Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Hlevickis: mēs nevaram piepelnoties spekulēt biržā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hna
h
samaksai ir jābūt līdzvērtīgai ieguldītajam lasot LV tiesu spriedumus mati ceļas stāvus - par stulbumu, acīmredzamu korumpētību un nespēju loģiski salikt divus teikumus kopā jautājums ir nevis par tiesnešu algām, bet par tiesu nepieciešamību kā tādu tiesas nepieejamība personām ar zemiem ienākumiem, tiesnešu augstprātība un nesodāmība, muļķību "cepšana" uz sabiedrības rēķina turklāt muļķību, kurām ir likuma spēks es ieteiktu 'sabiedrībai' paņemt hlevicku taisītos spriedumus un palasīt, kas tur 'piekakināts', un nevis celt algas šiem tiesnešiem, bet atbrīvot no amata!
ostaps
o
Nav smuki Hlevicka kungs tik atklāti maldināt sabiedrību, jebkuram tiesnesim ir visas tiesības SPEKULĒT biržā, lai gan kopumā atbalstu tiesnešu prasības.
algam jabut samerigam
a
Ieteiktu tiesnesus lamajosajiem papetit ministriju un citu valsts iestazu majaslapas publicetos algu sarakstus: jaunas meitenes un puisi ar nesen iegutu vai vel nepabeigtu augstako izglitibu sanem tos pasus 800, 900 vai pat visus 1000 Ls uz rokas - strada par vecakajiem specialistiem, dalu vaditaju vietniekiem, projektu vaditajiem un tml. Nez cik pasi komfortabli jutisieties, ja jusu lietu iztiesas pasvaki atalgots tiesnesis
xxx
x
ja par naudu jāpērk godīgums, traki mums ies. Šādi argumenti ir apšaubāmi. Esmu pens. un saņemu tik cik saņemu, tik cik sakrāju maksājot soc.nod.! God.tiesneši beidzat vienreiz graut savu prestižu! Jūsu izskats neliecina par ēdiena, dzēriena un māju trūkumu...
m...
m
nemākam spekulēt biržā.....toties mēs varam ar advokātiem dzert kafiju un sarunāt spriedumus....pieņemt dāvanu kartes un konvertus...
bbc
b
Ja tiesnesim ir 33 gadu darba stāžs, tad jādomā, ka "Viņa Augstība" vēl atcerās, ka tajos laikos saņēmis 100-200 rbļ. mēnesī un muti vaļā nevēra. Drosmes nebija Kompartijai pasūdzēties, bet tagad? - Maz viņam, kaut gan spriedumi atkarībā no maka biezuma.
Buba
B
Ja jūrmalas Hlevickis " sēžot" atrod iespēju piepelnīties kā ārsts, kāpēc Rīgas bračka nevar mēģināt " sēžot" piepelnīties kā tiesnesis?
Milušs un Ančāns
M
Hlevickis he he he....
alberts
a
Meli!Cik tiesnesu aizspruka uz advokatūru?Cik uz notāru kabinetiem?Cik sniedz konsultacijas pa labi un pa kreisi?
andris
a
Nez cik nevainīgu ļaužu šis aizsūtīja uz lēģeriem padomju laikā? Šādi divkoši un demagogi bija visas komunistu sistēmas pamats.
andris
a
Lai nu šo lopu reiz operētu ķirurgs pēc divām maiņām un nakts pavadītas spekulējot biržā!
set
s
Neuzticos bezdievju tiesnešiem,kuriem nav nekādas morāles.
a
a
Joks jau tāds, ka vairumam tiesnešu nav tik liela alga kā Hlevickim.
a
a
Medmāsas nav augstāk kvalificētie speciālisti veselības aisardzības sistēmā, un skolotāji nav augstāk kvalificētie speciālisti izglītības sistēmā.
Jānis Kūla
J
Hlevicki , vai var maksāt lielas algas tiesnešiem , ja tautai nav iespējams atbrīvoties no tiesnešiem ar apšaubāmu reputāciju ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas