Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Iespējams, Latvenergo amatpersonas aizturēja ar kukuļa naudu rokās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
t
t
un latviešu arī nemāki mācies pati, lelle - zāģu skaida
Jukums
J
Acīmredzot, viņi bija kļuvuši tik augstprātīgi un iedomīgi, ka zaudējuši piesardzību un sākuši uzskatīt, ka nekāda likumdošana uz viņiem neattiecas. Šie notikumi sagrauj arī mītu par neaizstājamajiem superspeciālistiem, kuriem jāmaksā vairākas algas.
mocis
m
Bet šitais Ugis Sarma nav arestēts.
Arturs M
A
Par labu kukuli!!!:D
?!
?
Šveices kompānijas firmas filiāle Latvijā AF- Colenco Lmt. reģistrēta Livanoviča mājā Mārupē, kas gan ar laulības līgumu norakstīta sievai. +++ Jādomā, ka tāmlīdzīgas kompānijas valsts un pašvaldību uzņēmumos nav vienīgās. Apbrīnojama ir Miķelsona, Meļko un & alkatība- gadiem irgi viņi taču saņēma tāādu atlīdzību, amata statusā ietilpa lielākas ekstras kā valsts augstākajām amatpersonām. Taču ar to nepietika, vajadzēja vēl zagt un zagt.
elf
e
Par 100 % piekrītu!!!
Versijas un
V
Zīmīgi, ka oranžo runasvīrs Meļņiks un Stendža sociālajā tīkla twitter jau mazgā Miķelsonu baltu: visa operācija esot sadomāta. Bet varbūt stresiņš izcēlies tāpēc, ka vispirms oranžajiem "notrūka" Bērnu slimnīcas miljons, pēc tam "aizgāja" Aināra finansētājs, tagad izjukusi Latvenergo afēra: *džekiem vienkārši vairs nav no kā finansēt AŠ kvadrātā kampaņu?!*
reālists
r
Nu atkal viens no kārtējiem šmucīgumiem par kuru tagad kaut cik uzzinām. Kaut arī nedaudz domājošam indivīdam sen jau skaidrs,ka tās pat ne jau aizberga virsotnes,bet tikai maliņas. Šai valstī laikam pat nav aktuāls jautājums; kurā nozarē vai jomā nenotiek kaut kas tamlīdzīgs. Aktuāli ir tikai tas kad,cik un kāpēc mēs par to uzzināsim vai neuzzināsim. Uzzināsim vai nu tāpēc ka notiek grupējumu sfēru intrešu pārdalīšana vai tāpēc ka pelēkie kardināli veic masu pirmsvēlēšanu apstrādi vai,kā pēdējais, tāpēc ka bikli un nevarīgi cenšas nostrādāt taisnības temīda...???? Tikai gan kāda nākotne var būt nu jau nabadzīgai valstij kur tas viss temīdas līmenī ir (ne) ārstējami ielaists ? Ja tiek ārstēts smagi slims organismis,tad antibiotiku kurss vai arī operācija ir jāveic līdz galam,jo pretējā gadījumā vairāk vai mazāk agonējot nāve neizbēgama.
zinošais
z
Pareizi ieminējies par to LEC!!! Jančuks tagad ir 30 miljonu miljonārs, bet bija pliks un bass plikadīda, toties tuvu čekai grozījās. Pat LECu pārdodot pamanījās (pārdeva par 30 milj, bet uzrādīja 15 milj) valsti apšmaukt un nodokļus nesamaksāt. LEC bija arī starp tiem, kas robežbūvi vinnēja, bet Jančuks uzreiz sāka būvēt sev villu un mazpilsētā viesnīcu taisījās celt, tikai tas nejaukais JL tās viņu rebes izjauca.
Lelle
L
Es nerunāju, es rakstu...vai tad neredzi?1 Atradis kam krievu mēli mācīt! Vēl Tev i varu pamācīt!
jājautā
j
Tur taču gadiem ilgi ir Padomes ar milzīgām algām, kā jau viās Valsts akciju sabiedrībās ,kurām it kā jāuzrauga un jāpieskata Valsts intereses. Tās uztur no nodokļu maksātaju naudas .Kāpēc tad mēs visas tās padomes uzturam?
fiksais
f
Vartēja patīt filmu atpakaļ, kā un kam tika elektriķa pasutījumi. PieLec kompānija kļuva par multimiljonāriem pildot elektriķu pasākumus - brālēni rullēja! Ko vērtas elektriķu drošas braukšanas mācības par pārsimts latiem stundā, vai bērnu multenītes desmitu tukstošu apmērā no partneru kompānijas. No elektriķu naudinas ļoooti daudzi sildījās no oranžo ģimenes - vai nav laiks paklauvēties piemākoņmājas durvim? Varbūt beidzot parāds valstij būs jāatgriež?
bbb
b
Nekā personīga kārtējie izdomājumi un meli
who cares
w
Nesapratu par "stukachiem"... Te kaut kāda Sicīlija ar visu "omertu"? Noziedzniekiem ir jāsēž cietumā un tā izskata lielākā ļautiņu daļa, tāpēc arī dalās informācijā un aizdomās ar tiesībsargājošām iestādēm...
borcinsh
b
... tad nedod vinam pilsoniibu, "t-stulbs" !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas