Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Identiskām konsultācijām Aizsardzības ministrijā iztērēts pāri par 75 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ES A5UJELLLL
E
"par nepilnu pusotru miljonu latu ieguva tiesības ieviest vienotas grāmatvedības programmu aizsardzības sistēmā. " WTF????? par pusotru miljonu tur varētu perfekti ieviest kādu ļoti jaudīgu starptautisku sistēmu. Pusotrs miljons par horizonu ir tas pats, kas šķūni saskrūvētu žiguli nopirkt pa jauna mersedesa cenu
es
e
Tas, ka jāsniedz viena veida konsultācijas vairākkārt, liecina tikai par to, cik zinoši, spējīgi un apķērīgi ir AM darbinieki!!
we
w
-> tiesa - Vienkaarshaakaa graamatvediiba ir prieksh parastiem graamatvezhiem, bet atceries, shii tachu ir domaata armijai! Vinjiem vajag atkaartot un atkaartot...:D
cc
c
Diena pieder TP mafijai - paši nozaguši Latviju, bet tagad rok visus, kas pūlas to saglābt. Lieģis ir viens no profesionālākajiem ministriem!
tā,tā
t
Tas ir nožēlojami. Ir krīze, ir taupības režīms,trūkst gan tā, gan šitā, skatās,ko tik vēl varētu samazināt, bet treknie tik velk un velk. ŽURKAS!
tiesa
t
Gramatvezi tapec ir gramatvezi, kas vini tas lietas pasi zin, nevis prieks viniem jasniedz konsultacijas. Seit nosauktas konsultaciju temas ir pati vienkarsakaa gramatvediba. Te nu ir totala valsts naudas izsaimniekosana zem melu izkartnes "konsultejam gramatvezus".
Edgars
E
Sudraba, ē, ministram, ē, kuram, ē, katra, ē, vārda, ē, galā, ē, Lieģim, ē, parādīja, ē, kurš, ē, te, ē, galvenais, ē...
james bong
j
eta polnij barbarisms beztolkovstvo raspizdjaisvto ..! Cietumos atbiuldīgos!!!
Vienotības triumfs
V
Ticu! Aizsardzības ministrijā strādā tikai godīgi & labi specālisti no melīgās Vienotības.
Lelle
L
Neticu! Aizsardzības ministrijā strādā tikai godīgi & labi specālisti.
Jo
J
AŠ2 jaunieši jau varētu bišķ paklusēt, nevis visu dienu komentārus drukāt. Atpūtiniet rociņas
hmmmm
h
VIENOTĪBAI sanāk!
Hi
H
TM un Tiesībsarga birojā arī tāds pats bardaks. Vienotības triumfs, tam taas, 17.05.2010 16:24 Ko nu muldi! TM un Iiesībsarga birojus vada īsteni jaunslauceņi no JL. Gan TM valsts sekretutka lazdonītis, gan slaidevas mamzele ir JL kadriņi. žlobs, 17.05.2010 16:27 miljons tur, miljons šur... ne jau grāmatvedība pie vainas, bet vadība un politika! atlaist! ne pārcelt, ne reorganizēt! bet ATLAIST nah!!! un aizliegt tuvoties valsts amatiem šitos šķērdētājus!!! tikai tā būs kārtība. kāds f...ing tolks no tā, ka aptirsies cilvēks vien pamaina vietiņu, jo "nu, tā gadījās?!?!?!? buhaltērija, poņimajš (pra-bu-ha-ļi!) ATLAIST!!!
!
!
Neo nebija taisnība. Ir vēl trakāk.
hy
h
to tikai var atļauties Vienotības Pilsoniskā savienība

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas