Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ierobežos valsts un pašvaldību meitasuzņēmumu valdes locekļu algas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bet
B
Tad tāpēc jau dzirdamas runas no G.bērziņa un citu Tēpistu puses par vēlmi Latvijā pārņemt varu pašvaldībās, jo barotavām taisās valdība uzlikt ierobežojumus. Nu gan! Un Repšem vēl SVF ir iedevis veto tiesības, lai aizdoto naudu neizzagtu! Ko tad nu nabaga Ainārs, lai saka. Sācis jau zibeņot, tad jau pērkons arī tūlīt būs gaidāms. Vislabāk jau būtu, ja Aināru pašu ķertu īssavienojums.
Karlis
K
Ierobežotas arī kompensācijas gadījumā, ja šo uzņēmumu valdes locekļi tiek atlaisti - tā nedrīkstēs būt lielāka kā divu mēnešu atlīdzības apmērā. ---------------------------- jau tagad maksaa 2 meenesu apmera, kada starpiba? Un kaa , ja pats aiziet?
Ausma
A
Labojums par padomēm un algām ir labs, taču uz valsts un pašvaldību komercfirmām jāskatās kritiskāk. Viena no galvenajiem budžeta līdzekļu izšķērdēšanas un korupcijas vietām ir valsts un pašvaldību komercfirmas. Valstij un pašvaldībām pēc iespējas mazāk jāiesaistās komercdarbībā un Latvijā ar ierēdņu un deputātu koruptīvajām darbībām – jo īpaši. Daži piemēri: 1) Rīgas satiksme - e-talons - izgrūsti 17 mlj Ls. Lietuvā tikai 4 mlj un trīs pilsētās; 2) Rīgas Domes apdrošināšanas sabiedrība RSK - skandāls par 450000Ls 'algojot" stapnieku; 3) Rīgas domes norakstītie 4,5 mlj Ls Bojāra dēliņa prāmja Kristīne projektā. P.S. Dineviča sociķu partija plāno veidot pašvaldību City bank - kādus savējo projektus varēs izbīdīd, 'šoferu dēlus un meitas" pieņemt darbā. Vēl krutāk kā Buldozers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas