Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

"Iespējamā misija" maina skolēnu viedokli par Zatleru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Ņemot vērā katastrofālo stāvokli ar bērnudārziem un skolām iesaku tādus izveidot Prezidenta pilī un LR Saeimā.Ņemot vērā taupības režīmu mūsu saulvežiem nebūs jātērē tik svarīgais darba laiks lai apmeklētu skolas un bērnudārzus.Katru mīļu dienu varēs gozēties bērnu bariņos un spodrināt Latvijas tēlu pasaulē. Vai tad nebūtu ideālas bildes,Saeimas deputāti un bērni.Neprotam gan mēs spodrināt spalvas.
HA HA
H
Suniem suņa alga.JŪS ,DROŠI VIEN ,PAT SAULI KATRU RĪTU KĀRTĪGI NOLAMĀJIET.CITĀDI SAJŪTA ,KA DIENA PAVADĪTA VELTĪGI.
Ofers
O
Šī politiķu iesaistīšana akcijā devalvē Iespējamās misijas ideju pilnībā. Ideja bija, ka cilvēki, kuri vēlējušies strādāt par skolotājiem, bet dažādu iemeslu dēļ tas nav izdevies, iziet speciālu apmācību un dodas STRĀDĀT uz skolām uz laiku, tur, piemēram, 2 gadiem. Nav jau problēma aiziet vienreiz stundu pasniegt, es arī tā bez problēmām varu un par savu nozari varētu pastāstīt vairāk, kā korumpētais valsts prezidents (ar lielo burtu rakstīt nav pelnījis), kurš tikai tukšas frāzes un liekulību spēj parādīt. Šodien arī Brīvības ielā vajadzēja visu satiksmi sacelt kājās, jo Vadonis jau nevar braukt aiz kopējās plūsmas. Lai tie gudrinieki, Zatlers, Godmanis, Linda Leen u.c. pamēģina gadu vai vismaz 3 mēnešus skolā pavadīt, tad redzēs arī visas ēnas puses. Un ne jau tikai par nožēlojamo atalgojumu, kādu valdība ir atvēlējusi tiem, kuri audzina jauno paaudzi, ir runa. Skolēni mūsdienās ir ļoti nežēlīgi un arī politiķu uzdevums ir padomāt, kāpēc tas tā ir. Par viņu stāstīto es nemaz negribu komentēt, katrs pats var youtube noskatīties kā Godmanis skolā stāsta vienu, kā pārvarēt krīzi, bet realitātē dara pilnīgi pretējo. Tā ir melošana un nekas vairāk. Kauns!
vecenīte
v
Kādas tikai šausmas par sevi nav jaklausās tīri jaukam cilvēkam un pat apdāvinātam dažādās dzīves jomās, vienreiz aizejot pa nepareizu ceļu. Varbūt atkal sākt visu no jauna - eksprezidenta lomā?
nenopubliceta vestule
n
Labdien Valdi, Atkal mani ir skolas direktore piespiedusi nosutit so e-mail. Turpmak apsolos Tavu bildi skolas tualetes poda nemest. Delj udens tur ta bojajas, tadelj tagad Tava bilde nonaks sausaja tualete mana vecetetinja majas. Paldies.
@
@
"Manuprāt, prezidenta monologs bija ļoti iedvesmojošs, tas aicināja mani gluži vai celties kājās un doties strādāt, padarīt savu valsti labāku!" Manuprāt, tu jau esi gatavs strādāt kā skudra un saņemt algu arī kā skudra. Ja tā prot rakstīt pamatskolnieks, tas ir ģēnija līmenis, spriežot pēc vidējā draugiem.lv lietotāja leksikas šajā vecumā, un ir laiks tiešām sākt strādāt.
Terorists
T
Pieaugušiem nu vairs smadzenes nevar izskalot nu jāskalo bērniem.Var būt šamie uzaugs kā apzinīgi pionieri un salutēs uz katru valstsvīru un un valsts māšu muļķību.
poohstick
p
Starp citu, vai "Iespējamā misija" nākošreiz nevarētu iztikt bez politiķu iesaistīšanās savās akcijās?
FRANČU PARUNA
F
JAUNĪBĀ ARĪ VELNS IR SKAISTS.
upe
u
nebija zatlers slikts ārsts, un visticamāk nebūtu arī slikts skolotājs , bet prezidents viņš ir zem katras kritikas. Man ir kauns, ka Latvijai ir tāds prezidents !!! Ja tevi neņem atpakļ par ārstu, tad ej uz skolu Valdi Zatler ! Neklausi lilitu - viņa tevi novedīs ellē ar savu varaskāri un negodīgumu !
valdis
v
nu rtedzi nav tik skumji kā vienam otram ,ja kas var strādat par dakteri un ari par skolotāju ........
kukainis
k
Nu, varējāt izmantot izdevību un iemācīt saskaitīšanu, lai taču viņš beidzot tās savas aploksnes var saskaitīt un nodokli nomaksāt. Citādi - jau gandrīz 2 gadus sakās nezinām, cik tur īsti ir sanācis.
zoss
z
Nu bāc, tad jau ej strādā skolā un iedvesmo bērnus ar savām tukšas mucas runām.
Undīne
U
" ...prezidenta monologs bija ļoti iedvesmojošs..." tā nav mācību stunda, tas labākajā gadījumā ir priekšlasījums vai lekscija
Taleirāns
T
Klauns vai auns? Drīzāk abi un vienā "flakonā"... Valstī ir krīze - ekonomika, politika, izglītība, nacionālā drošība, energodrošība ir uz sabrukšanas robežas, bet Valdis Zatlers, apsardzes pavadībā, nodarbojas ar tukšu demagoģiju un prezidenta priekšrocību izbaudīšanu. Prezidenta kungs, vai Lībiņas un Kukules kundze Jums nepalasīja priekšā Latvijas Republikas Satversmes tekstu (cita starpā - tur ir rakstīts arī par prezidenta institūta tiesībām, funkcijām un vietu valsts varā)? Žēl! Jūs noteikti uzzinātu, ka prezidentam ir likumdošanas iniciatīvas tiesības (zināms, ka Jūs šo aspektu uzminējāt, jo rosinot veikt grozījumus Valsts apbalvojumu likumā par kartības precizēšanu, kad prezidentam tiek piešķirti valsts apbalvojumi, Jūs nodemonstrējāt valstisku pieeju...), ka prezidents ir tiesīgs sasaukt, noteikt dienas kārtību un vadīt Ministru kabineta ārkārtas sēdes (krīzes laikā, jau varēja pamēģināt...), prezidentam ir veto un suspensīvā veto tiesības utt. Šķiet, palūdziet kundzēm palīdzību, jo šobrīd uzstāties skolā ar visai "murgainu" runu, kad skolotājiem samazina algas, venden ūdens skolotāju istabā netiek pasniegts, par siltumenerģiju skolām ir parādi, brīvi kopēt un printēt ir liegts, ir vismaz 'ne pa tēmu"! Zatlera kungs, ir ierosinājums - atkāpieties, lai iespējami īsa ir vissliktākā prezidentūra Latvijas vēsturē! Veiksmīgu dienu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas