Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Iesper, fotografējot dabas stihiju; Cietusī: zibens izskrēja cauri rokām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karlsons
K
Negaisa laikā nedrīkst dziedāt un pie loga stāvet
zive
z
domāju, ka vajag zibeni fotografēt ar koka statīvu un tālvadības pulti fočikam.
Sniper'sEye
S
... Janaitim taisnība. Bilžu/Fotogrāfiju skaits, sākoties un plaukstot vizuālajai digiotijai, nav nopietni pieaudzis, vienīgi digitālziepeņu pārdošanas apjomi.
???
?
Nu, parādās, nu, miljoniem publicē. Un kāds labums no tā? Nekāds. Turklāt vēl ar ziepi. Amatiera kaifs. "Īstā patiesuma/realitātes vizuālajā atspoguļojumā kļūst aizvien mazāk. Glamūrīgie, raibie žurnālu vāki tēmēti ilūziju alkstošajiem lasītājiem. Īstuma vietā māns – lelle, aizvietotājs. Ne tikai vizuālajā. Popkultūras ikonas koncertos muti gan plāta, bet skan ieraksts. Saražots miljonu miljoniem amorfu surogātbilžu – kliedzoši ģīmji, plikņi vissvisādākajās vidēs un pozās, degoši klaviertaustiņi, budas, eņģeļveidīgas būtnes, mākslīgas puķes, Kolizejs, matrjoškas, saldeni zīmējumi vektorgrafikā, vīna glāzes, silueti, balerīnas, miroņgalvas, gleznu rāmji, maskas, molberti, putni, ikonas, nospicēti zīmuļi, foni un mikrofoni, madonna ar Jēzu, sirsniņas dažādos veidos, bundzinieks, klekši melni/zili/zaļi/rozā, Tanzānijas Merilina Monro, saksofonisti, „gleznu“ reprodukcijas – atsevišķas cilvēku ķermeņu detaļas – galvas, rokas, acis, kājas, Tibetas mandala, modeļi smejoši/raudoši/izaicinoši/pavedinoši/lecoši/laiski/ar zelta lūpām, Baraks Obama tā un šitā, seksīgas Ziemassvētku vecenītes, bērni guļoši/ raudoši/smejoši, Britnija Spīrsa, pērtiķi, Mahatma Gandijs, modīgi saģērbti suņi, kaķi, Princis Čārlzs un Čaplins, galvas bez smadzenēm. (Pēc tām, iespējams, varētu būt pieprasījums). Pasaules vizuālo atkritumu izgāztuve. Tikai šajā vietnē vien ir 39 454 lapas, katrā lapā 60 attēli… Prātam netveramos daudzumos pasaulē jau saražota un ik sekundi tiek ražota draza, draza, draza… Un šo drazu autori gaida tikai vienu – lai kāds nospiestu podziņu – pērku! Bet kur to visu likt? Standartbanalitātes grūst uz pasauli, uz katru no mums. Zāles pret fotografēšanas caurejas virusu vēl nav izgudrotas. Vispirms jāatveseļo prāts." (Janaitis)
Nesapratnis
N
Droši vien tā bija sekundārā izlāde, kā mēdz notikt pie netāla spēriena. Mākoņa lādiņa pievilktais pretējais lādiņš no zemes, pēc spēriena atbrīvojas un, zemē atgriežoties, rada strāvas triecienu, arī cilvēka ķermenī. No paša zibens diez vai būtu tikai šāds iznākums.
Milda
M
Labi, ka ne caur kājam.
Zibens
Z
Pafotografeejiet veel mani bez atljaujas....
viecha
v
Īstās spēriena sekas būs redzamas pēc 9 mēnešiem.Tirpums gan ātrāk pāriet.
Baiba
B
Ja šos striktos noteikumus visi ievērotu, tad, diemžēl, vairs neparādītos neviena negaisa un zibens fotogrāfija. Šodien praktiski visi fotografē ar elektroniskajām aparatūrām.
Ilmārs
I
Zibens laikā mobilos telefonus un citu elektrotehniku, lietot nevar. Elementāri, un tāpēc neviens to neievēro. Tāpēc, ka negadijumi ir reti. Taču, vai no tā cietušajam labāk?
adresāts
a
Gan jau vienkārši sastiepa kādu muskuli...
!
!
Komiska tante. Matu krāsu neprasīšu. Ievērojiet arī, kad vērsusies pēc palīdzības.
foxa
f
daudz gribēsi zināt, ātri vecs paliksi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas