Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +16 °C
Pērkona negaiss
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Iespēju veidot jaunu valdību politiķi sauc par pāragru; TP pieļauj bezpartejisku premjeru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sirmos zinam
s
komunistu ķēķu zagļi
nO zOODARZA VISI BEZPARTEJISKI
n
VAI NE, LĪDAK??????
...........
.
kā tad , bezpartejisku patreiz nemaz nav...TP, LPP, LC izteikti totalitāristi.
sirmais
s
Vēl kautkas sliktāks par JL var būt vienīgi SCun pārēji krievi bites vai dunduri .
vilis
v
Rakstā dažas patīkamas vēsmas.Priecē.
Kurmītis
K
1. JL īpaši pēdējo gadu laikā ir nepārtraukti turēts uz grauda ??? Kādu piemēriņu, līudzu ! Cik es atceros, tad viss rit ieši otrādi - uz grauda tiek turēti visi pārējie. Nevienia, es uzsvetu NEVIENAI citai par tijai nav savu kabatas Knab struktūru, nevienai nav sava medija Dienas agresīovā atbalsta, ja vēl atceramies, ka SAB kažociņš ir repšes cilvēks un to, kā Maizītis centīgi pilda širmīšu pasūtīto jālo politkonkurentu diskreditācijas pasūtījumu, tad nevienai citai partijai nav pakļauts tāds reprsīvo struktūru un mediju atbalsta kulajs kā jēlajiem. Rezultāts – ierosionāties un aktuālie kriminālprocesi gandrīz pret visiem politisko partiju līderiem, kuri ir jēlo konkurenti ... kuir pie tam paratsi tiek iniciēti kārtējo vēlēšanu priekšvakarā ... Tu esi vai nu totāli dumja vai mele, ja to neredzi. 2. +++ JL pulveris iet uz beigām +++ a viņiem tā arī nekad nav bijis. Tik vien kā pasakas, ka esot ... kā jau viss, kas saistīts ar jēlajiem ... 3. +++ka tā protams bija JL lielākā kļūda iet šajā valdībā..+++ Kurš gan par to šaubās ?? Veļ lie;lāka jl kļūda bija, ka vinī vispār politikā atnāca ... bet nu repšem vajadzēja viņa miljoniņu ... kā gan bez tā viņš tiktu pie savas jahtas, jaunas sievas, vecāas apnikušās vietā un ādas uzvalciņiem ????
Kurmītis
K
+++visu cieņu Dombrovskim - pirmo reizi mums ir ministrs, kas nav emocionāla bāba, bet kurš spēj izturēt nepatīkamo un nest to smagumu.+++ Hi, hi, hi ... tu to pēc tās viņa nepārtrauktās īdēšanas tā izsecināji ?? .... tur tev taisnība. Jāpiekrīt. Bāba, pat visblondākā tomēr patarkšķ, patarkšķ, pažēlojas, bet zupu tomēr izvārīt māk, šitas toties neko citu kā īdēt tā arī nav iemācījies ... viņam tiešām līdz bābas līmenim vēl tālu .... tāds smagumus stiepjošs ēzelītis i-ā, i-ā ar pīļknābja degunu ... :)))
Kurmītis
K
+++Piedod, kurā vietā un laikā ir teikts kaut kas pretējs? :) Koalīcijā ir bijuši atšķirīgi viedokļi un TP te pēkšņi apsola, te atkal neapsola atbalstu kādai reformai vai likumam. Līdz ar to sanāk raustīties. Šobrīd tava kritika JL šķiet vairāk vienkārši nepatika. Nu nepatīk, nepatīk. Bet tev nav objektīvu iemeslu. Tāpat kā TP. Viņi vienkārši nespēja jau tad saprast JL domāšanu un vēl joprojām nav sapratuši.+++ 1. Ja skatījies piektdienas 100-to pantu ar Dienas ozoliņa izgāšanos, tur lieliski bija redzmas, KĀ TIEŠI tiek taisīta tā politiskā virtuve masu mediju izpildījumā. Kad tieši mediji ir tie, kuri falsificē faktus, dod nepilnīgu inofrmāciju. Melo, lai pēc tam šos savus melus pasniegtu kā politiķu melus. 10 minūšu laikā kamēr Muižniece diskutēja ar ozoliņu, viņa reizes 4-5 publiski nosauca to par meli un ozoliņaam NE REIZI nebija kas pretī bilstams. Tāpēc, ka patiesība. Kā tieši tas notiek – arī tika paskaidrots. Koalīcijas sanāksmē tiek apspriests jautājums par nekustamā īpašuma nodokli, Dikusija beidzas ar to, ka jēlo piedāvājumus partneri neakceptē. Tiek pieņemts lēmums diskusiju turpināt vēlāk. Uzreiz pēc tam dombrovskis iziet pie žunālistiem un paziņo, ka viss esot saskaņots un lēmums pieņemts. Viņš NEKAUNĪGI MELO !!! Pēc kā pārējie partneri ir spiesti paziņot, ka lēmums tomēr nav pieņemts. Bet prese – jēlos atbastošā prese - šos premjera melus pasniedz kā partneru svārstību un savu solījumu maiņu. 2. Objektību iemeslu ir vairāk nekā pietiekoši. Par pensionāru aplaupīšanu vien jēlei ir pelnījuši, ka viņus pieliek pie sienas. Iemeslus var neredzēt tikai aklais vai arī nopirkts jēlo maksas aģitators. Kas tu acīmredzot arī esi.
Kurmītis
K
+++ laikam daļai politiķu nav aizgājis, kādos sūdos Latvijas valsts atrodas. Spēlēt šādas spēlītes laikā, kad praktiski būtu jārukā, lai netiktu nolinčoti par pagājušo gadu kļūdam, ir kolosāla mēroga bezkaunība. +++ Kādas spēlītes, pajoliņ ?? Kādas spēlītes pēlē LC/LPP PIEPRASOT, lai jēlo valdība pārstāj beidzot tukši muldēt un sāk strādāt ? ... pārstāj kašķēties savā starpā un dara to, ko no viņiem gaida visa valsts ?? ... pārstāj tēlot kaut kādu darbību, bet reāli sāk rūpēties par uzņēmējiem un to, lai augtu valsts ieņēmumi, nevis tikai mazinātos izdevumi uz penionāru rēķina ??? Kurš no šeit pieprasītā ir „spēlītes” ??? Man liekas, ka tieši jēlie ir tie, kuri šobrīd kaut ko spēlē – ekonomikas profesionāļus un valsts glābējus, lai gan profesionāli viņi ir tikai tukšā muldēšanā .... to vairāk nekā pārliecinoši ir pierādījusi viņu darbošanās pēdējā pusgada laikā. Un tieši viņi šobrīd nesaprot, „kādos sūdos Latvijas valsts atrodas”. Nekaunības, cinisma un visatļautības kalngals. Repšes jaunais pižonīgais uzvalciņš tam ir klasisks pierādījums .... vēl tik vajag uzlikt šiltīti, ka tas no pensionāru ādas taisīts ... dzīres mēra laikā ...
Kurmītis
K
Vauu ! Kādu vētru ūdens glāzē sacēlusi šī Šlesera sestdienas uzstāšanās ! Dažam labam uzreiz sākušas bikses trīcēt. Tas laikam jāuztver tā, ka jēlie paši lieliski apzinās – nav viņi spējīgi nedz valdību vadīt, nedz reformas veikt, nedz problēmas atrisināt ... tik vien kā tukši muldēt un solīt, solīt, solīt laimīgo nākotni ... ja jau būtu reāls rezultāts ko parādīt, tad nevajadzētu tā raustīties kā puņķis uz drāts ... Patiesībā Šlesis pateica to, ko vajadzētu teikt jebkuram atbildīgam politiķim šajā valstī – ja jēlie nespēj vadīt valsti, tad viņiem laiks iet. Ja viņi nemāk strādāt komandā, bet prot tikai kašķēties, tenkot, melot, locīties un visās nelaimē citus vainot, ja nespēj sadarboties ar citām partijām, tad viņiem nav ko darīt politikā. Īstenībā jau nekas nemainīsies. Tik vien kā tāda nervu pakutināšana sanākusi. Mācītājiem tiešām nav izdevīgi šobrīd sniegt savu palīdzīgo roku šiem jefiņiem, vēl jo vairāk, ka tā ir roka ar „sliktu reputāciju” ... labāk paskatīties no malas, kā viņi savos mēslos paši noslīks ar visām savām labajām reputācijām. Rīgā ko darīt ir pietiekoši un šeit lietas tiešām tiek reāli darītas. Tā ka pēc gada vēlētājs to novērtēs ... viss vienkārši ... bet protams, kāpēc gan nepaņirgt par jēlajiem un, piemēram uber-ģeniālā repšes jauno ādas uzvalciņu ... strīpaino ... :)))
vispār jau
v
oficāli Šķēle ir bezparteisks. Akal sāksies kumēdiņi. ka nepārrēķinās. šleserīts jau arī solīja desmitiem tūkstošus darba vietu, bet Rīga pēc statistikas datiem ieņem vienu no lielākiem bezdarbnieku pūļiem.
gandrīz droši
g
jo tadus alakašu gājienus spej darīt tikai draugi: krodzinieki-šlāģeri- fiz-kuļtura-kandža- krutka-kontrbanda. Dievs nav mazais bērns, narkomāni sadega. Sadegs šitie arī.
gandrīz droši
g
grautiņus organizē TP
zvirbulēns
z
TP ir jāpamet valdība, un kad tas izdarīts, tad jārunā par savas partijas nostādnēm.
skeptikis
s
vai tik tas ,,bezpartejiskais"" atkal nebūs pats Šķēle....:D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas