Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Iespējams sabiedriskā transporta cenas pieaugums pat par 50%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Nu jā! Ja samazinās dotācijas, kaut kur taču nauda jāņem. Nevar taču iedomāties tādu ārprātu, kā samazināt algas RS vadošiem darbiniekiem.
123
1
Juus esat taadi idioti, aarpraats. Tekstaa bija uzrakstiits - ka, ja buus palielinaati nodokli un samazinaatas dotaacijas! Ja tie paliks uz tada pasa limena kaa tagad, tad viss buus okey. No kurienes jus nemat idejas par to, ka taa ir pensionaaru vai RD vaina?
Juhans
J
Paldies par savlaicīgu brīdinājumu. Es jau ilgi domāju, kāpēd tā nauda makā paliek pāri.
ultima
u
Vai nevajadzētu akciju? Vienu dienu, ja nav tiešām ārkārtēja vajadzība, Rīgā neizmantot sabiedrisko transportu. Pamēģināt, iet kājām vai vnk nebraukt. Vai teiksim katru trešdienu visi, kas var - nebrauc un nemaksā. Lai parādītu, ka peļņu vajag gūt no tā, lai brauktu vairāk, nevis visu laiku uzsistu cenas.
kk
k
Mans pēdējais teikums vairāk par to, ka iemeslu paaugstināt cenu vienmēr atradīs, vai tas ir pvn, e-talons vai skodas tramvajs. Vai kāds var nosaukt kaut vienu gadījumu, kad ieguldot līdzekļus modernizēšanā, samazinātās izmaksas atsauktos uz zemāku cenu?
kk
k
Vai Dienā patiešām strādā tik neaptēsti žurnālisti, kas paši neprot elementāri sarēķināt cipariņus excelī? Samazinātā PVN atcelšana cenas mainītu šādi: 0.50Ls vietā = 0.55Ls 0.70Ls vietā = 0.77Ls Kur starpība? Ak jā, nepieklājīgs jautājums. Lai muļķi maksā. Tāds ir valsts/pašvaldību uzņēmumu darba stils, ieviešam/modernizējam (e-talons utt.), bet cenas pieaug :D Smieklīgi, vai ne?
ziema
z
ar taxi braukt buus leetaak- un kaads konforts!!!!!
vēsturniece
v
nesmīdiniet! Jau tagad pasažieru skaits strauji samazinājies, tad jau lētāk būs braukt ar taksi
abac
a
Pensionāriem steidzīgi likvidēt bezmaksas braukšanu jo ļoti daudzi strādā neoficiāli un tik un tā brauc bez maksas.
Skaistule
S
Labojums: ar sabiedrisko varēs vizināties Benhens ar savu varzu
Skaistule
S
Patiesībā, to jau varēja sagaidīt. Pensionāriem uztaisīja mākslīgu brīvbiļeti. Atlaides studentiem, bērniem un vēl tur kam. Kas maksās starpību? Nabaga cilvēciņš, kurš neietilpst nevienā atlaižu kategorijā. Jau sen ir skaidrs, ka pērkot degvielu personīgam autiņam drīz vien iznāks lētāk, nekā pārvietoties ar sabiedrisko transportu. Kas notiek mūsu valstī nav normālam prātam aptverami. Visi mākslīgi pataisīti par nabagiem un plēš desmit ādas no pataisītiem nabagiem. Vai cilvēks, kurš vēljoprojām ir darba ņēmējs, kuram jau tā ir samazinātas algas un nogriezti visi ceļi uz papildu darbiem, liek maksāt par sūda sabiedrisko transportu. Tai nozarei ar šo nav nākotnes, jo pirks personīgo un ar to varēs vizināties Bemhens ar savu varu.
Jānis
J
Tādā garā turpinot ,valdība var sagaidīt revolūciju...Francijā 18 gs.revolūcija arī sakās no nodokļiem...
kkk
k
Kāds pamats satraukumam. Vienotība ieviesīs tādu kārtību, kādu latvieši pelnījuši.
13
1
Diena atkal pacentusies satracināt tautu !
vāks
v
Sapratu, jau sapratu, kāpēc valstī klājas tik slikti. Tāpēc ka tādi kā jūs mēdz: 1) no nepietiekamām premisām izdarīt kategoriskus secinājumus; 2) ignorēt premisas, kas neļauj izdarīt gribēto secinājumu; 3) izdarīt vienu universālu secinājumu visiem dzīves gadījumiem. Kā rāda vēlēšanu rezultāti, tāds domāšanas veids ir apmēram trešdaļai aktīvu balsotāju. Pateicos par uzmanību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas