Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Idelsons: Ieviešot eiro, Latvijai var nākties atbalstīt vājākās eirozonas valstis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zurofff
Z
kur naude un zelte, tur līke degune.
lapsa
l
Loti jacer ka krievam Idelsonam nepardos jauno Parex jo citadi var sanakt tapat ka ar veco Parexu...
x
x
Latvijai ir jabut eirozona kaut vai tapec ka tas pieprasa stingru finansu disciplinu nevis ka tagad buvejam gaismas pilis, trubas Sanhaja, buvejam karakugus, buvejam VID jaunu pompozu eku kad valstij stav apmeram 150 ekas tuksas, es kur lasiju ka kadu sporta kompleksu jau treso reizi nojauc un buve pa jaunam tikai lai butu trekns valsts pasutijums, tai pasa laika runa ka valsti nav naudas un jagriez pensijas un jacel elektribas cenas..
dāvana visvājākajam
d
es, es esmu visvājākais!
Juris
J
Bet Latvija taču ir visvājākā. Ir un būs.
Aivars B.
A
Ja pievienosimies mēs arī būsim tā pati vājākā valsts,kam pienākas palīdzība- pēc dzīves līmeņa, IKP uz vienu strādājošo u.c. Tikai nāksies cīnīties par īstajiem kritērijiem.
Bavarijas skaistums
B
netiekot pie eiro LV nosligs krievijas mezlos. ddd
info
i
Lietuva nav eirozonas valsts un viņa nedaudz mazākiem tempiem iet uz dibenu.Vistraujāk uz dibenu iet eirozonas perifērijas valstis(Pigs,Igaunija) un cieši piesaistītās(Latvija).Es gan nezinu par kādu miljardu iet runa.
imants
i
Laikam jau Lietuva ir vājāka, reka miljardu gatavi esam ieguldīt tās ekonomikas attītībā...
info
i
Tas ka algas,sociālās izmaksas šajās valstīs ir lielākas nenozīmē ka viņiem parādi ir mazāki.
imants
i
Protams, jo šādu naudu, atrodoties ierēdņu krēslā , nevajag saražot, bet tikai dalīt. Pašam nav ne jāstrādā, ne jāatdod pēc tam, tikai jādala un jāņem "komisijas"nauda. Latvijai tik vien labuma , ka Zviedrijas premjers paliela Latvijas premjeru par Zviedrijas pensiju fonda glābšanu uz Latvijas pensionāru rēķina. Kāds labums no šiem projektie? Tikai starpniekiem, rezultāta nav un pat nevar būt. Medus principā diezgan bieži ir rūgtens, tāpēc arī garšīgs un veselībai derīgs. Pārsaldinātais, no tām bitēm kuras tikai ar cukuru barōjas, tām gan ir pārāk salds un veselībai bez labuna... Šie ES fondi tiek ņemti diemžēl ne attīstībai, bet "apgūšanai" Tāpēc beigās tukš
info
i
imants 11:27 Vai tad ir vēl vājākas par Latviju? Kuras? ====================== Par tādam PIGS valstīm esi dzirdējis?Latvija tikai strauji tuvojas viņām bet tā viņiem parādu nasta nav vairs nomaksājama.Tāpēc kā vienmer būs jārīko palielāks kariņš lai visu varetu norakstīt un sākt visu no jauna.
inflācija
i
viena n visstulbākām lietām ko esmu lasijis. Latvija pat sevi nevar atbalstīti, un tagad prasīs lai mēs abalstam vājākas valstis. kura tā ir moldāvija? Par inflāciju, man liekas 20011 g. janvārī un februāri inflācija ir 10 %
J
Lai aizdotu valstīm, kuras savu ekonomiku izsaimniekojušas (kā Grieķija), tiks nodrukāti papildus eiro. Un eiro paliks nevērtīgāks, arī tas, kas atrodas latviešu kabatā. Tā būs mūsu palīdzība un atbalsts. Cita lieta par drukātājiem (Vācija, Francija). Viņu rīcībā esošā naudas mašīna saimniekiem dod politiskus un ekonomiskus labumus uz pārējo rēķina gan jāsaka, līdzīgi kā ar dolāru.
stiprais
s
Latvija būs stiprā eirozonas valsts- EIRO BALSTS!!!......... hi hi hi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas