Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Iereibusi 14 gadu veca meitene svinībās izkrīt pa logu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ahh.
a
kāds vēl pēriens. šeit vispār nekas nav normāli sakarīgi minēts. tā kā zinu kas īsti bijis, tad nemaz necentīšos strīdēties. AR PĒRIENU NEKO NEPANĀKSI, TIKAI NAIDU CILVĒKĀ IEDZĪSI :)
skolmeistars
s
tie kas gudri runaa ka jauniibaa ieņeemuši savu meeru arii par šodienas jaunajiem dzeeraajiem paruupeejušies , taa sliiiba paarmantojaas jau no ziidaīņa vecuma slims ar alkoholismu , un katra naakamaaa paaudze to slimo arvien smagaak, taaka nav jaabriinaas , kaadreiz skolaa pa retam pa sveetkiem kaadu gramu ievilka tgad cukaa naak uz stundaam un j\kad atpuušas tad kriit pa logiem aaraa...
Parks
P
Bet bērni vismaz nebija sabiedriskā vietā! Ja būtu pastaigājušies pa parku , būtu sodīti.
TT
T
Izlēkt un izkrist ir divas dažādas lietas! Un,kāmēr nav pierādīts,ka izlēkusi,jāsaka ka izkritusi!
Toreiz
T
Mana māte, vienkārša lauku sieva, lai bērniņš nestaigātu un nelauzītu galviņu par to "aizliegto augli" , ko lielie dzer, bet viņam nedod, izdarīja to, par ko visu mūžu saku viņai paldies - iedeva man, vēl skolā neejošam mazulim, to "augli" pagaršot... Un mana reakcija bija - pretīgs! Un otrreiz negribēju.
who cares
w
Aha, "kad mēs augām, tā nebija", dzērām bieshu sulu un tusējām vienstāvenēs. Zāle bij zaļāka, kokaīns baltāks, etc.
Mincis
M
Kādēļ viņi dzer?Tak jau laikam tāpēc, ka: 1.Bērniem nopirkt alkoholu Latvijā ir vieglāk par vieglu; 2.Aizliegtais auglis salds; 3.Visbiežāk - viņi nejūtas labi - mazvērtības izjūtas, vientulība utt. - kad iedzer, viss tas kaut uz brīdi pazūd. 4.Bara princips - tas ir "prikolīgi" - iedzert.(Krievu val. lāgā neprot, bet "baigos prikolus" veidot - protams!)
!!!
!
Kas notiek ar jaunatni?! Vai tādas kompānijas vieno tikai piedzeršanās kāre? Visi jaunībā izgājām iepazīšanos ar dzēršanu, dzērieniem, uzzinājām "savu mēru", un gadījumos, kad redzējām, ka kādam ir ticis par daudz, nolēmām, ka pietiek visiem un uzmanījām, lai visi laimīgi tiktu mājās. Vai tiešām neviens neredzēja, ko tā meitene dara?!
Skolotāja
S
Te nu man ir jājautā mūžsenais jautājums - kāpēc, piemēram, Lielbritānijā ir atļauts vecākiem iepērt savas atvases, Čehijā arī nav aizliegts, Kandādā tāpat ir atļauts, bet ASV pat skolās līdz 12. klasei ir daudzviet paredzēts periens kā disciplina? Tikai Latvijā ne. Tajās valstīs cilvēktiesības neievēro, tās ir necivilizētas?
kukainis
k
Kā tur ir - vai vecāki ir atbildīgi par to, kas notiek viņu īpašumā?
Klasiskais estēts
K
Pagrimusī jaunatne, nejaudā vairs godīgi priecāties. Bez alkohola, narkotikām un seksa tagad nav iedomājamas 21.gadsimta izpriecas. Intelektuāla izklaide, spēlējot galda spēles un klausoties klasisko muzīku, ir aizgājusi nebūtībā. Kas notiks tālāk?
Ilmārs
I
Kāda tur domāšana, svarīgas ir tikai izpriecas.
zvirbulēns
z
Nu trakas lietas darās, i nemaz nezini ko domāt :((( Kādēļ viņi tā dara? Ko viņi ar to grib pateikt? Vai tām lietām blakus stāv Dievs, vai Velns, nav saprotams, redzam tik, ka procesi notiek, un, pat filozofiski domājot , nezinam, vai tas ir labi, vai slikti !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas