadzīviskos kontaktus - ja atklājas slēpts naidīgums, tad tāpat kā ar 2) grupu, ja nē, tad pie b) b) valsts viņiem piedāvā finansiālu palīdzību izbraukšanai uz jebkuru trešo valsti (primāri tā varētu būt izcelsmes valsts); c) ja viņi nevēlas aizbraukt un ir pozitīvi noskaņoti pret iekļaušanos latviskajā sabiedrībā (ņemot vērā, ka krievu valodas un kultūrtelpa tiks samazināta līdz minimumam), tad šie cilvēki paliek un pamazām tiek asimilēti" Čeka atgriežas, tikai apgriezta veidā! Par to grasās balsot Alvis, kas vel nesen teica ka skatoties uz tiem, kas meta izkārnījumu maisus uz geju praida dalībniekiem, izprotot, kā un kapēc latviesi piedalījās ebreju šaušanā.
hehe
h
Ļoti normāls plāns. Laikam dzīvo laukos, kur krievu valodu dzird mazāk.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas