Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

IeM ierēdni par rakstu portālā disciplināri nesodīs, pārbaudīs ētikas pārkāpumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hi-hi
h
kas te būs lojās pret šie zagļiem, kuri izputināja valsti, tikai aklais var ierosināt vēl disciplinārlietas, jo paši ir ielikteņi no augšas, un kuri ar savām darbībām apspiež demokrātiju. Tātad sākas stliniskās represijas, un pa 20 gadiem nekur tālu līdz demokrātijai netikām. NEVĀR NE RUNĀT UN VISS MUMS IR VALSTS NOSLĒPUMS , POZOR PRAVITEĻSTVU
nīgrais
n
Man domāt, ministrs ir tāds pat ierēdnis kā pārējie ministrijas darbinieki, tikai statusā augstāks. Pie tam, tā kā ministrs ir politisks partijas ieliktenis, tad profesionālajā jomā orientējas vājāk, nekā viņa padotie. Izteikti "padomiski" ir ministra personisko viedokli traktēt kā "ministrijas oficiālo viedokli", ignorējot ekspertu nostāju. Tieši šītādu cunduru dēļ tā valsts iet uz grunti, ka Sūnu ciema politiķīšu personiskās ambīcijas viņiem svarīgākas par valsti un amata pienākumiem.
zvirbulēns
z
Feodālā valstī kāds ko pateica un nu tik vērtēs :)))
susls
s
Tāds eksperts, ka rēka nāk... Augstākais sasniegums- dalība policijas misijā , dienests patruļpolocijā un labas attiecības ar kādu bijušo pulka komandieri. Varbūt, ka pat virsnieks ir bijis?
druvaskalnam
d
viedoklis nez kādēļ uzradies pēc tam, kad uzzināja, ka šo atlaiž. Laikam pirms tam nebija viedokļa gadiem..... Neliekas aizdomīgi?
Pičuks
P
Nu re! Atkal jau! Manis pēc Druvaskalns var būt tāds pats dzērājs, kā te raksta, kā daudzi politiķi. RUNA ir par viņa viedokli! Nu bāc! Tad jau izrādīsies, ka rīt reāls fakts par X tūkstošu izlīferēšanu būs nepareiis TIK tālab, ka informētājs būs no citas partijas vai arī citas sex orientācijas, vai arī viņa sieva strādās citā valsts iestādē.... Nu čhto za Gluposti, Gospoda, B..., Latishi! ZB!
atradies
a
drošības politikas eksperts...kāds viņa paša cv ir redzējis? Druvaskalns ir šausma, ne eksperts
Jautājums
J
Nesen presē un internetā tika publicētas fotogrāfijas, kur Valsts policijas Interpola priekšnieks Juris Jasinkēvičs norīkoja policijas darbiniekam speciāli viņa< jasinkē'viča, vajadzībām pārdzīt uz lidostu Rīga dienesta automašīnu, lai šis policijas pilkvedis to izmantotu braukšanai mājās. It kā lidostā vairs nav taksis, nav sabiedriska transporta. Gribas zināt, kā šis policijas ierēdnis ir sodīts? Valsts nauda izšķērdēta, dienesta amats izmantots.
...
.
...smieklīgākais ir fakts,ka visiem,tai skaitā,ierēdņiem ir jāievēro ētika,bet deputātiem nav!!!!
druvaskalns
d
tak ir dzērājs!!!!
arī ierēdnis
a
kurš smagi nostrādājies caurām dienām pīpējot un dzerot kafiju. Uz viņa seju paskatoties gan skaidrs, ka dzer ne tikai kafiju un jau sen... Tagad katrs, kuru atlaidīs, histērijā metīsies pie žurnālistiem....
desantura
d
Rokas nost no Druvaskalna !
Ieroču biedrs
I
Kaspar turies. "Desants" nepadodas.
arī ierēdnis
a
Paldies Kasparam Druvaskalnam par drosmi! Jau sen Latvija balansē uz robežas, kad politiķu bezierunu kompromisu un vajadzību nodrošināšna ved valsti vēl lielākā postā. Kā gan ministri, staigājot pa dažādām ministrijām varētu labāk kā speciālisti visu zināt? Protams, ka tā nav! Tāpēc arī esam tur, kur esam. Profesionālās atbildības vietā - politiskā bezatbildība. Esmu lasījis civilldienesta likumu un tas saka, ka ierēdnim ir jāpilda likumīgi lēmumi valsts interešu labā, nevis jābūt politiķu, t.i. ministru iegribu izpildītājiem vai lojājiem kādai poltiskajai partijai. Tieši otrādi, ministru pienākums būtu ieklausīties profesionāļos un tos ņemt vērā, nevis presē ķengāt savus darbiniekus un lepoties ar savu atšķirīgo viedokli. Paskatoties IeM mājas lapā var redzēt, ka tikai sabiedrisko attiecību un personāla un kavalitātes novērtēšanas nodaļas IeM ir lielākas prioritātes nekā drošības politika! Tā nu sanāk, ka Lv ir tikai tāda Potjomkina sādža, jo viss ir būvēts tikai uz PR nevis reālām lietām.
Pičuks
P
Nezināju, ka ierēdņiem, kuru IQ tomēr ir lielāks nekā mūsu politiķiem, jāslēpj savs viedoklis... Vai kāds LR likums atļauj oficiālus melus? Kas attiecas uz kritizēto rakstu - ir loģiski, ka ierēdņa viedoklis ir ierēdņa viodoklis - cik stulbai jābūt komnisijai, lai iedomātu, ka kāds TO var uztvert kā Valdības viedokli. Vai mūsu valsts ir domāta idiotiem? Proti - ja kāds likumu var uztvert stulbi=aplami, tad piemērojam likumu viņam nevis tiem, kas šo likumu saprot? Mainies uz augšu Linda un Tavi dīvainie kolēģi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


K. Druvaskalna raksts portālā DELFI

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas