Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Iespējams, virsprokurors brīdinājis par kratīšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
[email protected]
I
Jaa, jaa!Piel'auju i taa!Tak - Kas paliks Juudasu nis'aa kaa profesionaal'i? KAT-RU GA-DU (!) LAT-VI-JAA JAA-SA-DA-LA IE-NAA-KO-S'AIS MIL-JARDS LA-TU NE-RE-G'IS-TREE-TAAS NAU-DAS - 5. KOLONAI UN ZELLIEM/MANKURTIN'IEM/IZPALIIGIEM - STARP KURIEM DAUDZI PIESPIESTI VILTUS DRUUZMU KOMENTAAROS VEIDOT AR REFREENU;"NAV PAR KO BALSOT!!! KRAA! KRA! JAANAAK JAUNAJIEM! KRAA! KRAA!" KOLIIDZ AUSIS AR TO PIESKANDINAAS(te noder arii:"LETIN'U MIIL'AAKAIS .. ")-CIMDARS SAVU NOKOPS ...
kuruku
k
Visu cieņu tev K442, ja visi būtu tādi kā tu. Tā ir idille uz kuru mums jātiecas, gribētos dīvot tādā valstī. . P.s kā teica man pazīstama amatpersona - darbs man labs, atalgojums arī, ja vari iedot kukuli kas atsver manu nākamo trīs gadu algu un reputāciju - dod, ja ne, pat nemēģini. Bet te - cilvēki ņem kapeikas, kauns, nedomā par savu un valsts reputāciju.
kuruku
k
Galvenais jau ka ārsti dod slimības lapas uz velna paraušanu, jo pēs katra ČP vadošā elite bāž acīs slimības lapas
AA
A
Diez, kādas operācijas veic KNAB, ja jau pēc tam jāņem slimības lapa?! :)
Ārstus - ziepēs!
Ā
Jo mūsu sabiedrība - slimāka par slimu: ikdienā, šmugulējot uz nebēdu, nez kā vēl turamies uz kājām, bet, tiklīdz izvirzīta apsūdzība, tā - vai, manu vai! - 1000 un 1 kaite klāt un, kaut vai rāpus, bet jāskrien pēc slimības lapas: Lavents, Priede utt., utjpr. Sirdzējiem izsaku vissirsnīgāko līdzjūtību, slimojiet veseli !
ZB
Z
Un vēl, varu droši apgalvot, ka tik godīgu kā MAIZĪTIS, otru nepazīstu. Viņš ir kristāli tīrs visos jautājumos. Brīžiem pat "viņa " cilvēki cieš daudz vairāk, jo pret tiem Maizītis izvirza dubult izvērtēšanas kritērijus., dubult sodīšanu un tml.
ZB
Z
ZB Zvirbulēns viennozīmīgi ir tiesu sistēmas "upuris". Nav ieņēmis vēlāmo amatu vai personīgajā dzīvē nav viss kārtībā? Tāds naids, tāds naids..... Man darba stāžs ir 20 gadi, bet par prokuratūru (ar Maizīti priekšgalā) varu teikt, ka tā tiešām ir dzīvot un strādāt spējīga, ar labiem profesionāļiem. Izņēmumi ir visur, t.sk. arī Zvirbulēns. Kaut gan kamēr bija prokurors, viss bija labi, tika novērtēts, skaitījās labs, kā aizgāja-.......(saprotu - aizvainojums). Parasti, cilvēki, kas nostrādā vismaz 10 gadus šajā jomā, kļust par sava darba patriotiem (spriežu pēc sevis un kolēģiem). Tāpēc arī saprotu ZVIRBULĒNU, kurš ļoti mīlēja savu darbu, "izkritis no siles", kas atliek, kā tikai izgāzt..."dusmas" uz Maizīti. Un vēl, gribētos, lai biežāk ir pozitīvas atsauksmes, jo paši ziniet, ka latvietim mīļākais ēdiens ir .......
Bumba
B
Zvirbulēns tak ir ex prokurors. Tāpēc jau tā žults visu laiku laužās ārā. Maizītis ir viņa favorīts II, Loskutovas vairs nav, nav ko apķēzīt. P.S. :-)))))
pipka
p
Mani PATIEŠĀM UZJAUTRINA šis ....LR BARDAX!!!!!!!!!!!!
papildinājums
p
...BOGDĀNOVU,miesās raženo Tiesnesi (izgāja no galvas uzvārds)...
riba
r
Iesaku šos TIESU sistēmas PADINBENES kā POĻIKARPOVU
vārna Lavīze
v
nē, nu tu esi krutais! Laikam pirmais, ko dari pēc pamošanās-apskati presi un meklē, vai nevarēs apriet ģenerālprokuroru! Laikam esi apbižots krietni-nedabū prēmijas vai ko citu, bet smieklīgi gan- kā ieraugu tavu niku, jau zinu- tūlīt būs kaut kādas figņas par Maizīti. Pašam tas neliekas stulbi?
Clash
C
Laikam domāja ar 5000 LVL stāvus bagāti kļūt, tadgan suharus var žāvēt.
k442
k
Velns ar ārā, kā nav kauna te komentāros ar mēsliem svaidīties! Personīgi es neesmu ņēmis iepriekšējos 14 gadus, neņemu tagad un neņemšu arī turpmāk!! Toties naktī guļu mierīgi un man nav kreņķu, ka kāds no mana skapja kādu kaulu komplektu vare†u izvilkt.
AL
A
Ņēma, ņem un ņems gan prokurori, gan tiesneši gan citas amatpersonas kurām ir tāda iespēja. Korupcija Valstī plaukst un zeļ, un neizskatās ka kāds to spēs apturēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas