Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Iespējams, pa logu izkrīt bērns un nositas

Pirmdien Rīgā, Latgales priekšpilsētā, pie daudzstāvu nama Maskavas ielā atrasta mirusi četrus gadus veca meitenīte, raksta _Neatkarīgā rīta avīze. _Notikuma aculiecinieki pieļauj, ka bērns izkritis pa logu no piektā stāva un nosities, jo mājās bijis viens pats, vēstīts laikrakstā.

Meitenīti vajadzējis pieskatīt bērna tēvam. "Mums ir zināms, ka neilgu brīdi meitenīte bija atstāta viena pati," avīzei atzinis policijas pārstāvis. Izmeklējot lietu, policija vērtēs, vai šajā nelaimes gadījumā nav saskatāma vecāku nolaidība.
Policija uzsākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 13.nodaļas par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību. Policija pieļauj, visdrīzāk, ir noticis nelaimes gadījums.

Saskaņā ar Administratīvo pārkāpumu kodeksu par bērna, kas nav sasniedzis septiņu gadu vecumu, atstāšanu bez uzraudzības, ja to izdarījuši vecāki vai personas, kuras viņus aizstāj, var izteikt brīdinājumu vai uzlikt naudas sodu. Kriminālatbildība par bērna atstāšanu bez uzraudzības Krimināllikumā nav paredzēta, lai gan pirms vairākiem gadiem šāds grozījums tika izstrādāts, atgādina Neatkarīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas