Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Iedzīvotāji SAB informē par spiegiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pilnmēness
P
Nu sakiet, kurš normāls iedzīvotājs kaut ko zina par spiegiem? Kurš normāls iedzīvotājs var nopietni informēt SAB, lai nu par ko, bet par spiegiem?
O, māte Marija!
O
Nu tad jau tie ziņotāji būs bijuši no mūsu sabiedrības aktīvākās daļas. Pensionāri. Zinu vientuļus pensionārus, kuri aiz neko darīt jūk prātā. Nu tad zvana SAB, jo ģimenes ārstu vairs nevar uz mājām izsaukt parunāties - vizīte dārgi maksā. Bet vispār pensionāri vienmēr visu zina.
otto
o
Tāpēc jau tie uz kuriem ir "mapītes", tagad bļaustās par SAB atlaišanu. Krievu specdienesti rausta visu ofšoru īpašnieku un pedofīlu paslēptos skeletus un viņin izsaka "savus" viedokļus
Pēteris
P
SC biedri droši ceļo uz krievijas vēstniecību. Augsta ranga ierēdņi ņem bezalgas atvaļinājumu un izstrādā ar zināšanām par Latviju projektus. SAB ir lieka naudas izdošana. Prese visu pienes uz delnas.
redzi
r
Ievāc informāciju par politiķiem, amatpersonām un sabiedrībā pazīstamām personām. Taisa par viņiem "mapītes", noder viss, biznesa un privātie kontakti, iespējamie kriminālie un administratīvie nodarījumi, seksuālā orientācija, radu lietas. Kā teica KGB, cilvēki izšķir visu. Šobrīd, kad Kremlī dota programma Latvijas situācijas destabilizācijai lietā tiek likts viss, asiņainais Urbanovičš jau šodien plosijās. Nu neba jau tu to nezini kas notiek, pats piestrādā par latviešu komentu rakstītāju pēc iepriekšiedota modeļa, vai ne?
Sesks
S
Man aiz sienas viens spiegs dzīvo! Jau otro nedēļu pa sienu klaivē morzas ābeci ar perforātoru :D Ko pie mums izspiegot? Kāds ir reālais bezdarbs? Cik izmaksās tas zārks krastmalā saucams par bibliotēku??? Vai kur stāv LR armijas trīs tanki? :D:D:D:D Tas taču ir smieklīgi! Mums nav ko spiegot! Ne mums ir kādi super slepenie militārie objekti, par kuriem neviens nezin, ne super slepenie ieroči. Visu par LR var atrast netā. Pat šurp nav jābrauc! :D Spiegi :D Mūsējie kā vienmēr visu pārspīlē :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas