Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

HOROSKOPI 28.07.— 03.08.08.

AUNS

Būsiet ideju pārbagāts, tādējādi piesaistīsiet līdzcilvēkus, ar jums labprāt dibinās kontaktus. Nebēdājiet, ja daži plāni nerealizējas. Vienatnē jutīsieties vientuļi, ejiet cilvēkos, kontaktējiet ar bērniem. Mācieties vai māciet svešvalodas, darbojieties ar datoru. Celtniecība un saskarsme ar priekšniekiem sekmīgāka nedēļas sākumā. Baudīsiet piekrišanu pie pretējā dzimuma personām. Dažiem jauna mīlestība, neiesaistieties vieglprātīgos mīlas sakaros. Būs labas runas dāvanas, uzstājieties ar priekšlasījumu. Veiksmīgi rakstu darbi, rakstiet vēstules. Sportojiet. Laimēsies naudas lietās.

VĒRSIS

Pārslēdzieties uz mierīgām attiecībām, kopiet draudzību, dodieties ceļojumā, gūstiet jaunus iespaidus. Atbrīvojieties no uzkrātās spriedzes, nostipriniet veselību. Lēnām sagatavojieties jaunam karjeras kāpumam un radikālu projektu realizācijai. Apsveriet iespēju risināt problēmas ar jaunām, oriģinālām metodēm. Parūpējieties par nekustamo īpašumu, iegūstiet, pārdodiet vai renovējiet to. Iesaistieties patriotiskā kustībā, atbalstiet tautas tradīcijas. Visus panākumus gūsiet smagā piepūlē. Var izdoties atrisināt kādu samilzušu problēmu. Mutiskās norunas tiks pildītas, tomēr labāk slēdziet rakstiskus līgumus.

DVĪŅI

Būs vairāk enerģijas un piekrišana pie pretējā dzimuma personām, iespējama perspektīva iepazīšanās. Daži saņems lietišķu priekšlikumu un sāks kaut ko jaunu. Sāciet jaunu mācību kursu. Jūsu brīvdomība var izraisīt protestu profesionāļu aprindās. Varēsiet priecāties par brāļu, māsu vai kaimiņu veiksmi. Uzziniet visu nepieciešamo. Labvēlīgi rakstu darbi — vēstules, apraksti. Nepievērsiet uzmanību pļāpām, ņemiet vērā tikai to cilvēku viedokļus, kurus cienāt. Viegli izpratīsiet, kas kaiš otram cilvēkam, un palīdzēsiet viņam. Uzturiet kontaktus ar dažādiem dzimtas locekļiem.

VĒZIS

Attiecību noskaidrošana var nest jaunus pārpratumus, jo būs tieksme daudz runāt. Atturieties no alkohola, izvairieties no saindēšanās. Intuīcija var pievilt, jo ticēsiet tam, ko pats esat iedomājies. Var būt jāpalīdz iemīļotajai personai vai citam tuviniekam labot kļūdas. Neļaujiet sevi hipnotizēt. Var būt jāuzņemas pilnvarnieka pienākumus. Varat ņemt kredītu. Radīsies izdevība jaunam darījumam, sastādiet jaunus nākotnes plānus, tomēr neko nepārspīlējiet. Laulātais draugs var gūt lielākus ienākumus. Daži saņems dāvanu.

LAUVA

Spēsiet paredzēt notikumu gaitu un iegrozīt tos sev labvēlīgā gultnē. Taupiet spēkus un arī materiālos līdzekļus. Piemērots laiks romantiskām attiecībām, dažiem jauna mīlestība. Dodieties ceļojumā pa ūdeni. Esiet uzticams partneris, nemainiet savas domas bez nopietna iemesla. Izvairieties no publiska skandāla. Pieaugs aktivitāte, gūsiet līdzcilvēku atbalstu dažādiem pasākumiem. Būsiet aizņemts ar sevi un savām izjūtām. Pašapzinīgi tieksieties uz mērķi, līdzcilvēki ietekmēsies no jūsu autoritatīvās uzstāšanās.

JAUNAVA

Esiet atturīgs, nepaudiet uzreiz savu svarīgo viedokli. Varat vilties kādā līdzcilvēkā. Problēmu būs mazāk, ja jau laikus sagatavosieties negatīvam iznākumam. Saudzējiet kājas. Neietekmējieties no kāda cilvēka satraukuma vai dusmām. Ja esat sasirdzis, izvēlieties vieglus medikamentus. Varat gūt izskaidrojumu agrāk pamanītai nelāgai pašsajūtai. Ļoti ieteicams pabūt vienatnē vai nelielā cilvēku sabiedrībā. Iedziļinieties reliģijā. Daži uz laiku dosies klosterī, citi studēs psiholoģiju. Veiciet žēlsirdības darbu slimnīcā. Nebūsiet noskaņots atklātai rīcībai.

SVARI

Fiksējiet radošās idejas, tās vēlāk noderēs, sastādot jaunos plānus. Kontakti un tikšanās palīdzēs paplašināt biznesu. Būs daudz dažādu notikumu. Daži piedalīsies oficiālās pusdienās vai kādā prezentācijā. Ietekmīgi draugi atbalstīs un palīdzēs realizēt drosmīgu projektu. Kontrolējiet pieaugošo patmīlību. Daži uzņemsies sabiedriskus pienākumus un tiks izvirzīti vadošam postenim. Neraugoties uz jucekli un dažādiem notikumiem, piepildīsies kāda vēlme vai cerība. Iesaistieties interešu kopā vai kādā organizācijā. Kāda problēma atrisināsies pati no sevis un darīs jūs laimīgu.

SKORPIONS

Lai neizraisītu konfliktu ar priekšniekiem vai tuviniekiem, neizvirziet savas prasības ne darbā, ne mājās. Nesaskaņas var negatīvi ietekmēt jūsu karjeru, emocionālo stāvokli, kā arī materiālo veiksmi. Pārliecināsieties, ka ģimenē galvenā ir uzticēšanās, un gādājiet, lai jums var uzticēties. Rūpējieties par ģimenes tradīciju saglabāšanu. Labie profesionālie panākumi nav pamats, lai jūs kļūtu iedomīgs un justos pārāks. Centība darbā nesīs bagātīgus augļus. Izmantojot labās organizatora spējas, iegūsiet augstākas amatpersonas atzinību.

STRĒLNIEKS

Uzturiet kontaktu ar jauniem cilvēkiem. Jauni projekti uzlabos jūsu nākotnes perspektīvas. Krājiet punktus nākotnes panākumiem. Nepieļaujiet nokavēšanos vai maldīšanos. Informācijas trūkuma dēļ var būt neskaidras attiecības ar brāļiem, māsām, kaimiņiem. Pārāk nelepojieties ar saviem labajiem darbiem. Ieteicams sports, svešvalodu apguve. Varat iegūt arī citu noderīgu informāciju vai zināšanas. Dodieties ceļojumā. Tiecieties ar garīdznieku, iedziļinieties reliģijas mācībā. Sekojiet augstiem ideāliem, nebēdājiet par nelabvēļu viltībām.

MEŽĀZIS

Aktivizēsies nelabvēļi, jums var kaitēt dažas nenokārtotas lietas. Aizkulišu cīņa var mazināt jūsu autoritāti, sabiedrisko ietekmi un apdraudēt materiālo stāvokli. Varat atgūt agrāk aizdotu naudu. Izvairieties no alerģijas, nelietojiet nepārbaudītus medikamentus. Varat panākt taisnības uzvaru. Neaizņemieties naudu, bet varat to aizdot vai dāvināt. Intensīva darba slodze nav ieteicama. Laba saskaņa ar iemīļoto personu, tikai nesāciet viņu pārāk komandēt. Rīkojieties pašaizliedzīgi. Risiniet mantojuma jautājumus, sastādiet testamentu. Būs tieksme kontrolēt arī tās materiālās lietas, kuras nav jūsu pārziņā.

ŪDENSVĪRS

Izmantojiet izdevības. Nedēļas otrajā pusē var būt daži konflikti un problēmas attiecībās ar līdzcilvēkiem. Esiet pārliecināts par savām zināšanām, bet ieklausieties arī partnera teiktajā. Rīkojieties oriģināli. Laba nedēļa politiskām aktivitātēm. Var noskaidroties attiecības ar iemīļoto personu vai citu tuvu partneri. Būs ietekmīgi atbalstītāji, bet arī pretinieki būs vērā ņemami. Panāciet garīgu saskaņu ar partneri, dažiem jauna mīlestība. Labvēlīgas sporta nodarbības. Neļaujiet sevi iesaistīt afērā. Vajadzību rīkoties saskaņā ar citu cilvēku interesēm neuzskatiet par jūsu brīvības ierobežojumu.

ZIVIS

Necentieties paātrināt notikumus un plānu realizāciju. Liela piepūle un daudz darba nedos cerētos rezultātus un panākumus. Būs tieksme uz misticismu, nezaudējiet saikni ar reliģiju. Varat novērst nelabvēļa aktivitātes. Saudzējiet veselību, sevišķi sirdi. Pārsteidzīga rīcība var kaitēt gan personiskajai dzīvei, gan darba attiecībām. Izvēlieties darbus, kas sagādā prieku, atrodiet laiku vaļaspriekam. Palīdziet līdzcilvēkiem, tas jūs iepriecinās. Esiet atbildīgs un disciplinēts. Varat sākt jaunu darbu vai mainīt esošo pret labāk apmaksātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas