Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Ierosina disciplinārlietu pret IZM ierēdni par dārgo ogu iegādi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viss sakrīt- būvniecība x3 , zemenes un ķirši x3
fiksais
f
Viens sabiedrībā pazīstams IZM ierēdnis ar lepnumu grieza lentīti bērnudārzam Kadagā, kura izmaksas 5,5 miljoni. Tāpat 2 vsk. remonts, kurš esot izmaksājis 15 miljonus... Salīdzinājumam, aizpagājušogad Babītē privātā kompānija uzbūvēja uberkrutu privāto bērnu dārzu par 1 miljonu, un vēl kādu laiku atpakaļ Merks Hansabankas māju uzbūvēja par 20 miljoniem... Cik jābūt stulbam, lai saprastu, ka šie objekti ir klaja laupīšana no valsts kases!!!
Elizabete
E
Tā tiešām ir super ziņa. Un pareizi, ka publicēta. Jo faktiski jau tikai parāda mūsu ministriju stulbo darba organizāciju. Jo vai tiešām Valsts kontrolei ar šādiem niekiem būtu jānodarbojas ?? Ja katrā ministrijā ir iekšējo auditu un iekšējās kontroles daļas, revīzijas daļas un kas tikai vēl ne. Un galu galā šie iepirkumi taču "gāja" caur grāmatvedību, finansu daļu, vai kas nu tur katrā iestādē ir. Un darbiniekiem, kas tur strādā, būtu kaut kā elementāri jākontrolē budžeta naudas izlietojums. Bet nelaime jau tā, ka visi šie darbinieki ir pakļauti tam galvenajam, kurš arī veic idiotiskus iepirkumus, līdz ar to mazie gariņi, trīcot par savu vietu, baidās mutes atvērt. Jo jāievēro taču subordinācija. Skumji, ka par šādiem gadījumiem tikai disciplinārlietas ierosina. Un tikai tad, ja Valsts kontrole atrod.
jautājums
j
Interesanti, kur viņi pirkuši TIK dārgus ķiršus un zemenes??? Pat pirms Jāņiem zemenes NEMAKSĀ 9 latus kilogramā!!! Un Jāņu siers par Ls 18??? Tad jau tas ķimeņu vietā acīmredzot bijis apkaisīts ar Svarovski kristāliem... p.s. Protams, ir jāraksta par miljonu šķērdēšanu. Bet principā jau viss sākas ar mazām lietām.
Vuarzazi
V
Raksta par prezidenta kaķi, par šlesera profesionālu pastaigu pa Vēcrīgu, par dārgiem ķiršiem… par santīmiem, kad rakstīs par latu miljoniem ?
Tuntuliene
T
Jēzuliņ , zemenes pa 9 ls kg ! Ak , pa tādu naudu varēja pat Kimberly un Eliani klāt pienest ! Un Jāņu siers arī labā cenā !
Kalendārs
K
Kas ir šī ierēdne? Vai tā ir Inese Paulāne vai Estere Niedra? Kura ir šī ierēdne?
xx
x
e- lietu ministre par kūku ēšanu atstāja savu amatu, kāpēc Koķe neprotas??????
Antons
A
Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) valsts sekretārs ierosinājis disciplinārlietu pret bijušo Administratīvā departamenta direktori, kura savulaik par neadekvāti augstu cenu iepirka zemenes un ķiršus reprezentācijas vajadzībām ministrijai. xxx Lūk šis jau izklausās un izskatās labs piemērs ziņām zem virsraksta "pāķu ziņas"! Paradokss - ar ko gan šobrīd nodarbojas Izglītības ministrijas ierēdņi un kādas ziņas publicē Latvijas prese. Hm, varbūt kādam ir cerība, ka Londonas Times šo nodrukās kā galveno un karstāko nedēļas ziņu. Tajā pat laikā par skolu reformu Latvijā neviens neko sakarīgi izstāstīt nevar - nu ja, ķiršus tak iepirka par 11 latiem kilogramā. Auni!
Laix
L
Sitaas ogas - kirs - ir gardas ! Vieniigais truukums - ar tiem kauliniem , vienmeer jaapaspeej laikus tikt valaa !
mja
m
jasoda ari ogu pirceji, jo no mazam lietam pariet uz lielam.
uldis
u
Ierosina?
šausmas
š
E-Magone. Vai uz Mēnesi aizlidojuse prom? Kāpēc tāds klusums, ko?
Rockstock
R
Forši! Par ogām, sieriem, zemeņu kūkām disciplinārlietas rosina, bet nopietnie pārkāpumi uz tūkstošiem un miljoniem paliek aiz borta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas