Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Iedzīvotāji turpina izteikt atbalstu Gruzijas vēstniecībai Latvijā

Gruzijas vēstniecības ēkas pakāje Raiņa bulvārī joprojām noklāta ar baltām rozēm un degošām svecēm. Vēstniecības darbinieks stāsta, ka cilvēki atbalstu Gruzijai izsaka arī telefoniski.

“Cilvēki regulāri zvana un izsaka atbalstu, taču rožu nolikšana pie vēstniecības ir spilgtākais pierādījums Gruzijas atbalstam,” Dienai sacīja vēstniecības darbinieks. Viņš gan nevarēja pateikt, vai ziedu nolikšana pie vēstniecības turpinās arī šodien, jo lielās aizņemtības dēļ tam līdzi neseko.

Kā Diena novēroja, garāmgājēji izrāda interesi par noliktajiem ziediem, cits apstājas un apskatās. Lielākā daļa interesentu gan koncentrējas autobusa pieturā iepretim vēstniecībai, kur, gaidot transportu, ar interesi noraugās uz vēstniecības pusi. Dažs ieinteresētais šķērso ielu, lai apskatītu, kas tā ir par ēku, pie kuras ziedi nolikti. Nevienu Gruzijas atbalstītāju pie vēstniecības Diena gan nemanīja, tomēr joprojām degošās sveces norāda, ka atbalstītāju netrūkst.

Diena jau rakstīja, ka pirmdienas vakarā nedaudz vairāk kā stundu ilgušajā gājienā par atbalstu Gruzijai konfliktā ar Krievijas Federāciju piedalījās vairāk nekā 1000 dalībnieku. Gājiena dalībnieki no Brīvības pieminekļa devās uz Krievijas un pēc tam uz Gruzijas vēstniecību, pie kuras sienas pasākuma noslēgumā nolika baltas rozes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas