Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Iesaldēs valsts uzņēmumu vadības atalgojumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Tās padomes bija jāiztrenkā nevis tie miljoni jasaldē!!! Jāāāā...bet tad gan partiju kases un kretīnu privātkabatas nepildītos, jo caur tiem pinvarniekiem tiek pārpumpēta mūsu nauda... Kad celsim barikādes??? Bez tām nekas te nemainīsies.
Paldies, koalīcija!
P
Koalīcijas (TP;LPP/LC;ZZS;TB/LNNK) darbības rezultāti (sausais atlikums): 1.lielākā gada inflācija Eiropas Savienībā - 2007-2008.g. 2. zemākās algas Eiropā 3. pensijas zem iztikas minimuma - līdz šodienai 4. milzīgas algas valsts institūcijās un uzņēmumos savējiem - (silti, vai ne?) 5. no Latvijas uz ārvalstīm bēgošie iedzīvotāji 6. negodīgu parlamenta vēlēšanu organizēšana finansējot it kā no “trešām personām” (Tautas partija, 2006.g.) 7. prezidenta -“pateicību” aplokšņu saņēmēja izraudzīšana zoodārzā un tā apstiprināšana negodīgi ievēlētā parlamentā (2007.g.) 8. dzimumlocekļa imitējošā žesta demonstrēšana tautai no parlamentam piederošās ēkas (loga) prezidenta vēlēšanu dienā, ko veica “Tautas partijas” vadošais deputāts (2007.g.) 9. reģionu finansēšana pēc partejiskās piederības - (atkal savējiem) 10. kopīgi biznesa projekti ar KGB virsniekiem (hokejs, gāzes stacija) – 2006-2008.g. 11. atteikšanās no tiesībām uz 2 % valsts teritorijas (2007.g.) pretī nesaņemot neko pirms tam izmainot Konstitucionālās tiesas sastāvu (Satversmes tiesu) 12. mēginājumi politizēt valsts drošības institūciju kontroli -2006-2007.g. 13.naudas atmazgāšanas likuma pieņemšana (MUTATIS MUTANDIS) – 2008.g. 14.korumpētie tiesneši, 15.dzivokļu izdalīsana savējiem (Mottes lieta) 16.nulles deklarācijas neieviešana 17.progresīvā nodokļa neieviešana 18.dividenžu neaplikšana ar nodokļiem, tai skaitā algu izmaksāšana ar dividendēm (SIA) 19.spekulatīvo darījumu ar nekustamo īpašumu neaplikšana ar nodokli 20. cenzūras ieviešana pat pārkāpjot Konstitūciju (horizontālo taimkodu bojājumi) 21. prihvatizācijas process 22. personas, kas apsūdzēta smagos kriminālnoziegumos (Lembergs) nominēšana premjerministra amatam (ZZS). – 2006-2007.g. 23.deputātu uzpirkšana, lai amatā ievēlētu lielāko kretīnu – JŪRMALGEITA – PAŅĒMA…UN UZMETA. 24. Demokrātijas apkarošana aicinot nepiedalīties likumīgos valsts organizētos referendumos no valsts augstākajām amatpersonām (parlamenta vadītājs, premjers). 25. Demokrātijas apkarošana samazinot referenduma potenciālo dalībnieku skaitu pielietojot varas resursus: 1) mākslīgi sadalot referendumus divos atsevišķos referendumos (2.augusts par Satversmes grozījumiem; 23.augusts par pensijām); 2) Referendumu organizēšana vasaras mēnešos, atvaļinājuma laikā tā cerot samazināt referenduma dalībnieku skaitu; 3) No valsts nebija plaši izplatītas informācijas, kur var vēlēt ārzemēs. Jāņem vērā, ka referenduma laikā vismaz 10-15 % pilsoņu ir ārzemēs (atvalinājums vai strādā). 26. Latvija ir pēdējā vietā Eiropas Savienībā pēc iedzīvotāju veselības stāvokļa parametriem!
Oskars
O
Sākas 90gadi ,atminieties ,kā UZŅĒMUOS PREZIDENTI IESALDĒJA PRĒMIJAS UN ALGAS es vēl šodien neesmu saņēmis TO kaut TIESA lika atmaksāt (Latvija banānu valsts ar zagļu bandu)
Jauki gan
J
Jauka iesaldēšana pie tāda līmeņa.
zz
z
..it kā nebūtu citu iespēju noslaukt valsts uzņēmumus ...hi,hi:))))...namu pārvaldes pilnvarnieki noslēgs līgumu par 100 štukām par pētījumu - kādas briesmas draud namu iedzīvotājiem marsiešu uzbrukuma rezultātā....
Oskars
O
Kā VIŅI ar manu SVAIGO GAISU IZDZĪVOS līdz vēlēšanām,kurš bedres raks.
krista
k
1.Jāgroza likums un MK noteikumi nevis jāiesaldē. 2.Pēc tam jāatsaldē un liekais ūdens jānovada kanalizācijā.
Zekunde
Z
Tas viss, Ivar Godmani, ir pareizi. Bet! Kāpēc vispirms iesaldēšana bija jāsāk ar zemāk atalgotajiem, bet lielie naudas vaļi jostas savilkšanas rindā ir kā pādējie? Kur ir Jūsu morāle, Ivar Godmani, kādas ir Jūsu prioritātes valsts vadītāja amatā? Atbildiet, tauta grib zināt! Nu bet, protams, paldies par to pašu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas