Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Iespējams, ka piecgadīgo zēnu nobraucis jaunietis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gottidio
g
Taisnība AD! Ja tiesu sistēmai būs mugurkauls, tur nebūs problēmu. Auto īpašnieks izstāstīs ko zin. BET šIS GADIJUMS IR NOTICIS LATVIJā??????
atigra
a
Ja , brauktu tā, kā norāda ceļa zīmes nebūtu problēmas, bet kādam noteikt jāskrien un pārsvarā tie ir jaunie puikiņas, iebraucot Rīgā no Juglas puses, iet remonts, braukt brīžiem var pa vienu joslu, bet, kādi noteikti no sāna spiežās priekšā, šeit jāsāk cīņa , .pret agresīviem braucējiem, darbiņš kārtības uzturētājiem, bet sastrēgumu stundās viņus kaut kā neredz.
44
4
akuraat taads pats gadiijums bija Liepaajaa , gaišaa dienas laikaa sabrauca 5 gadiigu zeenu , automašiina lielaa atrumaa iebrauca krustojumaa pie dzeltenaa signaala , bet paarbraukt nepaspeeja , zeens pie zaļaa uzsaaka škeersot ielu un tika notriekts un mira peec vairaaku desmitu metru lidojuma , nobrauca skolnieks kuram vecaaki lai ietu skolaa nopirka auto, tiesa iedeva nosaciitu sodu , pirms pusgada par suņa nosišanu iebaaza reaalaa čohaa , ar miikstiem sodiem un žeelošanu taalu netiksim!
lala
l
uz gājēju pārejas... vainīgs cietušais????
WALA
W
Tas nav viennozīmīgi - var braukt uz 10 km/h ar džipu un ķengursitamo, un nosist attiecīga auguma cilvēku, tikai tādēļ ka tas bleķa gabals "pareizajā" vietā trāpa un izšķaida smadzenes, vai trāpa pa miega artēriju, vai pārlauž sprandu. Tagad ir sākuši nopietni piedomat kā veidot auto priekšu, bet tā gada auto ko šeit ir aprakstījuši, vēl tālu no pilnības - it īpaši ja runa ir par bērnu.
WALA
W
Nekādi necenšoties attaisnot mudaka rīcību - teikšu ka melu detektors ir nekam nederīga lieta, jo kā ir pierādījies tad šīs verķis falši vainīgu uzrāda pat daudz biežāk nekā falši nevainīgu. Tiesa ir malziet advancētākas eksperimentālas melu detektēšanas ierīces, bet tās vēl nav guvušas plašu pielietojumu pat ASV, kur tās tiek pārbaudītas un veikti eksperimenti. Un pat ar visu to ( šo moderno metodoloģiju) saglabājas statistiskas kļūdas procents vai mazliet vairāk. Es negribētu nokļūt šīs statistikas neveiksmīgajā daļā. ;)
lēnais
l
Pievērsiet uzmanību arī teiktajam, ka iespējams vainīgais ir cietušais, bet tanī rajonā pēdējā laikā pa naktīm ārdījās tumšas krāsas BMV.
ķirsis
ķ
kāda ir ķiršu krāsa? ķirši taču nav vienā krāsā ir dzeltena un sarkana! Bet šitādus braucējus, kas izrīkojas bargi jāsoda. to-AD 15:25 Kā tā - vadījis cits? Ja automašīna nav pieteikta kā nozagta, tad par rīcību ar to atbild īpašnieks. ====== nav tā kā saki, atbildīgs ir auto valdītājs, respektīvi tas kurš vadīja.
taisniba
t
Pielikt pie melu detektora un pēc paris stundām bus skaidrs kam tos gadiņus vajadzēs atsēdēt. Vispār šitos carmageddon spēlētājus vajadzetu reāli bāzt iekšā
AD
A
Kā tā - vadījis cits? Ja automašīna nav pieteikta kā nozagta, tad par rīcību ar to atbild īpašnieks.
PaPa
P
Piekrītu Kukainim
kukainis
k
Ja brauc ar 50 km/h tad nevajadzētu būt tik traģiskām sekām! Izskatās, ka sāk ost pēc LV parastā - nebojāsim jau tagad jaunietim dzīvi, liekot viņu cietumā (izsaktās, ka pa mizu vajadzētu diviem - gan tam īpašniekam, gan šoferim), jo puisēnam jau tāpat nebūs līdzēts. Vajadzēja piespiest to noziedznieku staigāt pa skolām un stāstīt, kā nevajag braukt, ja smadzenes nestrādā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas