Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ieslodzījumu vietu pārvalde ar arodbiedrību meklēs protesta formu, lai "mēs visi neciestu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
volk tambovskij
v
kautkaads analfabeetisms, čohaa bezalgas atvaļinaajumaa , a kas tad burlakas sargaas??? ... tupuma kalngals , kaa var uza to ietaupiit , sargaat vajadzees taakaa taa , vai pa freiju..?
Oskars
O
Saeimas zagļi uz vēlēšanām izlaidīs cietumniekus kuri vēlēs par Ušakovu,Šķēli,Šleseri .....
Elizabete
E
Virsrakstā: ... ar arodbiedrību kā ar sveci meklēs gaismu.
Jukums
J
Darba likums te vairs sen nedarbojas - pat valsts iestādēs ne. Puķīte atstāj sakarīga cilvēka iespaidu, bet pat viņš netiek galā ar visām problēmām brūkošajā sistēmā. Reformas valstī tā arī nenotiek - "partijas" velk laiku un gaida vēlēšanas lai... varētu atkal sākt gaidīt nākamās vēlēšanas... Augšas ir sapuvušas līdz kliņķim.
ek
e
Labi brīvdienas - bet tak tiem pašiem cilvēkiem tas darbs būs jāpaveic.... tātad noslodze palielināsies ....tak neviens cits tos darbus veicamos neveiks! Tātad šodien tev ir bŗivs, bet rīt strādā par divām dienām, jo darbi iekrājušies!!! Cik tālu iesim?
stop
s
vecozēn, lasi likumu: 153.pants. Atvaļinājums bez darba samaksas saglabāšanas (1) Darba devējs piešķir atvaļinājumu bez darba samaksas saglabāšanas, ja to pieprasa darbinieks, kura aprūpē un uzraudzībā pirms adopcijas apstiprināšanas tiesā ar bāriņtiesas lēmumu nodots adoptējamais bērns. Šādu atvaļinājumu piešķir uz laiku, kāds noteikts bāriņtiesas lēmumā par adoptējamā bērna aprūpi un uzraudzību. Ja bāriņtiesa pieņem lēmumu par aprūpes un uzraudzības termiņa pagarināšanu, atvaļinājumu pagarina līdz tiesas sprieduma par adopcijas apstiprināšanu spēkā stāšanās laikam. Šādu atvaļinājumu ieskaita kopējā darba stāžā, bet to neieskaita ikgadējā apmaksātajā atvaļinājumā. (2) Darbiniekam, kurš izmanto šā panta pirmajā daļā minēto atvaļinājumu, tiek saglabāts iepriekšējais darbs. Ja tas nav iespējams, darba devējs nodrošina līdzīgu vai līdzvērtīgu darbu ar darbiniekam ne mazāk labvēlīgiem darba apstākļiem un nodarbinātības noteikumiem. (3) Darba devējs pēc darbinieka pieprasījuma var piešķirt viņam atvaļinājumu bez darba samaksas saglabāšanas arī citos gadījumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas