Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Iepretim Ministru kabineta ēkai top Brīvības ielas komūna

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
i.s.
i
Atbalstu šāda veida protestu - ir tik daudz bezcerībā nonākušo. Labāk nekā braukt prom.
galvas dakteris
g
Sodien ir simtiem un tuukstosiem paspasludinaatu mesiju un vinjus neviens nesit pat galvaa, par krustu nemaz nerunaajot. Tiesi otraadi, vinji reizeem sit vinjupraat nepareizos ar piekakaatim maisinjiem.
parkur
p
Jebkura protesta nforma pas'ivaj'a lv ir atbalst'ama un apsveicama!
J.Biotops
J
Kļūst arvien interesantāk - badiniekiem pievienojies bomzis ar 30gadu kriminālo stāžu, kam „viens biezais ar BMW” pēc pasūtījuma atvedis telti. Nu tā, aiz labas sirds. Laikam pat nepateicis, no kuras partijas tāds atbalsts. A bomzis jau otro dienu esot skaidrā – streikotāji esot vienojušies nepiepļekāties, kamēr badojas. Prātīga doma, tukšā dūšā viegli atlūzt, kad intervijas jādod.
indiānis
i
kautkā intresanti sanāk ,protestē Līvānu un Valmieras oranžo pilsētu pārstāvji,PASAKIET KA TĀ VĒL IR SAKRITĪBA:).Par tiem kuri neredz tālāk par savu degunu nerunāsim.
J.Biotops
J
Nav jānoskumst – jukas būs. Pietiekoši liela sabiedrības daļa atbalsta tukšu bļaustīšanos („viņš pateica... tātad par šo jābalso”) un atbilstošus tračus. Kad publikai poza svarīgāka par produktīvu darbu, ar to pietiek, lai īstie vīri tiktu pie siles, šobrīd precīzāk –ATPAKAĻ pie siles. Ausīs mums oranža saule zaļu lakstu ietvarā.
riņķī apkārt
r
Ja Gints "treknajos gados" būtu cēlis telti un būtu protestējis pret to, ka valdošā koalīcija ar "gāzi grīdā" triec valsti betona sienā, viņam būtu jāuzceļ piemineklis. Šobrīd Gints ar saviem domu biedriem cīnās par to, lai Latvijā vēl bez ekenomiskām ziepēm sāktos arī politiskas jukas.
J.Biotops
J
Par tēmu – ar nelielu piepūli varu noticēt, ka komunāri nemaz nav uzpirkti. Prāta trūkumu, protams, var nopirkt (atšķirībā no prāta klātbūtnes), tomēr ne vienmēr tas nepieciešams. Kā redzam kaut vai tepat, Latvijā brīvi pieejams arī bezmaksas produkts. Par „Senā” un divgalvaiņa disputu – gaišs skats uz pasauli un korektums naudas lietās nu nepavisam nav pajoliņa pazīmes. Labu veselību un skaidru prātu (ja iespējams – abiem).
jā jā
j
Un tad viss mainīsies uz labu:) ha ha!
Senais>vecis
S
Tad būtu pateicis ka esi vienlaikus "Pelēkais vilks"un "vecis", bet tas nekas, tomēr es labāk esmu naivs pajoliņš, kas ar gaišu skatu raugās Pasaulē, nevis nīgrs īgņa, kas , desai aptrūkstoties, zākājas. Man jau arī rā švakāk ar to iztikšanu, bet tāpēc es nenodošu garīgās vērtības. Kaut vai savu vārdu cieņā turēt.
naktspods
n
diez kā tādā veidā ar tādu bezdarbību var valstij palīdzēt izkulties no ķezas? drīzāk sanāk tāda solidaritāte ar sēdētājiem TUR augšā. tad jau saderības labad savas dienas vajadzēja vadīt pie saeimas turklāt labāks gaiss un vide arīdzan patīkamāka. ja jau attieksme, tad iespaidīgāk būtu staigāt apkārt ar pliku pakaļu, sak, tāds trūkums, ka nav ar ko piesegties, pie tam pēcpusi varētu izrotāt ar uzrakstu, teiksim, "valdība", "saeima", tādējādi raksturojot attiecīgo institūciju spēju, kompetences, potenciāla un morāles līmeni
Revolucionars
R
Aizsākt ko vajadzīgu var organizējot bezdarbnieku bataljonus.Ja masām vajadzēs pārmaiņas tad naks arī politiskais spēks kas realizēs masu prasības.
WWW
W
sen jau vajadzeeja nomainiit Valdiibu!Shie mantraushi,zaglji,laupiitaaji,japadzen ar suudainu slotu,jo pashiem kauna nav!Latvijaa ir daudz uzticamu godiigu un patiesu jaunu cilveeku!Visus shos nost,palikt var tikai taadi kas ar mieru straadaat Valsts labaa par minimaalo samaksu kaada ir policijai,skolot.,dakteriem un visu ko ieprieksh sazagushies ir jaatdod carote,nabadziigo cilveeku,bernu uztureeshanai!Punkts.
kri
k
atvainojos par izteicienu...bet tie sedetaaji tajaa kjiegjelu namaa ir kkkaadi lohatrroni....nah...pienem ko citu lai aizsaktu ko vajadziiigu -esmu dusmiiigs
KLM
K
Mi stroili, stroili i nakonec pastroili ! S 20- letiem poslednei Latvijskoi respubliki !. ......................................................... ............................................................ ....................................... Sapņu zemē viena sādža pārcēlās uz dzīvi pazemē, alās ! Pozdravļaem psledneju Rosijskoju Federaciju ! Ura - tovarišči....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Telšu iemītniekiem pie valdības ēkas nes segas un konfektes

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas